Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=сушка макаронных изделий<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.694(075)/Н 19
Автор(и) : Назаров, Николай Иванович
Назва : Технология макаронных изделий : учебник . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Пищевая пром-сть, 1978
Кільк.характеристики :288 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 281-282. - Предм. указ.: с. 283-285
Ціна : 0.95 р.
УДК : 664.694(075)
ББК : 36.839я73
Предметні рубрики: Макаронні вироби-- Технологія виробництва
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): классификация макаронных изделий--класифікація макаронних виробів--макаронное сырье--макаронна сировина--макаронное тесто--макаронне тісто--формование макаронных изделий--формування макаронних виробів--сушка макаронных изделий--сушіння макаронних виробів--упаковка макаронных изделий--пакування макаронних виробів--хранение макаронных изделий--зберігання макаронних виробів--качество макаронных изделий--якість макаронних виробів
Анотація: [Описаны все стадии технологического процесса производства макаронных изделий.]
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.694(075)/М 42
Автор(и) : Медведев, Георгий Михайлович
Назва : Технология и оборудование макаронного производства
Вихідні дані : Москва: Легкая и пищевая пром-сть, 1984
Кільк.характеристики :280 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 271. - Лит.: с. 276
Ціна : 0.60 р.
УДК : 664.694(075)
ББК : 36.839я72
Предметні рубрики: Макаронні вироби-- Технологія виробництва-- Обладнання
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): химический состав пищевых продуктов--хімічний склад харчових продуктів--классификация макаронных изделий--класифікація макаронних виробів--макаронное тесто--макаронне тісто--сушка макаронных изделий--сушіння макаронних виробів--сортировка макаронных изделий--сортування макаронних виробів--оборудование складов муки--обладнання складів борошна--шнековые прессы--шнекові преси--матрицы--матриці--конвейерные сушилки--конвеєрні сушарки--шкафные бескалориферные сушилки--шафові безкалориферні сушарки--сушилки беспрерывного действия--сушарки безперервної дії--упаковка макаронных изделий--пакування макаронних виробів
Анотація: Рассмотрено сырье для выработки макаронных изделий, подготовка его к производству, приготовление, прессование, разделка сырых изделий, сушка и стабилизация их, упаковка и хранение готовой продукции.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.6:664.69(075./Х 94-384860
Автор(и) : Хромеенков, Владимир Михайлович
Назва : Технологическое оборудование хлебозаводов и макаронных фабрик : учебник
Вихідні дані : СПб.: Гиорд, 2002
Кільк.характеристики :488, [8] с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия
Примітки : Лит.: с. 483. - Предм. указ.: с. 484-489
ISBN, Ціна 5-901065-45-X: 51.00 грн
УДК : 664.6:664.69(075.8)
ББК : 36.83я73
Предметні рубрики: Хлібозаводи-- Обладнання
Макаронні фабрики-- Обладнання
Географіч. рубрики:
Анотація: Схемы, устройство и конструктивные особенности машин и аппаратов, используемых на хлебозаводах и макаронных фабриках.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)