Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
 Знайдено у інших БД:Цінні та рідкісні видання ЖОУНБ ім. О. Ольжича (1)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=соління<.>
Загальна кількість знайдених документів : 17
Показані документи с 1 за 17
1.

Шамрай В. Л. Технология рыбных продуктов/В. Л. Шамрай. - 1975
2.

Жук Ю. Т. Консервирование и хранение грибов. Биохимические основы/Ю. Т. Жук. - 1982
3.

Технологія домашього консервування/А. С. Жвалевський [та ін.]. - 1983
4.

Жвирблянская А. Ю. Основы микробиологии, санитарии и гигиены в пищевой промышленности/А. Ю. Жвирблянская, О. А. Бакушинская. - 1983
5.

Анохіна В. І. Зберігання, переробка овочів, фруктів та винограду в домашніх умовах/В. І. Анохіна, Г. М. Рибак, Т. Л. Сердюк ; за ред. В. І. Анохіної. - 1988
6.

Настольная поваренная книга для хозяек: Сост. по программе Б. кулинарной школы Зинаиды Неженцевой. - 1991
7.

Анохіна В. І. Зберігання і переробка овочів, фруктів та винограду в домашніх умовах/В. І. Анохіна, Г. М. Рибак, Т. Л. Сердюк ; під ред. В. І. Анохіної. - 1992
8.

Секреты домашнего консервирования для вас и ваших друзей/сост. Т. П. Тарасова. - 1997
9.

Консервируем сами/[сост. Н. В. Родионов]. - 2002
10.

Енциклопедія консервування/[упоряд. І. О. Сокол ; худож. І. В. Осипов]. - 2005
11.

Дубовис Г. А. Украинская кухня/Г. А. Дубовис ; [худож.-оформ. Л. Д. Киркач-Осипова]. - 2006
12.

Янчева М.О. Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м'яса і м'ясопродуктів/М. О. Янчева, Л. В. Пешук, О. Б. Дроменко. - 2009
13.

Гаврилова А. С. Русская кухня. Чудеса русской кухни/А. С. Гаврилова. - 2010
14.

<1000=тысяча> рецептов домашних заготовок/[сост. Т. Г. Корельская]. - 2010
15.

Бондаренко Г. Національна кухня в контексті запитів сучасного ринку/Г. Бондаренко, М. Бех, О. Таран // Народна творчість та етнографія. -К.:Ін-т мистецтвознав., фольклористики та етнології ім. М.Т. Рильського НАН України, 2015,N N 5.-С.96 - 103
16.

Посол мясного сырья - так ли все просто? // Мясной бизнес. -К.:Биопром, 2019,N N 6.-С.38-39
17.

Плесконос А. А. Національна кулінарна спадщина України/А. А. Плесконос, Н. Л. Писаренко ; [голов. ред. В. Строля ; худож.-оформ. О. Андрощука]. - 2021
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)