Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>K=способи приготування хліба<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.66.016/.019/Г 71
Автор(и) : Горячева, Анна Феоктистовна, Кузьминский, Руслан Владимирович
Назва : Сохранение свежести хлеба
Вихідні дані : Москва: Легкая и пищевая пром-сть, 1983
Кільк.характеристики :240 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 228-235. - Предм. указ.: с. 236-237
Ціна : 2.10 р.
УДК : 664.66.016/.019
ББК : 36.83
Предметні рубрики: Хліб-- Зберігання
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): черствение хлеба--черствіння хліба--усыхание хлеба--всихання хліба--хлебопекарное сырье--хлібопекарська сировина--способы приготовление теста--способи приготування хліба--режим выпечки хлеба--режими випікання хліба--хранение хлеба--зберігання хліба--замораживание хлебобулочных изделий--заморожування хлібобулочних виробів--скорость черствения хлеба--швидкість черствіння хліба--переработка черствого хлеба--переробка черствого хліба
Анотація: Даны научные представления о процессах старения и усыхания хлеба, описаны способы замедления данных процессов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)