Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=сомелье<.>
Загальна кількість знайдених документів : 5
Показані документи с 1 за 5
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 640.4(075.3)/У 76
Автор(и) : Усов, Владимир Васильевич
Назва : Организация производства и обслуживания на предприятиях общественного питания : учеб. пособие . -4-е изд., стер.
Вихідні дані : Москва: Академия, 2006
Кільк.характеристики :416 с.: ил.
Серія: Начальное профессиональное образование .
    Общественное питание
Примітки : Лит.: с. 407. - Предм. указ.: с. 408-412
ISBN, Ціна 5-7695-3327-7: 72.00 грн
УДК : 640.4(075.3)
ББК : 36.99я722
Предметні рубрики: Громадське харчування-- Організація виробництва
Анотація: Изложены принципы разделения предприятий общественного питания по различным типам и классам, основы процесса обслуживания потребителей.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663.2/.3/Д 44
Автор(и) : ДиДио, Тони, Заватто, Эми
Назва : Винный этикет. Рекомендации по идеальному сочетанию вин и блюд : [пер. с англ. Л. Болдыревой]
Вихідні дані : Москва: Астрель - АСТ, 2008
Кільк.характеристики :382 с.: ил.
ISBN, Ціна 978-5-17-055006-7: 54.80 грн
УДК : 663.2/.3
ББК : 36.87
Предметні рубрики: Вина-- Споживачі-- Етикет
Географіч. рубрики:
Анотація: "Букварь" для ценителей вина, руководство по сочетанию вин и блюд.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663.22(075.8)/А 87
Автор(и) : Архипов, Виктор Витальевич, Крюковская В.Г.
Назва : Организация работы сомелье (все о вине в ресторане) : учеб. пособие
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2009
Кільк.характеристики :304 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с.296
ISBN, Ціна 978-966-364-851-4: 081.40, 96.00, грн
УДК : 663.22(075.8)
ББК : 36.995я73
Предметні рубрики: Ресторани-- Обслуговування
Географіч. рубрики:
Анотація: Технология и организация работы с алкогольными напитками на предприятиях гостиннично-ресторанного сервиса.
Примірники : всього : АБ(1), ФОНД(1)
Вільні : АБ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 395(075.8)/М38
Автор(и) : Машир, Надія Пилипівна
Назва : Сучасний етикет та секрети гостинності : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Кондор, 2010
Кільк.характеристики :213, [3] с.: іл.
Примітки : Л-ра: с. 215
ISBN, Ціна 978-966-351-267-9: 32.00, 42.00, грн
УДК : 395(075.8)
ББК : 87.777я73
Предметні рубрики: Етикет
Географіч. рубрики:
Анотація: Виникнення та сутність етикету, а також етикет у сфері обслуговування, норми та правила поведінки за різних етикетних ситуацій.
Примірники : всього : ФОНД(1), ЧЗ(1), МИСТ(1), АБ(1)
Вільні : ФОНД(1), ЧЗ(1), МИСТ(1), АБ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663.22(075.8)/А87
Автор(и) : Архипов, Виктор Витальевич
Назва : Организация работы сомелье (все о вине в ресторане) : учеб. пособие . -2-е изд.
Вихідні дані : Киев: Центр учеб. лит., 2016
Кільк.характеристики :303, [1] с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 296-301
ISBN, Ціна 978-617-673-415-4: 132.00 грн
УДК : 663.22(075.8)
ББК : 36.995я73
Предметні рубрики: Ресторани-- Працівники-- Оргаізація роботи
Вина-- Якість-- Оцінка
Географіч. рубрики:
Анотація: Сведения в области технологии и организации работы с алкогольными напитками на предприятиях гостинично-ресторанного сервиса.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)