Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Цінні та рідкісні видання ЖОУНБ ім. О. Ольжича (2)Андрушівська ЦРБ (1)Баранівська ЦРБ (1)Житомирська МЦБС (1)Звягельська бібліотека ЗМР (2)
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=страви<.>
Загальна кількість знайдених документів : 226
Показані документи с 1 за 20
 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.997/К 45
Назва : Китайская, корейская, японская кухня
Вихідні дані : Х.: Фолио, 2004
Кільк.характеристики :352 с
Примітки : Уклад. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 966-03-2484-7: 7.30 грн
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кухня-- Национальні традиції --Китай --Корея --Японія
Географіч. рубрики:
Анотація: Восточная кухня не только своеобразна, она сочетает необычайный вкус блюд и несомненную их пользу для организма.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.997/М 11
Назва : Мікрохвильова кулінарія
Вихідні дані : Х.: Фоліо, 2006
Кільк.характеристики :287 с
Серія: Домашня бібліотека
Примітки : Авт.-упоряд. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 966-03-3526-1: 9.00 грн
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Мікрохвильова кулінарія
Географіч. рубрики:
Анотація: Мікрохвильова піч стала надійною помічницею домашніх господарок. У даному виданні наведено 500 рецептів приготування всіляких страв - і зовсім простих, і досить складних.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.997/К 90
Назва : Кулинария
Вихідні дані : Х.: Фолио, 2006
Кільк.характеристики :320 с
Серія: Домашняя коллекция
ISBN, Ціна 966-03-3153-3: 9.00 грн
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кулінарія
Географіч. рубрики:
Анотація: Собраны сведения по составу, пищевой ценности и способам приготовления и хранения продуктов, а также приведены рецепты с описанием необходимых ингредиентов.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.997/П68
Назва : Праздничный стол
Вихідні дані : Х.: Фолио, 2005
Кільк.характеристики :319 с
Серія: Хозяйке на заметку
Примітки : Уклад. зазначено на звороті тит. арк.
ISSN: 9789660330771
ISBN, Ціна 966-03-3077-4: 08.00 грн
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кулінарія-- Домашнє приготування-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Анотація: Сделать праздники торжественными и запоминающимися поможет данная книга, в которой собраны лучшие рецепты блюд для праздничного стола.
Примірники : всього : ВВ(2), АБ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(2), АБ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 392.8(477.5/6)(09/А86-637428
Автор(и) : Артюх, Лідія Федорівна
Назва : Народне харчування українців та росіян північно-східних районів України : [монографія]
Вихідні дані : Київ: Наук. думка, 1982
Кільк.характеристики :112 с.: табл.
Колективи : Академія наук Української РСР, Інститут мистецтвознавства, фольклору та етнографії ім. М. Т. Рильського
Примітки : Бібліогр. в підрядковій прим.
Ціна : 0.90 р.
УДК : 392.8(477.5/6)(091)
ББК : 63.5(4УКР)
Предметні рубрики: Харчування-- Традиційна культура --Україна
Харчування-- Традиційна культура --Росія
Анотація: Предметом даного дослідження є культурно-побутові взаємозв'язки українців та росіян в галузі одного з найбільш виразних елементів матеріальної культури - народного харчування на території їх змішаного розселення.
Примірники :ЧЗ(1)
Вільні : ЧЗ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 636/А 35
Автор(и) : Бурлака В.А., Кривий М.М., Шевчук В.Ф., Давидов Є.А., Борщенко В.В., Павлюк Н.В., Сукненко Т.М., Хом'як І.В.
Назва : Аз-Буки-Веді тваринника : навч. посібник
Вихідні дані : Житомир: Рута, 2007
Кільк.характеристики :436 с.: мал., табл.
Примітки : Бібліогр.: с. 432. - Дод.: с. 430-431
ISBN, Ціна 966-8059-91-3: 025.00 грн
УДК : 636 + 637.6
ББК : 45.3 + 45.4 + 36
Предметні рубрики: Підсобне господарство-- Тваринництво-- Розведення і племінна справа-- Годівля і утримання тварин
Харчове виробництво
Географіч. рубрики:
Анотація: Організація підсобного господарства, утримання, годівля, запобігання захворюванням тварин, безвідходне виробництво продуктів тваринництва, рецепти страв
Примірники : всього : ФОНД(5), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(5), ВВ(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 42.349я2/С74
Назва : Справочник грибника
Вихідні дані : Х.: Фолио, 2005
Кільк.характеристики :351 с.: цв.ил., табл.
Серія: Мир увлечений
Примітки : Лит.: с. 347
ISBN, Ціна 966-03-3185-1: 12.00 грн
ББК : 42.349я2
Предметні рубрики: Ботаніка-- Гриби
Мікологія
Кулінарія-- Грибні страви
Географіч. рубрики:
Анотація: Общие сведения о строении и биологии, а также характеристика наиболее распостраненных съедобных и ядовитых грибов.
Примірники : всього : ЧЗ(1), ВВ(1)
Вільні : ЧЗ(1), ВВ(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(03)/З-80
Назва : Золота енциклопедія домашньої кулінарії
Вихідні дані : Донецьк: БАО, 2006
Кільк.характеристики :608 с
ISBN, Ціна 966-548-822-8: 016.00 грн
УДК : 641.5(03)
ББК : 36.997я2
Предметні рубрики: Кулінарія
Географіч. рубрики:
Анотація: Рецепти найкращих страв світової та вітчизняної кухні, розмаїття корисних порад щодо "смачного мистецтва".
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5/В75
Автор(и) : Воробьева Л. И.
Назва : Готовим просто и вкусно
Вихідні дані : М.: Мир кн., 2005
Кільк.характеристики :352 с.: рис.
Серія: Хозяюшка
ISBN, Ціна 5-486-00195-9: 017.00 грн
УДК : 641.5
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Домашня кулінарія
Географіч. рубрики:
Анотація: Рецепты быстрого приготовления домашних блюд.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 32.997/Т 12
Автор(и) : Табаков, Антон Олегович
Назва : Кулинарные истории Антона Табакова
Вихідні дані : Москва: Махаон; Москва: ОКТОПУС, 2004
Кільк.характеристики :256 с.: ил.
Серія: Непраздный интерес
ISBN, Ціна 5-18-000499-3: 048.00 грн
ISBN, Ціна 5-94887-007-3: Б.ц.
УДК : 641.55
ББК : 32.997
Предметні рубрики: Кулінарія-- Домашнє приготування-- Рецептура
Анотація: [От вкусных и полезных блюд на столе нас отделяет собственное неумение их приготовить. Книга подскажет какой-то рецепт, подаст новую идею, вызовет желание вкусно поесть.]
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

11.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 177/У45
Назва : Українське застілля: страви, напої, тости, розваги
Вихідні дані : Донецьк: БАО, 2006
Кільк.характеристики :608 с
ISBN, Ціна 966-338-344-5: 015.00, 18.00, грн
УДК : 177
ББК : 87.7
Предметні рубрики: Етикет
Географіч. рубрики:
Анотація: До книги увійшли універсальні матеріали, що допоможуть організувати й достойно провести будь-який урочистий захід.
Примірники : всього : МИСТ(1), АБ(1)
Вільні : МИСТ(1), АБ(1)
Знайти схожі

12.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 615.89(477)/Б93
Автор(и) : Бутченко, Людмила Іванівна
Назва : Природа в житті українського народу
Вихідні дані : Київ: Лібра, 2007
Кільк.характеристики :184 с
Примітки : Бібліогр.: с. 183
ISBN, Ціна 978-966-7035-84-6: 15.60 грн
УДК : 615.89(477)
ББК : 53.592(4УКР)
Предметні рубрики: Корисні рослини --Україна
Географіч. рубрики:
Анотація: Ця книга про красу рідного краю, звичаї, шанування і використання рослин, їх дивовижну здатність пристосовуватися до різних умов довкілля.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

13.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 39(477)(03)/П 32
Автор(и) : Терпелюк С.І., Коробчук С.А., Пріма Р.М., Горожанова С.О.
Назва : Пізнаймо Україну: (матеріали мовокраїнознавчого словника-довідника "Україна в словах")
Вихідні дані : Луцьк: Волин. обл. друк., 2005
Кільк.характеристики :228 с
Примітки : Бібліогр.: с. 217-225
ISBN, Ціна 966-361-009-3: 13.50 грн
УДК : 39(477)(03)
ББК : 63.5(4УКР)я2
Предметні рубрики: Етнографія
Географіч. рубрики:
Анотація: Вперше системно подаються матеріали з народознавчого краезнавства, інформативний зміст яких допомагае проникнути в автевнтичний генофонд українського народу.
Примірники : всього : ФОНД(1), БГ(1)
Вільні : ФОНД(1), БГ(1)
Знайти схожі

14.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 636.3/К 56
Автор(и) : Коваленко П.И.
Назва : Овцы и козы: породы, разведение, содержание, уход : учебное пособие
Вихідні дані : Ростов н/Д: Феникс, 2005
Кільк.характеристики :256 с.: табл., рис.
Серія: Подворье
ISBN, Ціна 5-222-05602-3: 015.00 грн
УДК : 636.3
ББК : 46.6
Предметні рубрики: Тваринництво-- Малі жуйні тварини
Географіч. рубрики:
Анотація: Разведение и выращивание овец и коз.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

15.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663/664(075.8)/Д 69
Автор(и) : Дорохіна, Марія Олексіївна, Капліна Т.В.
Назва : Технологія продукції харчування у таблицях і схемах : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Кондор, 2008
Кільк.характеристики :280 с.: табл.
Примітки : Спис. використ. л-ри: с.277
ISBN, Ціна 978-966-357-148-1: 043.00 грн
УДК : 663/664(075.8)
ББК : 36я73
Предметні рубрики: Харчові технології
Географіч. рубрики:
Анотація: Нові підходи до викладення технології продукції харчування.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

16.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 902.7/Р 15
Назва : Радуйся, земле, коляда іде! : Літ.-худож. видання
Вихідні дані : К.: Смолоскип, 2000
Кільк.характеристики :152 с.: іл.
Примітки : Л-ра: с.148-149
ISBN, Ціна 966-7332-42-X: 008.00 грн
УДК : 902.7
ББК : 63.52 (4УКР)
Предметні рубрики: Свята; християнсько релігійні
Етнографія
Народознавство
Географіч. рубрики: Україна
Анотація: Комплексно подано відомості про традиційні зимові свята в умовах сучасного міста.
Примірники :МИСТ(1)
Вільні : МИСТ(1)
Знайти схожі

17.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Васянович, Олександр
Назва : Деякі особливості обрядової та святкової їжі околичної шляхти Коростенщини
Місце публікування : Волинь-Житомирщина. - Житомир: Вид-во ЖДУ ім. І. Франка, 2007. - N 16. - С. 112-122 (Шифр vozt/2007/16)
Примітки : Дод.: с. 118-122
Предметні рубрики: Околична шляхта-- Обрядова їжа --Коростенський район, (Житомирська область)
Географіч. рубрики: Коростенський район, (Житомирська область)-- Околична шляхта-- Обрядова їжа
Мелені, село (Коростенський район, Житомирська область)-- Традиційні страви-- Рецепти
Анотація: Опис страв та традицій їх приготування шляхтою околичною Коростенщини (Жиомирська область) до календарних свят (Різдва, Великодня та ін.) і сімейних обрядів та свят. Додаток: "Деякі рецепти трав та напоїв, які поширені в селі Мелені Коростенського району Житомирської області".
Знайти схожі

18.

Форма документа : Стаття з газети
Шифр видання :
Автор(и) : Усач В.
Назва : Уміли готувати - уміли й подавати
Місце публікування : Дзеркало тижня. - К.: Ред. газ. "Дзеркало тижня", 2009. - N 37(3 жовт.). - С. 16 (Шифр dzty/2009/37)
Предметні рубрики: Кухня українська-- Страви
Народні свята --Коростень, місто (Житомирська область)
Географіч. рубрики: Коростень, місто (Житомирська область)-- Фестивалі дерунів
Анотація: В столиці древлянського краю місті Коростені на Житомирщині відбувся другий фестиваль дерунів, на якому були присутні мер міста Володимир Москаленко та Голова Верховної Ради України Володимир Литвин.
Знайти схожі

19.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(477.53)(075/Т 38-301952
Автор(и) : Капліна Т. В., Білоусько О. А., Шаповал Н. І., Кущ Л. І.
Назва : Технологія продукції ресторанного господарства. Полтавська кухня : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2008
Кільк.характеристики :280 с.: рис., табл., фото
Примітки : Дод.: с.260-275. - Л-ра: с.277
ISBN, Ціна 978-966-364-743-2: 071.50 грн
УДК : 641.5(477.53)(075.8)
ББК : 36.997(4УКР-4ПЛ)
Предметні рубрики: Ресторанна справа-- Полтавська кухня
Географіч. рубрики:
Анотація: Основи технології продукції ресторанного господарства, фізико-хімічні, біохімічні та технологічні зміни при обробленні сировини та напівфабрикатів. Вперше проведено історико-етнографічні дослідження полтавської кухні.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

20.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 7.82(100)(031)/С37
Автор(и) : Сімс, Леслі
Назва : Замки : повна ілюстр. енциклопедія : для дітей 7-14 р.
Паралельн. назви :Castles
Вихідні дані : Київ: Країна мрій, 2008
Кільк.характеристики :104 с.: іл.
Примітки : Хронол. покажч.: с. 92-93. - Слов. термін.: с. 94-95. - Геогр. покажч.: с. 98-101. - Покажч.: с. 102-103
ISBN, Ціна 978-966-424-008-3: 045.00 грн
УДК : 7.82(100)(031)
ББК : 85.113(0)я20
Предметні рубрики: Замки (споруди) --Європа
Замки (споруди) --Японія
Замки (споруди) --Близький Схід
Географіч. рубрики:
Анотація: Про середньовічні замки Європи, Японії, країн Близького Сходу у різних аспектах їх існування та розвитку: архітектура, возведення замків, управління замком, ігрища та розваги, турніри, рицарі, тощо.
Примірники :МИСТ(1)
Вільні : МИСТ(1)
Знайти схожі

 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)