Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=страви з яєць<.>
Загальна кількість знайдених документів : 19
Показані документи с 1 за 19
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.555/Л 44
Автор(и) : Лемнис, Мария, Витры, Хенрик
Назва : Для студентов и влюбленных
Вихідні дані : Киев: Будівельник, 1992
Кільк.характеристики :80 с.: рис.
ISBN, Ціна 5-7705-0554-0: 14.00 крб
УДК : 641.555
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кулінарія-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--холостяцкое хозяйство--холостяцьке господарство--блюда из яиц--страви з яєць--овощные блюда--овочеві страви--мясные блюда--м'ясні страви--соусы--соуси--десерты--десерти--рыбные блюда--рибні страви--молочные блюда--молочні страви
Анотація: Книга об организации холостяцкого быта, о вкусных блюдах, о домашнем уюте и здоровом образе жизни, о том, как готовить быстро и весело.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55/З-12
Назва : Забытые рецепты
Вихідні дані : Киев: Тэхника, 1991
Кільк.характеристики :72 с.: рис.
ISBN, Ціна 5-335-01091-6: 30.00 крб.
УДК : 641.55
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кулінарія-- Рецепти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--рецепты--закуски--супы--супи--рыбные блюда--рибні страви--картофельные блюда--картопляні страви--овощные блюда--овочеві страви--блюда из яиц--страви з яєць--сладкие блюда--солодкі страви--изделия из теста--вироби з тіста
Анотація: Приведены как малоизвестные, так и забытые старинные рецепты блюд, которые могут украсить современный стол и внести приятное разнообразие в семейное меню.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641(031)/З-80
Назва : Золота енциклопедія української кухні
Вихідні дані : Донецьк: Глорія Трейд, 2011
Кільк.характеристики :382, [2] с.: фото кольор.
ISBN, Ціна 978-617-536-129-0: 45.00 грн
УДК : 641(031)
ББК : 36.99(4УКР)я2
Предметні рубрики: Кухня українська
Географіч. рубрики:
Анотація: Сотні перевірених часом та унікальних рецептів лягли в основу цієї книги, і вона стане вірним помічником у вдосконаленні кулінарної майстерності.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(031)/З-80
Назва : Золотая энциклопедия кулинарии
Вихідні дані : Донецк: БАО, 2010
Кільк.характеристики :573, [3] с.: ил.
ISBN, Ціна 978-966-548-024-2: 38.00 грн
УДК : 641.5(031)
ББК : 36.992я2
Предметні рубрики: Кулінарія
Географіч. рубрики:
Анотація: В издание вошли рецепты и практические рекомендации. Особое внимание уделено специфике и разнообразию национальных кухонь.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(031)/З-80
Назва : Золотая энциклопедия украинской кухни
Вихідні дані : Донецьк: Глорія Трейд, 2011
Кільк.характеристики :382, [2] с.: цв. ил.
ISBN, Ціна 978-617-536-132-0: 81.00 грн
УДК : 641.5(031)
ББК : 36.997(4УКР)я2
Предметні рубрики: Кухня українська
Географіч. рубрики:
Анотація: Сотни проверенных временем и уникальных рецептов легли в основу этой книги.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5/И86
Назва : Искусная хозяйка. 365 меню на каждый день . -3-е изд., доп.
Вихідні дані : Москва: Махаон, 2005
Кільк.характеристики :784 с.: фот. цв.
Примітки : Алф.-предм. указ.: с. 770-784
ISBN, Ціна 5-18-000601-5: 50.00 грн
УДК : 641.5
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кулінарія-- Домашнє приготування-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): диетическое питание--дієтичне харчування--завтраки--сніданки--обеды--обіди--ужины--вечері--фрукты--фрукти--овощные блюда--овочеві блюда--мясні страви--мясные блюда--рыбные блюда--рибні страви--страви з яєць--блюда из яиц--сезонные продукты--сезонні продукти--кулинарное мастерство
Анотація: Ежедневные завтраки, обеды, ужины: рецепты вкусных блюд на каждый день года с учетом времени года, праздничных и выходных дней.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.56/К 53
Назва : Книга о вкусной и здоровой пище . -9-е изд., стереотип.
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1989
Кільк.характеристики :384 с.: рис., табл., фот. цв.
ISBN, Ціна 5-10-002146-2: 6.10 р.
УДК : 641.56
ББК : 36.99
Предметні рубрики: Домашня кулінарія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): домашняя кулинария--питание и здоровье--харчування і здоров'я--закуски--салаты--салати--супы--супи--мясные блюда--м'ясні страви--соусы--соуси--рыбные блюда--рибні страви--молочные блюда--молочні страви--яичные блюда--страви з яєць--овощные блюда--овочеві страви--мучные блюда--борошняні страви--крупяные блюда--страви з круп--изделия из теста--вироби з тіста--сладкие блюда--солодкі страви--напитки--напої--домашнее консервирование--домашнє консервування--детское питание--дитяче харчування--лечебное питание--лікувальне харчування
Анотація: Книга - справочное пособие по приготовлению домашней пищи - содержит современные данные науки о питании, полезные сведения о пищевых продуктах. рецепты приготовления разнообразных блюд.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.83(=531)/К66
Назва : Корейские салаты. Маринады, соусы, заправки : [сборник
Вихідні дані : Москва: Лабиринт-Пресс, 2000
Серія: Золотая коллекция
Примітки : Уклад. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 5-9287-0002-4: 8.00 грн
УДК : 641.83(=531)
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кухня-- Національні традиції --Корея
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кухня--национальные традиции--майонез--салаты морковные--салати морквяні--салаты свекольные--салати бурякові--салаты из капусты--салати капустяні--рыбные блюда корейцев--рибні страви корейців--блюда из крабов--страви з крабів--овощные блюда--овочеві страви--соевые салаты--соєві салати--соевые соусы--соєві соуси--мясные блюда--м'ясні страви--экзотические блюда--екзотичні страви--яичные блюда--страви з яєць--блюда из морской капусты--страви з морської капусти
Анотація: Книга рассказывает, как приготовить свыше двухсот самых вкусных салатов, от простых до экзотических, а также множество соусов, заправок и маринадов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.56(477)/К 78
Назва : Кращі страви української кухні
Вихідні дані : Донецьк: БАО, 2001
Кільк.характеристики :384 с
ISBN, Ціна 966-548-338-2: 8.50 грн
УДК : 641.56(477)
ББК : 36.997(4Укр)
Предметні рубрики: Кухня-- Національні традиції --Україна
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): закуски--борщі--розсольники--капусняки--кулеші--юшки--страви з м'яса--страви з риби--підливи--страви з яєць--молочні страви--страви з овочів--страви з грибів--страви з круп--страви з борошна--вареники--млинці--солодкі борошняні вироби--солодкі страви--напої
Анотація: Книга допоможе оволодіти тонкощами приготування українських страв, як традиційних, так і маловідомих, але дуже смачних і корисних.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55(083.12)/С 77
Автор(и) : Старовойт, Лідія Яківна, Косовенко, Марія Савелівна, Смирнова, Жанна Миколаївна
Назва : Кулінарія : підручник . -2-ге вид., стереотип.
Вихідні дані : Київ: Вища шк., 1992
Кільк.характеристики :270 с.: рис., табл.
Примітки : Дод.: с. 266-269
ISBN, Ціна 5-11-004159-8: 50.00 крб.
УДК : 641.55(083.12)
ББК : 36.99я722
Предметні рубрики: Кулінарія-- Страви-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): обробка овочів--обробка грибів--обробка риби--обробка м'яса--супи--соуси--страви з круп--страви з макаронів--страви з риби--м'ясні гарячі страви--страви з яєць--страви з сиру--холодні страви--солодкі страви--напої--дієтичні страви
Анотація: Описано раціональні способи механічної кулінарної обробки продуктів для приготування страв і кулінарних виробів в умовах масового виробництва.
Примірники : всього : ВВ(1), АБ(1)
Вільні : ВВ(1), АБ(1)
Знайти схожі

11.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.56-053.2/Т 23
Автор(и) : Татарская, Лариса Львовна, Бутейкис, Нина Григорьевна
Назва : Кулинария и организация производства детского питания : учебник для сред. проф.-техн. училищ . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Высш. шк., 1988
Кільк.характеристики :311 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 252-307. - Лит.: с. 308
ISBN, Ціна 5-06-001500-9: 0.65 р.
УДК : 641.56-053.2
ББК : 36.996я722
Предметні рубрики: Дитяча кулінарія-- Організація виробництва
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): детская кулинария--организация производства--кулинария детского питания--кулінарія дитячого харчування--супы--супи--соусы--соуси--блюда из овощей--страви з овочів--блюда из круп--страви з крупи--рыбные горячие блюда--рибні гарячі страви--мясные горячие блюда--м'ясні гарячі страви--блюда из яиц--страви з яєць--блюда из творога--страви з сиру--холодные блюда--холодні страви--сладкие блюда--солодкі страви--напитки--напої--блюда для детей первого года жизни--страви для дітей першого року життя--пищеблок детских учреждений--харчоблок дитячих закладів--организация работы пищеблока--організація роботи харчоблоку--составление меню--складання меню
Анотація: Рассматриваются процессы обработки сырья, технологии приготовления блюд детского питания, вопросы рациональной организации производства пищеблока детских учреждений.
Примірники : всього : ВВ(1), АБ(1)
Вільні : ВВ(1), АБ(1)
Знайти схожі

12.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55(083.12)/Ц 58
Автор(и) : Циганенко, Віктор Олексійович
Назва : Куховарська книга
Вихідні дані : Київ: Техніка, 1994
Кільк.характеристики :206 с.: рис., табл.
ISBN, Ціна 5-335-008121: 22000.00 крб.
УДК : 641.55(083.12)
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Харчові продукти-- Характеристика-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): продукти харчування--оформлення страв--гарячі закуски--страви з овочів--страви з крупів--страви з яєць--кондитерські вироби--солодкі страви--переробка продуктів харчування--зберігання продуктів харчування
Анотація: Вміщено багато корисних і цікавих відомостей, маленьких таємниць і порад, якими досвідчені кухарі діляться з господарками.
Примірники : всього : ВВ(2), ФОНД(3)
Вільні : ВВ(2), ФОНД(3)
Знайти схожі

13.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.997/М 11
Назва : Мікрохвильова кулінарія
Вихідні дані : Х.: Фоліо, 2006
Кільк.характеристики :287 с
Серія: Домашня бібліотека
Примітки : Авт.-упоряд. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 966-03-3526-1: 9.00 грн
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Мікрохвильова кулінарія
Географіч. рубрики:
Анотація: Мікрохвильова піч стала надійною помічницею домашніх господарок. У даному виданні наведено 500 рецептів приготування всіляких страв - і зовсім простих, і досить складних.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

14.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.53:683.95:621/М 59-475797
Назва : Микроволновая кухня каждый день
Вихідні дані : Москва: Омега, 1995
Кільк.характеристики :384 с.: рис.
Примітки : Уклад. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 5-900440-14-1: 3.50 грн
УДК : 641.53:683.95:621.384.3
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Мікрохвильова кулінарія-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): микроволновая кулинария--рецептура--микроволновая печь--мікрохвильова піч--горячие бутерброды--гарячі бутерброди--первые блюда--перші страви--мясные блюда--м'ясні страви--блюда из рыбы--страви з риби--блюда из домашней птицы--страви із домашньої птиці--яичные блюда--страви з яєць--соусы--соуси--овощные блюда--овочеві страви--каши--каші--блюда из риса--страви з рису--макаронные изделия--макаронні вироби--десерты--десерти--мучные изделия--борошняні вироби--напитки--напої
Анотація: Прочитав книгу, вы узнаете особенности приготовления блюд в микроволновой печи, ознакомитесь с большим количеством разнообразных рецептов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

15.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.48/Т41
Автор(и) : Тимощук, Іван Іванович
Назва : Переробка продуктів тваринництва в домашніх умовах . -2-ге вид., допов.
Вихідні дані : Київ: Урожай, 1991
Кільк.характеристики :182 с.: рис., фот. кол.
Примітки : Бібліогр.: с. 179-180
ISBN, Ціна 5--337-00846-3: 4.20 р.
УДК : 637.48
ББК : 36.992
Предметні рубрики: Тваринництво-- Продукція
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): харчова цінність м'яса--харчова цінність молока--харчова цінність яєць--методи забою тварин--зберігання продуктів тваринництва--рецепти приготування м'ясних страв--характеристика блюд з молока--молочнокислі продукти--страви з яєць--дитяче харчування
Анотація: Описано харчову цінність м'яса різних видів тварин і птиці, молока та молочних продуктів. Наведено рецепти приготування страв з м'яса та молока.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

16.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641/642(075.8)/Ш96
Автор(и) : Шумило, Ганна Іванівна
Назва : Технологія приготування Їжі : навч. посіб.
Вихідні дані : Київ: Кондор, 2008
Кільк.характеристики :506 с.: рис.
Примітки : Літ.: с. 504
ISBN, Ціна 966-825-106-7: 56.00 грн
УДК : 641/642(075.8)
ББК : 36.99я73
Предметні рубрики: Кулінарія
Географіч. рубрики:
Анотація: Способи і прийоми кулінарної обробки продуктів, приготування напівфабрикатівта страв відповідно до наукових досягнень раціонального і дієтичного харчування.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

17.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663/664(075.8)/Д 69
Автор(и) : Дорохіна, Марія Олексіївна, Капліна Т.В.
Назва : Технологія продукції харчування у таблицях і схемах : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Кондор, 2008
Кільк.характеристики :280 с.: табл.
Примітки : Спис. використ. л-ри: с.277
ISBN, Ціна 978-966-357-148-1: 043.00 грн
УДК : 663/664(075.8)
ББК : 36я73
Предметні рубрики: Харчові технології
Географіч. рубрики:
Анотація: Нові підходи до викладення технології продукції харчування.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

18.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55(477)/Т35
Автор(и) : Терлецька, Зеновія
Назва : Українські страви
Паралельн. назви :UKRAINIAN DISHES
Вихідні дані : Нью-Йорк: Союз Українок Америки, 1990
Кільк.характеристики :201, [5] с.: іл.
Примітки : Покажч.: с. 195-201
Ціна : 20.00 грн
УДК : 641.55(477)
ББК : 36.997(4УКР)
Предметні рубрики: Кухня-- Національні традиції --Україна
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): українські страви--украинские блюда--закуски--борщі--борщи--юшки--ухи--м'ясні страви--мясные блюда--яловичина--говядина--телятина--баранина--дичина--дичь--риба--рыба--раки--городина--овощи--салати--салаты--підливи--подливы--страви з яєць--блюда из яиц--печиво--печенье--торти--торты--ягоди--ягоды--горілки--водки
Анотація: Подаються приписи страв, що при кінці 19 ст. і в першій половині 20 ст. були вживані в цілій Україні, та в Галичині вони особливо вкорінилися, маючи можливість безперервного розвитку. В ті часи українське харчування на приходствах, хуторах і домах тодішньої інтелігенції по містах дійшло до найвищого розквіту і могло суперничати сміло з вибагливими стравами других народів.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

19.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.56(477)/У45
Назва : Украинские народные блюда
Вихідні дані : Киев: Доверие, 1992
Кільк.характеристики :173, [3] с.: ил.
Серія: Хозяйкина библиотека
Примітки : Уклад. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 5-7707-2377-7: 10.00 грн
ISBN, Ціна 5-7707-2377-7: 130.00 крб
УДК : 641.56(477)
ББК : 36.99(4УКР)
Предметні рубрики: Кухня-- Національні традиції --Україна
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кухня--национальные традиции--салаты и закуски--салати і закуски--блюда из мяса--страви з м'яса--блюда из рыбы--страви з риби--блюда из овощей--страви з овочів--блюда из круп--страви з круп--блюда из яиц--страви з яєць--блюда из творога--страви з сиру--блюда из муки--страви з борошна--изделия из теста--вироби з тіста--сладкие блюда--солодкі страви--напитки--напої--обрядовые блюда украинцев--обрядові страви українців
Анотація: [Представлены рецепты приготовления блюд этнографических районов Украины.]
Примірники : всього : АБ(1), ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : АБ(1), ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)