Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=столовий посуд<.>
Загальна кількість знайдених документів : 9
Показані документи с 1 за 9
1.

Архіпов В. В. Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства/В. В. Архіпов, В. А. Русавська. - 2012
2.

Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства/[А. А. Мазаракі та ін.] ; за заг. ред. проф. Н. О. П'ятницької. - 2012
3.

Мостова Л. М. Організація обслуговування на підприємствах рестораннного господарства/Л. М. Мостова, О. В. Новікова. - 2016
4.

Доцяк В. С. Страви, закуски, напої, десерти барів і буфетів/В. С. Доцяк, Л. О. Стременко, І. В. Стременко. - 1998
5.

Мостова Л. М. Організація обслуговування на підприємствах ресторанного господарства/Л. М. Мостова, О. В. Новікова. - 2012
6.

Архіпов В.В. Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства/В. В. Архіпов, В. А. Русавська. - 2009
7.

Усов В. В. Организация производства и обслуживания на предприятиях общественного питания/В. В. Усов ; [под ред. Е. В. Росляковой]. - 2006
8.

Беляева А. М. Энциклопедия ресторанного бизнеса/А. М. Беляева. - 2009
9.

Бєляєва А. М. Усе про ресторанний бізнес/А. М. Бєляєва. - 2009
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)