Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Цінні та рідкісні видання ЖОУНБ ім. О. Ольжича (1)
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=соуси<.>
Загальна кількість знайдених документів : 49
Показані документи с 1 за 20
 1-20    21-40   41-49 
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(03)/З-80
Назва : Золота енциклопедія домашньої кулінарії
Вихідні дані : Донецьк: БАО, 2006
Кільк.характеристики :608 с
ISBN, Ціна 966-548-822-8: 016.00 грн
УДК : 641.5(03)
ББК : 36.997я2
Предметні рубрики: Кулінарія
Географіч. рубрики:
Анотація: Рецепти найкращих страв світової та вітчизняної кухні, розмаїття корисних порад щодо "смачного мистецтва".
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5/В75
Автор(и) : Воробьева Л. И.
Назва : Готовим просто и вкусно
Вихідні дані : М.: Мир кн., 2005
Кільк.характеристики :352 с.: рис.
Серія: Хозяюшка
ISBN, Ціна 5-486-00195-9: 017.00 грн
УДК : 641.5
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Домашня кулінарія
Географіч. рубрики:
Анотація: Рецепты быстрого приготовления домашних блюд.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663/664(075.8)/Д 69
Автор(и) : Дорохіна, Марія Олексіївна, Капліна Т.В.
Назва : Технологія продукції харчування у таблицях і схемах : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Кондор, 2008
Кільк.характеристики :280 с.: табл.
Примітки : Спис. використ. л-ри: с.277
ISBN, Ціна 978-966-357-148-1: 043.00 грн
УДК : 663/664(075.8)
ББК : 36я73
Предметні рубрики: Харчові технології
Географіч. рубрики:
Анотація: Нові підходи до викладення технології продукції харчування.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641/642(075.8)/Ш96
Автор(и) : Шумило, Ганна Іванівна
Назва : Технологія приготування Їжі : навч. посіб.
Вихідні дані : Київ: Кондор, 2008
Кільк.характеристики :506 с.: рис.
Примітки : Літ.: с. 504
ISBN, Ціна 966-825-106-7: 56.00 грн
УДК : 641/642(075.8)
ББК : 36.99я73
Предметні рубрики: Кулінарія
Географіч. рубрики:
Анотація: Способи і прийоми кулінарної обробки продуктів, приготування напівфабрикатівта страв відповідно до наукових досягнень раціонального і дієтичного харчування.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641/642:664.66/Г13
Автор(и) : Гаевая, Раиса Алексеевна, Ященко, Мария Алексеевна
Назва : Хлеб на вашем столе . -3-е изд., перераб.
Вихідні дані : Киев: Урожай, 1993
Кільк.характеристики :287[1] с.: рис.
ISBN, Ціна 5-337-01459-5: 5.00, 15.00, грн
УДК : 641/642:664.66
ББК : 36.992.2
Предметні рубрики: Кулінарні вироби-- Хлібні вироби
Географіч. рубрики:
Анотація: История рождения хлеба, его пищевая ценность, значение в диетическом питании.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(031)/З-80
Назва : Золотая энциклопедия кулинарии
Вихідні дані : Донецк: БАО, 2010
Кільк.характеристики :573, [3] с.: ил.
ISBN, Ціна 978-966-548-024-2: 38.00 грн
УДК : 641.5(031)
ББК : 36.992я2
Предметні рубрики: Кулінарія
Географіч. рубрики:
Анотація: В издание вошли рецепты и практические рекомендации. Особое внимание уделено специфике и разнообразию национальных кухонь.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(031)/Б79
Назва : Большая кулинарная энциклопедия шеф-повара : пер. с англ.
Вихідні дані : М.: АСТ; М.: Астрель, 2008
Кільк.характеристики :823, [1] с.: фото цв.
ISBN, Ціна 978-5-17-057843-6: 557.00 грн
УДК : 641.5(031)
ББК : 36.997я2
Предметні рубрики: Кулінарія-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Анотація: Книга предлагает знания по таким важным в кулинарии темам как выбор продуктов, инструменты и классические методики, разъясняя каждое понятие (метод) текстом, пошаговыми цветными фотографиями и таблицами.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(031)/Г 12
Автор(и) : Гаврилова, Анна Сергеевна
Назва : Русская кухня. Чудеса русской кухни : 1000 лучших рецептов : полная кулинарная энциклопедия
Вихідні дані : М.: АСТ; М.: Астрель; М.: Полиграфиздат, 2010
Кільк.характеристики :511, [1] с.: фото цв.
Серія: Чудо домашней кухни
ISBN, Ціна 978-5-17-064943-3: 127.00 грн
УДК : 641.5(031)
ББК : 36.997(4РОС)я2
Предметні рубрики: Кухня російська-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Анотація: Рецепты мясных, рыбных, овощных блюд, сдобных пирогов и других лакомств, которые вызовут у вас искреннее восхищение.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55/56/С56
Автор(и) : Теплы М., Плавцова Р., Румлова В., Винш Я.
Назва : Современная молочная кухня
Вихідні дані : М.: Агропромиздат, 1985
Кільк.характеристики :239, [1] с.: рис.
Примітки : Предм. указ.: с. 218-224
Ціна : 5.00 грн
УДК : 641.55/56
ББК : 36.992
Предметні рубрики: Кулінарія-- Молочні страви
Географіч. рубрики:
Анотація: В книге представлены рецепты блюд и изделий молочной чешской кухни.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664/С23
Назва : Сборник рецептур блюд (технологических карт) для питания школьников
Вихідні дані : Київ: Тэхника, 1990
Кільк.характеристики :406, [2] с.: табл.
Колективи : Министерство торговли УССР, Главное управление общественного питания
Примітки : Прил.: с. 316-405
ISBN, Ціна 5-335-00531-9: 10.00 грн
УДК : 664
ББК : 36.996
Предметні рубрики: Кулінарія-- Рецептура-- Школярі
Географіч. рубрики:
Анотація: Сведения об организации питания в школах, рецептуры блюд с краткой технологией приготовления, технологические требования к основному сырью и оценка качества блюд.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

11.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(075.8)/Ш 96
Автор(и) : Шумило, Ганна Іванівна
Назва : Технологія приготування їжі : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Кондор, 2013
Кільк.характеристики :504, [2] с.: табл., рис.
Примітки : Дод.: с. 500-503. - Л-ра: с. 504
ISBN, Ціна 978-966-351-402-4: 92.00 грн
УДК : 641.5(075.8)
ББК : 36.99я73
Предметні рубрики: Кулінарія
Географіч. рубрики:
Анотація: Різні способи і прийоми кулінарної обробки продуктів, приготування напівфабрикатів, страв та кулінарних виробів.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

12.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(031)/С56
Назва : Современная энциклопедия приготовления тортов
Вихідні дані : Донецк: ПКФ "БАО", 2001
Кільк.характеристики :384 с
ISBN, Ціна 966-548-220-3: 7.50 грн
УДК : 641.5(031)
ББК : 36.992.2я2
Предметні рубрики: Домашня кулінарія-- Торти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): принадлежности кондитера--приладдя кондитера--приготовление теста--приготування тіста--кремы--креми--глазури--глазурі--кондитерские изделия--кондитерські вироби--желе--домашние конфеты--домашні цукерки--суфле--соусы--соуси--пудинги--компоты--компоти--кисели--киселі--коктейли--коктейлі--пунши--пунші--мороженое--морозиво
Анотація: Книга содержит рекомендации по подбору и обработке исходных продуктов, а также всевозможные рецепты тортов, пирожных, кексов, рулетов, десертных блюд.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

13.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55(083.12)/Б71
Назва : Блюда быстрого приготовления
Вихідні дані : Х.: Фолио, 2006
Кільк.характеристики :319 с
Серія: Кулинарная коллекция
ISBN, Ціна 966-03-3251-3: 9.00 грн
УДК : 641.55(083.12)
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Домашня кулінарія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): домашние заготовки--домашні заготовки--первые блюда--перші страви--молочные блюда--молочні страви--мясные блюда--м'ясні страви--соусы--соуси--овощные блюда--овочеві страви--блюда из крупы--страви з крупи--мучные блюда--борошняні страви--десерты--десерти--блюда для микроволновой печи--страви для мікрохвильової печі--бутерброди--бутерброды--рибні страви--рыбные блюда--грибні страви--грибные блюда--блюда із морскьких продуктів--блюда из морских продуктов
Анотація: Изложены секреты скоростного метода приготовления пищи, представлено около 1000 рецептов, используя которые вы сможете без особых усилий приготовить обед.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

14.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664/Г82
Назва : Грибная кухня
Вихідні дані : Краснодар: Краснодар. кн. изд-во, 1991
Кільк.характеристики :368 с.: табл.
Примітки : Лит.: с. 365
ISBN, Ціна 5-7561-0379-1: 45.00 крб
УДК : 664
ББК : 36.992
Предметні рубрики: Кулінарія-- Грибні страви
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): заготовка грибов--заготівля грибів--грибные закуски--грибні закуски--грибные первые блюда--грибні перші страви--грибные вторые блюда--грибні другі страви--грибные соусы--грибні соуси--фарши из грибов--фарші із грибів--грибная выпечка--грибна випічка
Анотація: Кулинарные рецепты разнообразных грибных блюд, рекомендации по заготовке грибов, а также советы, которые помогут хозяйкам вкусно приготовить пищу.
Примірники : всього : ФОНД(2), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(2), ВВ(1)
Знайти схожі

15.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.992/К76
Автор(и) : Кощев, Александр Аркадьевич
Назва : Грибная кулинария. 750 оригинальных рецептов
Вихідні дані : М.: Экология, 1992
Кільк.характеристики :192 с
ISBN, Ціна 5-7120-0395-3: 6.00 грн
ББК : 36.992
Предметні рубрики: Кулінарія-- Гриби
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): грибные бутерброды--грибні бутерброди--грибные салаты--грибні салати--грибы с овощами--гриби з овочами--грибы с мясом--гриби з м'ясом--грибные соусы--грибні соуси--грибная выпечка--грибна віпічка--грибная начинка --грибна начинка
Анотація: Рецепты на любой вкус: первые и вторые блюда, закуски, бутерброды, пироги, пельмени, фарш, начинки с грибами, соусы и приправы.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

16.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.992/Я77
Автор(и) : Ярош, Александр Владимирович
Назва : Грибы на вашем столе. 250 кулинарных рецептов
Вихідні дані : М.: Профиздат, 1991
Кільк.характеристики :112 с.: фото.цв.
ISBN, Ціна 5-255-00528-2: 3.00 р
ББК : 36.992
Предметні рубрики: Кулінарія-- Гриби
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): грибные закуски--грибні закуски--грибные супы--грибні супи--горячие грибные соусы--гарячі грибні соуси--грибы с овощами--гриби з овочами--мучные блюда с грибами--борошняні страви з грибами--мясные блюда с грибами--м'ясні страви з грибами--рыбные блюда с грибами--рибні страви з грибами--переработка грибов--переробка грибів--хранение грибов--зберігання грибів
Анотація: Советы по переработке, хранению, консервированию грибов и приготовлению различных блюд с грибами.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

17.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.992/Б71
Назва : Блюда из грибов
Вихідні дані : Минск: Беларус. Энцыкл. им. П. Бровки , 1995
Кільк.характеристики :304 с.: рис.
ISBN, Ціна 985-11-0021-8: 325000 грн
ББК : 36.992
Предметні рубрики: Кулінарія-- Гриби-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): переработка грибов--переробка грибів--хранение грибов--зберігання грибів--грибные закуски--грибні закуски--грибные салаты--грибні салати--грибные первые блюда--грибні перші страви--грибные вторые блюда--грибні другі страви--грибные соусы--грибні соуси--грибные мучные изделия--грибні борошняні вироби--грибные начинки--грибні начинки
Анотація: 850 наиболее интересных в кулинарном отношении рецептов грибных закусок, первых и вторых блюд, соусов, подливок, мучных изделий с грибами.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

18.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.997/М77
Назва : Монастырская кухня : питание во время поста, ритуальные блюда
Вихідні дані : Киев: Знание Украины, 1994
Кільк.характеристики :80 с
ISBN, Ціна 5-7770-0635-3: 10.00 крб
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Пісні страви-- Рецепти
Географіч. рубрики:
Анотація: Рецепты приготовления простых кушаний из гороха, капусты, репы, грибов, которые дошли к нам из древних рукописей, старинных книг, хранителями которых являлись монастыри.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

19.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(450)/К72
Автор(и) : Костюкович, Олена Олександрівна
Назва : Їжа - італійське щастя
Вихідні дані : Х.: Фоліо, 2015
Кільк.характеристики :431 с.: іл.
Примітки : Бібліогр.: с. 362-407. - Л-ра: с. 408
ISBN, Ціна 978-966-03-7264-1: 154.00 грн
УДК : 641.5(450)
ББК : 36.997(4ІТА)
Предметні рубрики: Кухня-- Національні традиції --Італія
Географіч. рубрики:
Анотація: Італійська кухня це - тисячі наїдків, напоїв, приправ, страв, рецепти виготовлення яких змінюється в кожній із 20 областей Італії, це своєрідна кулінарна подорож країною.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

20.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55/Б 11
Автор(и) : Білоцька, Вікторія Болеславівна, Карсекіна, Валентина Вікторівна
Назва : Домашня кулінарія . -2-ге вид.
Вихідні дані : Київ: Техніка, 1993
Кільк.характеристики :143 с
ISBN, Ціна 5-335-01251-X: 600.00 крб
УДК : 641.55
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Домашня кулінарія-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): холодні закуски--гарячі закуски--супи--страви з м'яса--страви з риби--страви з борошна--страви з макаронів--страви з картоплі--страви з овочів--гарніри--соуси--солодкі страви--вироби з тіста--напої
Анотація: Описано широкий асортимент різноманітних за складністю приготування страв.
Примірники : всього : ВВ(1), АБ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), АБ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

 1-20    21-40   41-49 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)