Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Цінні та рідкісні видання ЖОУНБ ім. О. Ольжича (1)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=соління<.>
Загальна кількість знайдених документів : 17
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-17 
1.

Енциклопедія консервування/[упоряд. І. О. Сокол ; худож. І. В. Осипов]. - 2005
2.

Янчева М.О. Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м'яса і м'ясопродуктів/М. О. Янчева, Л. В. Пешук, О. Б. Дроменко. - 2009
3.

Гаврилова А. С. Русская кухня. Чудеса русской кухни/А. С. Гаврилова. - 2010
4.

Дубовис Г. А. Украинская кухня/Г. А. Дубовис ; [худож.-оформ. Л. Д. Киркач-Осипова]. - 2006
5.

Шамрай В. Л. Технология рыбных продуктов/В. Л. Шамрай. - 1975
6.

Бондаренко Г. Національна кухня в контексті запитів сучасного ринку/Г. Бондаренко, М. Бех, О. Таран // Народна творчість та етнографія. -К.:Ін-т мистецтвознав., фольклористики та етнології ім. М.Т. Рильського НАН України, 2015,N N 5.-С.96 - 103
7.

Секреты домашнего консервирования для вас и ваших друзей/сост. Т. П. Тарасова. - 1997
8.

Жвирблянская А. Ю. Основы микробиологии, санитарии и гигиены в пищевой промышленности/А. Ю. Жвирблянская, О. А. Бакушинская. - 1983
9.

Анохіна В. І. Зберігання і переробка овочів, фруктів та винограду в домашніх умовах/В. І. Анохіна, Г. М. Рибак, Т. Л. Сердюк ; під ред. В. І. Анохіної. - 1992
10.

Настольная поваренная книга для хозяек: Сост. по программе Б. кулинарной школы Зинаиды Неженцевой. - 1991
 1-10    11-17 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)