Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=студни<.>
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 24.5я73/Б 20
Автор(и) : Балезин, Степан Афанасьевич, Ерофеев, Борис Васильевич, Подобаев, Николай Иванович
Назва : Основы физической и коллоидной химии : учебник для студ. биолог.-хим. факультетов и пед. ин-тов
Вихідні дані : М.: Просвещение, 1975
Кільк.характеристики :398 с.: табл., рис.
Примітки : Прил.: с.390-392. - Лит.: с. 393
Ціна : 0.93 р.
ББК : 24.5я73
Предметні рубрики: Фізична хімія-- Колоїдна хімія
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): коллоидная химия--колоїдна хімія--физическая химия--фізична хімія--агрегатные состояния веществ (хим.)--агрегатні стани речовин (хім.)--термодинамика (хим.)--термодинаміка (хім.)--химическое равновесие--хімічна рівновага--молекулярные растворы--молекулярні розчини--электролиты (растворы)--електроліти (розчини)--ионные равновесия (хим.)--іонні рівноваги (хім.)--кинетика (хим.)--кінетика (хім.)--катализ (хим.)--каталіз (хім.)--растворы (высокомолекулярные соединения)--розчини (високомолекулярні сполуки)--растворы коллоидные--розчини колоїдні--студни (хим.)--студні (хім.)--гели (хим.)--гелі (хім.)--эмульсии (хим.)--емульсії (хім.)--пены (хим.)--піни (хім.)
Анотація: В книге рассмотрены наиболее общие физико-химические законы и понятия, необходимые будущим учителям для глубокого изучения химических и биологических дисциплин. На многочисленных примерах рассматриваются физико-химические основы явлений биологии.
Примірники : всього : ЧЗ(1), ВВ(1)
Вільні : ЧЗ(1), ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 24.5я73/К 64
Автор(и) : Кононский, Алексей Иванович
Назва : Физическая и коллоидная химия : учеб. пособие для студ. вузов по спец. "Зоотехника" и "Ветеринария"
Вихідні дані : К.: Вища школа, 1986
Кільк.характеристики :312 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 297-298. - Прил.: с. 299-301. - Алф.-предм. указ.: с. 302-307
Ціна : 0.95 р.
ББК : 24.5я73 + 24.6я73
Предметні рубрики: Фізична хімія
Колоїдна хімія
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): строение материи (хим.)--будова матерії (хім.)--атомы--атоми--молекулы--молекули--изотопы--ізотопи--газы (хим.)--гази (хім.)--жидкости (хим.)--рідини (хім.)--твердые тела (хим.)--тверді тіла (хім.)--химическая термодинамика--хімічна термодинаміка--растворы (хим.)--розчини (хім.)--химическая кинетика--хімічна кінетика--катализ--каталіз--электрохимия--електрохімія--коллоидная химия--колоїдна хімія--студни (хим.)--студні (хім.)--гели (хим.)--гелі (хім.)--суспензии (хим.)--суспензії (хім.)--эмульсии (хим.)--емульсії (хім.)--пасты (хим.)--пасти (хім.)--порошки (хим.)--порошки (хім.)--коллоидные растворы--колоїдні розчини--пены (хим.)--піни (хім.)--аэрозоли (хим.)--аерозолі (хім.)
Анотація: В первой части пособия рассматриваются строение вещества, агрегатные состояния материи, основы химической термодинамики, растворы, химическая кинетика и катализ, электрохимия. Во второй части излагаются методы получения и очистки коллоидных растворов, приводятся сведения об их молекулярно-кинетических, оптических и электрокинетических свойствах.
Примірники :ЧЗ(1)
Вільні : ЧЗ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(477)/Д79
Автор(и) : Дубовис, Григорий Александрович
Назва : Украинская кухня
Вихідні дані : Х.: Фолио, 2006
Кільк.характеристики :319 с
Серія: Хозяйке на заметку
ISBN, Ціна 966-03-3362-5: 9.00 грн
УДК : 641.5(477)
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кухня українська
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): первичная обработка сырья--первинна обробка сировини--кулинарные операции--кулінарні операції--кулинарные технологии--кулінарні технології--борщи--борщі--юшки--супы--рассольник--капустняк--колбасы--ковбаси--завиванцы--завиванці--студни--холодці--бабки--пампушки--молочнокислые продукты--молочнокислі продукти--настойки--настоянки--напитки--напої--консервы--консерви--полуфабрикаты--напівфабрикати--бутерброды--бутерброди--винегреты--вінегрети--гарниры--гарніри--соленья--соління--глазури--глазурі--десерты--десерти--кремы--креми--мороженое--морозиво
Анотація: С помощь этой книги вы сможете приготовить практически все блюда украинской кухни.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55(083.12)/Ф39
Автор(и) : Фельдман, Исай Аврамович
Назва : Любимые блюда
Вихідні дані : Киев: Преста, 1995
Кільк.характеристики :286 с.: рис.
ISBN, Ціна 5-7707-5025-1: 350000.00 крб
УДК : 641.55(083.12)
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кулінарія-- Домашнє приготування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--борщи--борщі--щи--щі--рассольники--розсольники--солянки--уха--юшка--котлеты--котлети--шашлыки--шашлики--плов--голубцы--голубці--студни--холодець--винегрет--вінегрет--вареники--пельмени--пельмені--блины--млинці--пиріжки--пирожки
Анотація: Приведено около 1700 рецептов, позволяющих при рациональном расхождении пищевых продуктов приготовить наиболее популярные блюда.
Примірники : всього : ВВ(3), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(3), ФОНД(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)