Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>K=сушене м'ясо<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.97/Т38
Автор(и) : Гуляев, Валентин Николаевич, Захаренко, Татьяна Сергеевна, Кондратьев, Владимир Иванович, Роенко, Татьяна Федоровна
Назва : Технология крупяных концентратов
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1989
Кільк.характеристики :200 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 192-198. - Лит.: с. 199. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 5-10-000898-9: 0.75 р.
ББК : 36.97
Предметні рубрики: Борошномельно-круп'яні виробництва-- Крупи
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мукомольно-крупяные производства--крупы--нетрадиционные виды крупяного сырья--нетрадиційні види круп'яної сировини--жиры--жири--пищевые добавки--харчові добавки--варено-сушеные крупы--варено-сушені крупи--сушеное мясо--сушене м'ясо--концентраты первых блюд--концентрати перших страв--концентраты вторых блюд--концентрати других страв--пюреобразные концентраты--пюреподібні концентрати--упаковочные материалы--пакувальні матеріали
Анотація: Изложены сведения о значении крупяных концентратов в рационе питания.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)