Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=сушіння плодів<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 630.892.5/Ш23
Автор(и) : Шапиро, Давид Копелевич, Манциводо, Неонила Ильинична, Михайловская, Вера Арсентьевна
Назва : Дикорастущие плоды и ягоды . -4-е изд., стер.
Вихідні дані : Минск: Ураджай, 1989
Кільк.характеристики :128 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 125
ISBN, Ціна 5-7860-0453-8: 0.75 р.
УДК : 630.892.5
ББК : 41.8
Предметні рубрики: Дикорослі рослини
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): дикорастущие плодовые растения--дикорослі плодові рослини--дикорастущие ягодные растения--дикорослі ягідні рослини--питательная ценность дикорастущих плодов--поживна цінність дикорослих плодів--питательная ценность дикорастущих ягод--поживна цінність дикорослих ягід--консервирование дикорастущих плодов--консервування дикорослих плодів--консервирование дикорастущих ягод--консервування дикорослих ягід--сушка плодов--сушіння плодів--сушка ягод--сушіння ягід--замораживание плодов--заморожування плодів--замораживание ягод--заморожування ягід
Анотація: Описываются дикорастущие ягоды и плоды. Особое внимание уделяется пищевым и лечебным свойствам клюквы, черники, голубики, брусники, рябины.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.8/.9/Е26
Автор(и) : Евстигнеев, Геннадий Михайлович, Хенкин, Джан Иосифович
Назва : Настольная книга по домашнему консервированию
Вихідні дані : Киев: Урожай, 1989
Кільк.характеристики :176 с.: рис., табл., фот. цв.
ISBN, Ціна 5-337-00411-5: 8.00 грн
УДК : 664.8/.9
ББК : 36.91я2
Предметні рубрики: Консервування-- Овочі
Консервування-- Плодоягідні культури
Консервування-- М'ясні продукти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): консервирование--фруктовые консервы--фруктові консерви--фруктовые консервы для диабетиков--фруктові консерви для діабетиків--овощные натуральные консервы--овочеві натуральні консерви--овощи соленые--овочі солені--овощи квашеные--овочі квашені--фрукты моченые--фрукти мочені--сушка плодов--сушіння плодів--кисломолочные консервы--кисломолочні консерви--консервирование мяса--консервування м'яса
Анотація: Описаны способы консервирования фруктов, ягод, овощей, мяса, молока, а также рецептура приготовления консервов из них в домашних условиях.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.85/С45
Автор(и) : Скрипников, Юрій Георгійович
Назва : Технологія переробки плодів і ягід : навч. посібник
Вихідні дані : Київ: Урожай, 1991
Кільк.характеристики :272 с.: рис., табл.
Серія: Посібники для профтехучилищ
Примітки : Дод.: с. 261-264. - Літ.: с. 265
ISBN, Ціна 5-337-00984-2: 2.20 р.
УДК : 664.85
ББК : 36.913
Предметні рубрики: Плоди-- Переробка
Ягоди-- Переробка
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): консервування плодів--консервування ягід--сушіння плодів--сушіння ягід--плодосховища--технохімічний контроль консервування--виробнича санітарія --прянощі для консервування--зберігання плодоовочевої продукції
Анотація: Описано плодово-ягідну сировину, способи її доставки, зберігання, процеси виробництва соків, компотів, консервів, сушіння плодів, основи організації технохімічного контролю.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)