Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=сушка продуктов<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.4(031)/Е64
Назва : Енциклопедія консервування
Вихідні дані : Х.: Фоліо, 2005
Кільк.характеристики :480 с
Серія: Домашня бібліотека
ISBN, Ціна 966-03-3172-X: 011.00 грн
УДК : 641.4(031)
ББК : 36.910я2
Предметні рубрики: Консервування
Географіч. рубрики:
Анотація: Способи консервування продуктів: сушіння, копчення, соління, квашення, маринування, теплова обробка, замороження.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 661.63/К64
Автор(и) : Кононов, Александр Вадимович, Стерлин, Владимир Наумович, Евдокимова, Любовь Ильинична
Назва : Основы технологии комплексных удобрений
Вихідні дані : М.: Химия, 1988
Кільк.характеристики :318, [2] с.: ил.
Серія: Промышленность - селу
Примітки : Библиогр. в подстрочном примеч. - Библиогр.: с. 307-319
ISBN, Ціна 5-7245-0066-3: 1.50 р.
УДК : 661.63
ББК : 35.32
Предметні рубрики: Мінеральні добрива-- Технологія
Географіч. рубрики:
Анотація: Описано современное состояние теории и практики производства традиционных и новых видов сложных и сложно-смешанных удобрений, сухих тукосмесей.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.02(075)/К12
Автор(и) : Кавецкий, Георгий Дмитриевич, Королев, Александр Валентинович
Назва : Процессы и аппараты пищевых производств : учебник
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1991
Кільк.характеристики :432 с.: рис., табл.
Серія: [Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений]
Примітки : Прил.: с. 422-426. - Лит.: с. 427-428
ISBN, Ціна 5-10-000868-7: 1.70 р.
УДК : 664.02(075)
ББК : 36.81я73
Предметні рубрики: Харчові виробництва-- Процеси-- Апарати
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): осаждение--осадження --фильтрование--фільтрування--гравитационная очистка газов--гравітаційне очищення газів--псевдоосаждение--псевдоосадження--перемешивание--змішування--теплообменные процессы--теплообмінні процеси--абсорбция--абсорбція--экстракция--екстракція--адсорбция--адсорбція--сушка продуктов--сушка продуктів--кристаллизация--кристалізація--измельчение--подрібнення--прессование--пресування
Анотація: Сведения, принципы анализа, расчета и моделирования основных процессов пищевых производств.
Примірники : всього : ФОНД(2), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(2), ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)