Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=структура виробництва<.>
Загальна кількість знайдених документів : 6
Показані документи с 1 за 6
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 330.3/П77
Назва : Природа фірми. Походження, еволюція і розвиток
Вихідні дані : Київ: А.С.К., 2002
Кільк.характеристики :336 с
Примітки : Бібліогр. в кінці глав. - Алф.-предм. покажч.: с. 320-335
ISBN, Ціна 966-539-378-2: 13.00 грн
УДК : 330.3
ББК : 65.012.1
Предметні рубрики: Фірми
Транснаціональні корпорації
Анотація: Розкриваються механізми ринкового господарства, насамперед через процеси горизонтальної та вертикальної інтеграції виробництва. Ці процеси покладено в основу створення та розвитку транснаціональних корпорацій.
Примірники :ЧЗ(1)
Вільні : ЧЗ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 338.43(477)(075)/О-64
Автор(и) : Бечко П. К., Бурик А. Ф., Бутило І. А., Єщенко В. О.
Назва : Організація і функціонування фермерських господарств : навч. посіб.
Вихідні дані : Київ: Нічлава, 2002
Кільк.характеристики :397 с.: табл.
Колективи : Уманська державна аграрна академія
Примітки : Літ.: с. 393-397. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 966-7317-75-7: 33.60 грн
УДК : 338.43(477)(075)
ББК : 65.9(4Укр)32-434
Предметні рубрики: Фермерське господарство --Україна
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): правові основи діяльності фермерських господарств--функціонування фермерських господарств--структура виробництва--планування діяльності фермерського господарства--облік у фермерському господарстві--оподаткування сільськогосподарських товаровиробників--кредитування фермерських господарств--технологія виробництва продукції рослинництва--технологія виробництва продукції тваринництва--статут фермерського господарства
Анотація: Роль фермерських господарств у сільскогосподарському виробництві, правові їх основи, структура виробництва, планування діяльності, соціально-трудові відносини, облік у даних формах господарювання, їх оподаткування та кредитування.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 65.29я73/Е 45
Автор(и) : Бойчик, Ірина Михайлівна, Харів, Петро Степанович, Хопчан, Марія Іванівна, Піча, Юрій Володимирович
Назва : Економіка підприємства : навч. посібник . -2-ге вид., випр. і допов.
Вихідні дані : К.: Каравела; Л.: "Новий світ-2000", 2001
Кільк.характеристики :298 с.: табл.
Примітки : Дод.: с. 266 - 288; - Л -ра: с. 289 -292
ISBN, Ціна 966-95-596-7-7: 18.00 грн.
ISBN, Ціна 966-7827-03-8: Б.ц.
ББК : 65.29я73
Предметні рубрики: Економіка підприємства
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): структура виробництва--структура производства--управління підприємством--управление предприятием--прогнозування--прогнозирование--планування--планирование--управління персоналом підприємства--управление персоналом предприятия--потенціал підприємства--потенциал предприятия--фінансово-кредитні ресурси.--финансово-кредитные ресурсы--інвестиції--инвестиции--оплата праці--оплата труда--реструктуризація підприємства--реструктуризация предприятия--банкрутство підприємства--банкротство предприятия--ліквідація підприємства--ликвидация предприятия--санація підприємства--санация предприятия
Анотація: Розглядається галузева структура підприємства, його потенціал, шляхи ефективного розвитку в умовах ринку.
Примірники :ЧЗ(1)
Вільні : ЧЗ(1)
Знайти схожі

4.


    (Вільних примірників немає)
Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 642.5(075.8)/А87
Автор(и) : Архіпов, Віктор Віталійович
Назва : Організація ресторанного господарства : навч. посібник . -2-ге вид.
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2012
Кільк.характеристики :279, [1] с.: табл., рис.
Примітки : Дод.: с. 205-279
ISBN, Ціна 978-611-01-0290-2: 58.00 грн
УДК : 642.5(075.8)
ББК : 36.99я73
Предметні рубрики: Громадське харчування-- Ресторани
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): класифікація підприємств харчування--классификация предприятий питания--форми праці--формы труда--науково-технічний прогрес--научно-технический прогресс--постачання підприємств --снабжение предприятий--тарне господарство ресторанів--тарное хозяйство ресторанов--складське господарство--складское хозяйство--структура виробництва--структура производства--оперативне планування виробництва--оперативное планирование производства--організація праці --организация труда
Анотація: Основні напрямки розвитку, організація виробництва, постачання та складські роботи в ресторанному господарстві.
Примірники :
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 642.5(075.8)/М21
Автор(и) : Мальська М. П., Гаталяк О. М., Ганич Н. М.
Назва : Ресторанна справа: технологія та організація обслуговування туристів (теорія та практика) : підручник
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2013
Кільк.характеристики :303, [1] с.: табл.
Колективи : Львівський національний університет імені Івана Франка
Примітки : Л-ра: с. 239-244. - Дод.: с. 244-303
ISBN, Ціна 978-617-673-162-7: 63.00 грн
УДК : 642.5(075.8)
ББК : 65.424.1я73
Предметні рубрики: Ресторани-- Обслуговування
Ресторанно-готельний бізнес
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): розвиток ресторанного господарства--развитие ресторанного хозяйства--управління підприємствами--управление предприятиями--виробництво продукції ресторанного господарства--производство продукции ресторанного хозяйства--структура виробництва--структура производства--технологія процесів обслуговування--технология процессов обслуживания--організація обслуговування туристів--организация обслуживания туристов--якість обслуговування--качество обслуживания--якість послуг--качество услуг--якість ресторанної продукції--качество ресторанной продукции--стандартизація--стандартизация--сертифікація--сертификация
Анотація: У підручнику розглянуто теоретичні, технологічні та організаційно-прак-тичні засади організації ресторанної справи. Висвітлено питання організації та структури виробництва підприємств ресторанного господарства, організації процесів обслуговування, а також особливості обслуговування туристів.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 642.5(075.8)/А87
Автор(и) : Архіпов, Віктор Віталійович
Назва : Організація ресторанного господарства : навч. посібник . -3-є вид.
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2016
Кільк.характеристики :279, [1] с.: рис., табл.
Примітки : Дод.: с. 205
ISBN, Ціна 978-617-673-416-1: 122.40 грн
УДК : 642.5(075.8)
ББК : 36.99я73
Предметні рубрики: Ресторани-- Організація
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): організаційно-правові форми підприємств--їдальня--ресторан--бар--кафе--закусочна--постачання підприємств ресторанного господарства--складське господарство ресторана--тарне господарство ресторана--структура виробництва--структура производства--організація виробництва--меню--оперативне планування виробництва--технологічна документація--організація праці
Анотація: Організація виробництва у ресторанному бізнесі: постачання, складське господарство, організація цехів, роздаткових ліній, питання раціональної організації праці.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)