Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=страви із риби<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55/.56(=161.1/Б 26-264806
Автор(и) : Барсукова, Евгения Федоровна
Назва : Русская кухня
Вихідні дані : Ленинград: Лениздат, 1989
Кільк.характеристики :174 с.: фот.
Примітки : Прил.: с. 171-172
ISBN, Ціна 5-289-00354-1: 1.20 р.
УДК : 641.55/.56(=161.1)
ББК : 36.997(2)
Предметні рубрики: Кухня-- Національні традиції --Росіійська Федерація
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--холодные закуски--холодні закуски--супы--супи--блюда из рыбы--страви із риби--блюда из овощей--страви із овочів--грибная кулинария--грибна кулінарія--блюда из круп--страви із круп--сладкие блюда--солодкі страви--изделия из черствого хлеба--вироби із черствого хліба--азбука кулинарии--азбука кулінарії
Анотація: Специалист общественного питания рассказывает о том, как приготовить традиционные и новые русские блюда, приводит их рецепты.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(031)/Г 93
Автор(и) : Губа, Николай Иванович, Лазарев, Борис Георгиевич
Назва : Кулинария : справ. пособие . -2-е изд., стереотип.
Вихідні дані : Киев: Вища шк., Голов. изд-во, 1987
Кільк.характеристики :263 с.: рис.
Примітки : Прил.: с. 261-262. - Лит.: с. 263
Ціна : 3.30 р.
УДК : 641.5(031)
ББК : 36.99я2
Предметні рубрики: Кулінарія-- Рецепти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--рецепты--обработка продуктов--обробка продуктів--организация работы на кухне--організація роботи на кухні--супы--супи--соусы--соуси--блюда из круп--страви із крупи--овощные блюда--овочеві страви--грибные блюда--грибні страви--блюда из рыбы--страви із риби--блюда из мяса--м'ясні страви--блюда из яиц--страви із яєць--блюда из творога--страви із сиру--холодные блюда--холодні страви--горячие закуски--гарячі страви--изделия из теста--вироби із тіста--сладкие блюда--солодкі страви--напитки--напої--питание детей--харчування дітей--питание подростков--харчування підлітків--национальные блюда--національні страви--этикет за столом--етикет за столом
Анотація: Рассмотрены процессы первичной обработки продуктов, даны полезные советы по приготовлению блюд, в том числе блюд национальных кухонь.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.56(=581)/Ж 78
Автор(и) : Жоголева, Елена Евгеньевна, Жоголев, Дмитрий Анатольевич
Назва : Китайская кухня
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1991
Кільк.характеристики :191 с.: рис.
ISBN, Ціна 5-10-002225-6: 3.00 р.
УДК : 641.56(=581)
ББК : 36.997(3)
Предметні рубрики: Кухня китайська-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кухня китайская--история китайской кухни--історія китайської кухні--овощные блюда--овочеві страви--мясные блюда--м'ясні страви--блюда из птицы--страви із птиці--блюда из яиц--страви із яєць--блюда из рыбы--страви із риби--блюда из нерыбных продуктов моря--страви із нерибних продуктів моря--супы--супи--блюда из риса--страви із рису--изделия из теста--вироби з тіста--китайские закуски--китайські закуски
Анотація: Книга знакомит читателя с особенностями, методами и приемами китайской кухни.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)