Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=страви із овочів<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641/642/А 35
Назва : Азбука питания
Вихідні дані : Алма-Ата: Кайнар, 1990
Кільк.характеристики :688 с.: рис., табл.
Серія: Сельская семья: культура, эстетика, быт
Примітки : Прил.: с. 680-682. - Лит.: с. 683. - Уклад. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 5-620-00195-4: 7.00 р.
УДК : 641/642
ББК : 36.99
Предметні рубрики: Кулінарія-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--полноценная пища--повноцінна їжа--разумная кулинария--розумна кулінарія--бутерброды--бутерброди--супы--супи--рыбные блюда--рибні страви--мясные блюда--м'ясні страви--блюда из овощей--страви із овочів--грибные блюда--грибні страви--молочные блюда--молочні страви--крупяные блюда--круп'яні страви--мучные блюда--борошняні страви--напитки--напої--домашние сладости--домашні солодощі--национальные кухни--національні кухні--культура питания--культура харчування--блюда для тучных людей--страви для повних людей
Анотація: Эта книга составлена из разных источников, касающихся вопросов рационального питания человека.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55/.56(=161.1/Б 26-264806
Автор(и) : Барсукова, Евгения Федоровна
Назва : Русская кухня
Вихідні дані : Ленинград: Лениздат, 1989
Кільк.характеристики :174 с.: фот.
Примітки : Прил.: с. 171-172
ISBN, Ціна 5-289-00354-1: 1.20 р.
УДК : 641.55/.56(=161.1)
ББК : 36.997(2)
Предметні рубрики: Кухня-- Національні традиції --Росіійська Федерація
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--холодные закуски--холодні закуски--супы--супи--блюда из рыбы--страви із риби--блюда из овощей--страви із овочів--грибная кулинария--грибна кулінарія--блюда из круп--страви із круп--сладкие блюда--солодкі страви--изделия из черствого хлеба--вироби із черствого хліба--азбука кулинарии--азбука кулінарії
Анотація: Специалист общественного питания рассказывает о том, как приготовить традиционные и новые русские блюда, приводит их рецепты.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)