Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
 Знайдено у інших БД:Цінні та рідкісні видання ЖОУНБ ім. О. Ольжича (1)
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=соління<.>
Загальна кількість знайдених документів : 17
Показані документи с 1 за 17
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.4(031)/Е64
Назва : Енциклопедія консервування
Вихідні дані : Х.: Фоліо, 2005
Кільк.характеристики :480 с
Серія: Домашня бібліотека
ISBN, Ціна 966-03-3172-X: 011.00 грн
УДК : 641.4(031)
ББК : 36.910я2
Предметні рубрики: Консервування
Географіч. рубрики:
Анотація: Способи консервування продуктів: сушіння, копчення, соління, квашення, маринування, теплова обробка, замороження.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.5(075.8)/Я 66
Автор(и) : Янчева, Марина Олександрівна, Пешук Л.В., Дроменко О.Б.
Назва : Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м'яса і м'ясопродуктів : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2009
Кільк.характеристики :304 с.: табл.
Примітки : Глосарій: с.292-298. - Предм. покажч.: с.299-302. - Л-ра: с.303
ISBN, Ціна 978-966-364-765-4: 057.50 грн
УДК : 637.5(075.8)
ББК : 36.92я73
Предметні рубрики: Технологія м'яса і м'ясних продуктів
Географіч. рубрики:
Анотація: Фізіологічні функції, будова, склад, фізико-хімічні та біохімічні властивості тканин м'яса.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(031)/Г 12
Автор(и) : Гаврилова, Анна Сергеевна
Назва : Русская кухня. Чудеса русской кухни : 1000 лучших рецептов : полная кулинарная энциклопедия
Вихідні дані : М.: АСТ; М.: Астрель; М.: Полиграфиздат, 2010
Кільк.характеристики :511, [1] с.: фото цв.
Серія: Чудо домашней кухни
ISBN, Ціна 978-5-17-064943-3: 127.00 грн
УДК : 641.5(031)
ББК : 36.997(4РОС)я2
Предметні рубрики: Кухня російська-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Анотація: Рецепты мясных, рыбных, овощных блюд, сдобных пирогов и других лакомств, которые вызовут у вас искреннее восхищение.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(477)/Д79
Автор(и) : Дубовис, Григорий Александрович
Назва : Украинская кухня
Вихідні дані : Х.: Фолио, 2006
Кільк.характеристики :319 с
Серія: Хозяйке на заметку
ISBN, Ціна 966-03-3362-5: 9.00 грн
УДК : 641.5(477)
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кухня українська
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): первичная обработка сырья--первинна обробка сировини--кулинарные операции--кулінарні операції--кулинарные технологии--кулінарні технології--борщи--борщі--юшки--супы--рассольник--капустняк--колбасы--ковбаси--завиванцы--завиванці--студни--холодці--бабки--пампушки--молочнокислые продукты--молочнокислі продукти--настойки--настоянки--напитки--напої--консервы--консерви--полуфабрикаты--напівфабрикати--бутерброды--бутерброди--винегреты--вінегрети--гарниры--гарніри--соленья--соління--глазури--глазурі--десерты--десерти--кремы--креми--мороженое--морозиво
Анотація: С помощь этой книги вы сможете приготовить практически все блюда украинской кухни.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.951/Ш19
Автор(и) : Шамрай, Вячеслав Львович
Назва : Технология рыбных продуктов : учебник для курсантов мореход. училищ и учащ. техникумов
Вихідні дані : М.: Пищевая пром-сть, 1975
Кільк.характеристики :172 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 168
Ціна : 0.38 р.
УДК : 664.951
ББК : 36.94я723
Предметні рубрики: Рибні продукти-- Технологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): пищевая ценность рыб--харчова цінність риби--заготовка живой рыбы--заготівля живої риби--замораживание рыбы--заморожування риби--посол рыбы--соління риби--консервирование икры--консервування ікри--сушка рыбы--сушіння риби--вяление рыбы--в'яленя риби--копчение рыбы--коптіння риби--рыбные консервы--рибні консерви--кормовая мука--кормова мука--рыбный клей--рибний клей--жемчужный пат--перловий пат--медицинский жир--медичний жир--рыбные витаминные препараты--рибні вітамінні препарати--ракообразные--ракоподібні--моллюски--молюски
Анотація: [Технологические особенности и пищевые достоинства рыбных продуктов и водного сырья, условия сохранения его качества и рациональные схемы переработки].
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Бондаренко, Галина, Бех, Микола, Таран, Олена
Назва : Національна кухня в контексті запитів сучасного ринку
Місце публікування : Народна творчість та етнографія. - К.: Ін-т мистецтвознав., фольклористики та етнології ім. М.Т. Рильського НАН України, 2015. - N 5. - С. 96 - 103. - ISSN 01306936 (Шифр ntte/2015/5). - ISSN 01306936
Предметні рубрики: Кухня українська
Харчові продукти --Україна
Географіч. рубрики: Житомирська область-- Кухня українська
Житомирська область-- Харчові продукти
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): національні страви--национальные блюда--харчові продукти--пищевые продукты--продуктові магазини--продуктовые магазины--народна кулінарія--народная кулинария--м'ясні вироби--мясные изделия--молочні продукти--молочные продукты--соління--соления
Анотація: Регіональні традиції національної кухні на прикладі Вінницької та Житомирської областей. Результати експедиційного обстеження ринку регіональних продуктів цих областей.
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.910/С28
Назва : Секреты домашнего консервирования для вас и ваших друзей
Вихідні дані : Донецк: ПКФ "БАО", 1997
Кільк.характеристики :380 с.: рис.
ISBN, Ціна 966-548-90-1: 4.00 грн
ББК : 36.910 + 36.997
Предметні рубрики: Домашнє консервування
Географіч. рубрики:
Анотація: Рекомендации и советы по всем методам домашнего консервирования плодов, овощей, ягод, способах хранения мясных и рыбных изделий, разнообразных пищевых продуктов.
Примірники : всього : ЧЗ(1), ВВ(1)
Вільні : ЧЗ(1), ВВ(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663.1(075)/Ж 41
Автор(и) : Жвирблянская, Адельгейда Юльевна, Бакушинская, Ольга Анатольевна
Назва : Основы микробиологии, санитарии и гигиены в пищевой промышленности : учеб. для сред. проф.-техн. училищ . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Легкая и пищевая пром-сть, 1983
Кільк.характеристики :312 с.: рис., табл.
Серія: Для кадров массовых профессий
Примітки : Лит.: с. 309
Ціна : 0.65 р.
УДК : 663.1(075)
ББК : 36-1я72
Предметні рубрики: Харчове виробництво-- Мікробіологія-- Санітарія-- Гігієна
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): микроорганизмы в природе--мікроорганізми в природі--патогенные микроорганизмы--патогенні мікроорганізми--санитарная бактериология--санітарна бактеріологія--санитарная вирусология--санітарна вірусологія--пищевые отравления--харчові отруєння--гельминтозы--гельмінтози--дезинфекция--дезинфекція--дезинсекция--дезинсекція--дератизация--дератизація--микробиология сырья--мікробіологія сировини--микробиология хлебопекарного производства--мікробіологія хлібопекарного виробництва--микробиология дрожжевого производства--мікробіологія дріжджового виробництва--микробиология сахарного производства--мікробіологія цукрового виробництва--микробиология кондитерского производства--мікробіологія кондитерського виробництва--микробиология пивоваренного производства--мікробіологія пивоваріння--микробиология производства безалкогольных напитков--мікробіологія виробництва безалкогольних напоїв--микробиология винодельческого производства--мікробіологія виноробного виробництва--микробиология спиртового производства--мікробіологія спиртового виробництва--микробиология ликерно-водочного производства--мікробіологія лікеро-горілчаного виробництва--микробиология крахмало-патокового производства--мікробіологія крахмало-патокового виробництва--микробиология макаронного производства--мікробіологія макаронного виробництва--микробиология рыбоперерабатывающего производства--мікробіологія рибопереробного виробництва--микробиология производства растительных жиров--мікробіологія виробництва рослинних жирів--микробиология животных жиров--мікробіологія виробництва тваринних жирів--микробиология консервного производства--мікробіологія консервного виробництва--микробиология соления и квашения овощей--мікробіологія соління і квашення овочів--микробиология чайного производства--мікробіологія чайного виробництва--микробиология табачно-махорочного производства--мікробіологія тютюно-махоркового виробництва--микробиология парфюмерно-косметического производства--мікробіологія парфюмерно-косметичного виробництва
Анотація: Рассмотрены морфология и физиология микроорганизмов, их роль в производстве пищевых продуктов, причины отравления, требования санитарии и гигиены на предприятиях пищевой промышленности.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.4/А 69
Автор(и) : Анохіна, Валентина Іллівна, Рибак, Галина Михайлівна, Сердюк, Тамара Леонтіївна
Назва : Зберігання і переробка овочів, фруктів та винограду в домашніх умовах . -2-ге вид., випр. і доп.
Вихідні дані : Київ: Урожай, 1992
Кільк.характеристики :216 с.: рис., табл., фот. кол.
Примітки : Літ.: с. 204. - Предм. покажч.: с. 205-211
ISBN, Ціна 5-337-01108-1: 115.00 крб
УДК : 641.4
ББК : 36.910
Предметні рубрики: Овочі-- Зберігання-- Переробка
Фрукти-- Зберігання-- Переробка
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): овочеві культури--баштанні культури--плодові культури--ягідні культури--соління овочів--прянощі--овочеві консерви--фруктові консерви--ягідні консерви--мочіння овочів--квашення овочів--сушіння фруктів--сушіння овочів--заморожування овочів--заморожування фруктів
Анотація: Висвітлено особливості зберігання продукції в домашніх умовах, рекомендовано сорти овочевих, плодових культур і винограду.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.56/Н 32
Назва : Настольная поваренная книга для хозяек: Сост. по программе Б. кулинарной школы Зинаиды Неженцевой
Вихідні дані : Київ: Обереги, 1991
Кільк.характеристики :224 с.: рис.
ISBN, Ціна 5-7707-1902-8: 27.50 крб
УДК : 641.56
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кулінарія-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--первые блюда--каши--каші--соусы--соуси--пудинги--гарниры--гарніри--сладкие блюда--солодкі страви--горячие закуски--гарячі закуски--тесто--тісто--варенье--варення--маринады--маринади--соленья--соління--напитки--напої--составление меню--складання меню--другі страви--вторые блюда
Анотація: В книге данные по качеству различных кулинарных продуктов, точной, рациональной рецептуре приготовления широкого набора блюд, составления меню и т. д.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

11.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Назва : Посол мясного сырья - так ли все просто?
Місце публікування : Мясной бизнес: МБ : науч.-практ. журнал. - К.: Биопром, 2019. - N 6. - С. 38-39: рис. (Шифр mjab/2019/6)
Предметні рубрики: М'ясне виробництво-- Інгредієнти
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мясное производство--ингредиенты--посол сырья--соління сировини
Знайти схожі

12.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641/642/Т93
Назва : 1000 рецептов домашних заготовок : [вкусные разносолы для вашего стола]
Вихідні дані : Харьков; Белгород: Клуб семейн. досуга, 2010
Кільк.характеристики :379, [5] с.: ил.
ISBN, Ціна 978-966-14-0823-3: 40.00 грн
ISBN, Ціна 978-5-9910-1181-5: Б.ц.
УДК : 641/642
ББК : 36.991
Предметні рубрики: Домашнє консервування-- Рецепти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): домашнее консервирование--подготовка сырья--підготовка сировини--стерилизация--стерілізація--пастеризация--пастерізація--соление продуктов--соління продуктів--квашение--квашення--сушка--сушіння--хранение продуктов--зберігання продуктів
Анотація: Основы домашних заготовок овощей, фруктов, ягод, грибов и зелени (консервирование, соление, маринование, сушка, замораживание), приведены правила их переработки.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

13.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.56(=161.2)/П38
Автор(и) : Плесконос, Андрій Аркадійович, Писаренко, Наталія Леонідівна, Артюх, Лідія Федорівна
Назва : Національна кулінарна спадщина України
Вихідні дані : Київ: Балтія-Друк, 2021
Кільк.характеристики :149, [3] с.: іл., фот.
Примітки : Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 978-617-516-050-3: 650.00 грн
УДК : 641.56(=161.2)
ББК : 36.99(4УКР)
Предметні рубрики: Кухня українська-- Культурна спадщина
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): державна програма 2021--українське сало--спосіб зберігання продуктів--страви української національності--соління--салати--язичницька їжа--українське м'ясо--картопля як їжа--християнські свята--страви українських козаків--секрети українського смаку--здорова їжа--пісні страви--традиції застілля
Анотація: Повсякденна їжа, така як борщ і вареники, поряд з іншими культурними символами, є носіями національного гена, який може багато розповісти про минуле українців і України.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

14.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.961/Ж85
Автор(и) : Жук, Юрий Тимофеевич
Назва : Консервирование и хранение грибов. Биохимические основы
Вихідні дані : Москва: Легкая и пищевая пром-сть, 1982
Кільк.характеристики :142 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 138-142
Ціна : 0.45 р.
ББК : 36.961
Предметні рубрики: Гриби-- Консервування-- Зберігання
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): грибы--консервирование--хранение--строение грибов--будова грибів--пищевая ценность грибов--харчова цінність грибів--сушка грибов--сушіння грибів--технология соления грибов--технологія соління грибів--маринование грибов--маринування грибів--сортировка грибного сырья--сортування грибної сировини--натуральные грибные консервы--натуральні грибні консерви
Анотація: Приведены сведения о строении и пищевой ценности грибов, об изменении состава плодов тел в период роста и после отделения от мицелия.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

15.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.91/А69
Автор(и) : Анохіна, Валентина Іллівна, Рибак, Галина Михайлівна, Сердюк, Тамара Леонтіївна
Назва : Зберігання, переробка овочів, фруктів та винограду в домашніх умовах
Вихідні дані : Київ: Урожай, 1988
Кільк.характеристики :214 с.: рис., табл., фот.
Примітки : Бібліогр.: с. 203. - Предм. покажч.: с. 204-211
ISBN, Ціна 5-337-00134-5: 1.70 грн
ББК : 36.91
Предметні рубрики: Овочі-- Зберігання-- Переробка
Фрукти-- Зберігання-- Переробка
Виноград-- Зберігання-- Переробка
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): овочеві культури--баштанні культури--плодові культури--ягідні культури--виноград--прянощі--овочеві консерви--фруктові консерви--ягідні консерви--соління овочів--мочіння овочів--квашення овочів--заморожування овочів--заморожування фруктів--овочеві заготовки--напої--морси--кваси--десерти
Анотація: Особливості зберігання продукції в домашніх умовах, рекомендовані для цієї мети сорти овочевих, плодових культур і винограду.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

16.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.910/К65
Назва : Консервируем сами . -4-е изд., стер.
Вихідні дані : Москва: Цитадель-трейд, 2002
Кільк.характеристики :207 с.: табл.
Серія: Для Вас
Примітки : Лит.: с. 188
ISBN, Ціна 5-7657-0187-6: 3.60 р.
ББК : 36.910
Предметні рубрики: Домашнє консервування-- Рецепти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): домашнее консервирование--соление--соління--квашение--квашення--сушка--сушіння--замораживание плодов--заморожування плодів--варенье--варення--мармелад
Анотація: Консервирование и другие виды переработок овощей, плодов, ягод и грибов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

17.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.910/Т38
Автор(и) : Жвалевський, Анатолій Сергійович, Камнєва, Зоя Петрівна, Марчук, Любов Іванівна, Федотов, Микола Іванович, Хенкин, Джан Йосипович
Назва : Технологія домашього консервування . -5-те вид.
Вихідні дані : Київ: Техніка, 1983
Кільк.характеристики :142 с.: рис., табл.
Примітки : Авт. зазначено на звороті тит. арк.
Ціна : 0.80 р.
ББК : 36.910
Предметні рубрики: Домашнє консервування-- Рецепти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): стерилізація консервів--овочеві консерви--квашення капусти--соління кавунів--мочіння фруктів--компоти--фруктові заготівлі--варення--консервування грибів--рибні консерви--м'ясні консерви--консервування яєць
Анотація: Консервування харчових продуктів, рецепти приготування консервів в домашніх умовах.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)