Пошуковий запит: <.>K=соління<.> |
Загальна кількість знайдених документів : 17
Показані документи с 1 за 17 |
>1.
| Шамрай В. Л. Технология рыбных продуктов/В. Л. Шамрай. - 1975
|
>2.
| Жук Ю. Т. Консервирование и хранение грибов. Биохимические основы/Ю. Т. Жук. - 1982
|
>3.
| Технологія домашього консервування/А. С. Жвалевський [та ін.]. - 1983
|
>4.
| Жвирблянская А. Ю. Основы микробиологии, санитарии и гигиены в пищевой промышленности/А. Ю. Жвирблянская, О. А. Бакушинская. - 1983
|
>5.
| Анохіна В. І. Зберігання, переробка овочів, фруктів та винограду в домашніх умовах/В. І. Анохіна, Г. М. Рибак, Т. Л. Сердюк ; за ред. В. І. Анохіної. - 1988
|
>6.
| Настольная поваренная книга для хозяек: Сост. по программе Б. кулинарной школы Зинаиды Неженцевой. - 1991
|
>7.
| Анохіна В. І. Зберігання і переробка овочів, фруктів та винограду в домашніх умовах/В. І. Анохіна, Г. М. Рибак, Т. Л. Сердюк ; під ред. В. І. Анохіної. - 1992
|
>8.
| Секреты домашнего консервирования для вас и ваших друзей/сост. Т. П. Тарасова. - 1997
|
>9.
| Консервируем сами/[сост. Н. В. Родионов]. - 2002
|
>10.
| Енциклопедія консервування/[упоряд. І. О. Сокол ; худож. І. В. Осипов]. - 2005
|
>11.
| Дубовис Г. А. Украинская кухня/Г. А. Дубовис ; [худож.-оформ. Л. Д. Киркач-Осипова]. - 2006
|
>12.
| Янчева М.О. Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м'яса і м'ясопродуктів/М. О. Янчева, Л. В. Пешук, О. Б. Дроменко. - 2009
|
>13.
| Гаврилова А. С. Русская кухня. Чудеса русской кухни/А. С. Гаврилова. - 2010
|
>14.
| <1000=тысяча> рецептов домашних заготовок/[сост. Т. Г. Корельская]. - 2010
|
>15.
| Бондаренко Г. Національна кухня в контексті запитів сучасного ринку/Г. Бондаренко, М. Бех, О. Таран // Народна творчість та етнографія. -К.:Ін-т мистецтвознав., фольклористики та етнології ім. М.Т. Рильського НАН України, 2015,N N 5.-С.96 - 103
|
>16.
| Посол мясного сырья - так ли все просто? // Мясной бизнес. -К.:Биопром, 2019,N N 6.-С.38-39
|
>17.
| Плесконос А. А. Національна кулінарна спадщина України/А. А. Плесконос, Н. Л. Писаренко ; [голов. ред. В. Строля ; худож.-оформ. О. Андрощука]. - 2021
|
|