Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=сыворотка<.>
Загальна кількість знайдених документів : 16
Показані документи с 1 за 16
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 159.964.2/Б51
Автор(и) : Берн, Эрик
Назва : Введение в психиатрию и психоанализ для непосвященных
Вихідні дані : СПб.: Талисман, 1994
Кільк.характеристики :432 с
Переклад видання: Berne Eric А layman's guide to psychiatry and psychoanalysis. -1972
Примітки : Библиогр.: с. 395-428
ISBN, Ціна 5-87-685-012-8: 350000.00 крб
УДК : 159.964.2 + 615.851
ББК : 88.5 + 56.14
Предметні рубрики: Психоаналіз
Психіатрія
Анотація: Организация психики, жизненные цели, пути их достижения, проблемы влияния психических факторов на телесное здоровье, причины нервных срывов и психических заболеваний в контексте аналитической психологии.
Примірники :ЧЗ(1)
Вільні : ЧЗ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.1/.3(075.8)/М 11
Автор(и) : Бергілевич О. М., Семанюк В. І., Косянчук В. В., Ковальчук Р. Л.
Назва : Мікробіологія молока і молочних продуктів з основами ветеринарно-санітарної експертизи : навч. посібник
Вихідні дані : Суми: Унів. кн., 2010
Кільк.характеристики :320 с.: рис., табл.
Примітки : Бібліогр.: с.301-319
ISBN, Ціна 978-966-680-511-2: 78.40, 78.00, грн
УДК : 637.1/.3(075.8)
ББК : 36.950я73
Предметні рубрики: Молочне виробництво-- Мікробіологія
Ветеринарна санітарія
Географіч. рубрики:
Анотація: Систематика, морфологія та біологічні властивості мікроорганізмів молока й молочних продуктів.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.352/Л61
Автор(и) : Липатов, Николай Никитович
Назва : Производство творога : теория и практика
Вихідні дані : М.: Пищевая промышленность, 1973
Кільк.характеристики :270 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 261-270
Ціна : 1.24 р.
УДК : 637.352
ББК : 36.958
Предметні рубрики: Молочні продукти -- Сири-- Виробництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): молоко--сливки--вершки--сыворотка--сироватка--сухие молочные продукты--сухі молочні продукти--технологические процессы производства творога--технологічні процеси виробництва сиру--оборудование для производства творога --обладнання для виробництва сиру--сквашивание молока--зквашування молока--способы производства творога--способи виробництва сиру--автоматизация производства творога--автоматизація виробництва сиру--творог нетрадиционных видов--сир нетрадиційних видів--контроль производства творога--контроль виробництва сиру
Анотація: Развитие и совершенствование технологических процессов производства творога.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.3/П80
Назва : Производство сыра: технология и качество
Паралельн. назви :Le fromage
Вихідні дані : М.: Агропромиздат, 1989
Кільк.характеристики :496 с.: рис., табл.
Примітки : Библиогр. в конце глав. - Прил.: с. 471-475. - Предм. указ.: с. 476-479
ISBN, Ціна 5-10-001245-5: 7.70 р.
УДК : 637.3
ББК : 36.958
Предметні рубрики: Сироварство-- Технологія-- Якість
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): свертывание молока--звертання молока--сыворотка--сиворотка--посолка сыров--засолювання сирів--созревание сыра--дозрівання сиру--проготовление сгустка--приготовлення згустку--свойства молока--властивості молока--физические свойства сгустка--фізичні властивості згустку--резервирование сырной массы--резервування сирної маси--технологии приготовления сыра--технології виготовлення сиру--оборудование производства сыра--обладнання виробництва сиру--гигиенический аспект сыроделия--гігієнічні аспекти сироваріння--питательные свойства сыра--поживні властивості сиру
Анотація: Прогрессивные технологии в сыроделии, новые методики контроля и управления качеством на всех стадиях производства.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 636.09:591.85/П27
Автор(и) : Передера, Борис Яковлевич
Назва : Препараты крови
Вихідні дані : Киев: Урожай, 1980
Кільк.характеристики :103 с.: табл.
Серія: Библиотека ветеринарного врача
Ціна : 0.65 р.
УДК : 636.09:591.85
ББК : 48.721
Предметні рубрики: Ветеринарія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): аутогемотерапия--аутогемотерапія--гетерогемотерапия--гетерогемотерапія--плазма крови--плазма крові--сыворотка крови--сироватка крові--гамма-глобулин--гамма-глобулін--белковые гидролизаты--белкові гідролізати--биостимуляторы--біостимулятори--гемостимулятор
Анотація: Препараты из сыворотки крови, применяемые в ветеринарии и зоотехнии.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.143(035)/О-76
Автор(и) : Острик, Алексей Семенович, Дорохович, Антонелла Николаевна, Мироненко, Нина Васильевна
Назва : Использование нетрадиционного сырья в кондитерской промышленности : справочник
Вихідні дані : Киев: Урожай, 1989
Кільк.характеристики :112 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 106-108
ISBN, Ціна 5-337-00406-9: 0.50 р.
УДК : 664.143(035)
ББК : 36.86я2
Предметні рубрики: Кондитерське виробництво-- Сировина
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кондитерское производство--кондитерское сырье--пищевая ценность вторичных продуктов--харчова цінність вторинних продуктів--молочная сыворотка--молочна сироватка--зародыши пшеницы--зародки пшениці--пивная дробина--пивна дробина--квасная дробина--квасного дробина--пшеничные отруби--пшеничні висівки--модифицированный крахмал--модифікований крохмаль
Анотація: Приведены характеристики нетрадиционных видов сырья и рецептуры новых кондитерских изделий с ними.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.1/Н63
Автор(и) : Николаенко, Анатолий Федосеевич, Макаренко, Александр Данилович, Чернюк, Людмила Григорьевна
Назва : Организация безотходного производства в молочной промышленности
Вихідні дані : Киев: Урожай, 1988
Кільк.характеристики :105 с.: табл.
Примітки : Библиогр.: с. 104-105
ISBN, Ціна 5-337-00138-8: 0.40 р.
УДК : 637.1
ББК : 36.95
Предметні рубрики: Молочна промисловість
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): молочная промышленность--пахта --обезжиренное молоко--знежирене молоко--сыворотка--сироватка
Анотація: Сущность, условия и предпосылки организации безотходного производства в молочной промышленности.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.6/М 40
Автор(и) : Мдинарадзе, Тимур Давидович
Назва : Переработка побочного сырья животного происхождения : (физический метод)
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1987
Кільк.характеристики :239 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 232-236. - Предм. указ.: с. 237-238
Ціна : 3.20 р.
УДК : 637.6
ББК : 36.929
Предметні рубрики: Побічні продукти харчової промисловості-- Переробка
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): побочные продукты пищевой промышленности--побочное сырье--побічна сировина--отходы переработки скота--відходи переробки тварин--молочная сыворотка--молочна сироватка--переработка крови--переробка крові--рыбные концентраты--рибні концентрати--переработка навоза--переробка гною--переработка отходов бройлерного производства--переробка відходів бройлерного виробництва--безотходные технологии--безвідходні технології
Анотація: Рассмотрены способы переработки всех видов побочного сырья животного происхождения.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.142.2/П27
Автор(и) : Храмцов А. Г., Павлов В. А., Нестеренко П. Г., Холодов Г. И.
Назва : Переработка и использование молочной сыворотки : технолог. тетрадь
Вихідні дані : Москва: Росагропромиздат, 1989
Кільк.характеристики :271 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 269-271. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 5-260-00084-6: 1.30 р.
УДК : 637.142.2
ББК : 36.959
Предметні рубрики: Молочна продукція-- Виробництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): молочная продукция--молочная сыворотка--молочна сироватка--сливки--вершки--сгущенные концентраты--згущені концентрати--белковые продукты--білкові продукти--молочный сахар--молочний цукор--хлебопекарная промышленность--хлібопекарська промисловість--кондитерские изделия--кондитерські вироби--мороженое--морозиво--кормопроизводство--кормовиробництво
Анотація: Способы переработки молочной сыворотки по безотходной и малоотходной технологиям, использование ее в пищевой промышленности и кормопроизводстве.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.142.2/С31
Автор(и) : Сенкевич Т., Ридель К.-Л.
Назва : Молочная сыворотка: переработка и использование в агропромышленном комплексе
Паралельн. назви :Molke und molke verwertung
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1989
Кільк.характеристики :270 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 250-263. - Предм. указ.: с. 264-267
ISBN, Ціна 5-10-001269-2: 1.50 р.
УДК : 637.142.2
ББК : 36.959
Предметні рубрики: Молочні продукти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): молочные продукты--использование молочной сыворотки--використання молочної сироватки--виды молочной сыворотки--види молочної сироватки--состав молочной сыворотки--склад молочної сироватки--пищевая сыворотка--харчова сироватка--кормовая сыворотка--кормова сироватка--сушка сыворотки--сушіння сироватки--белок сыворотки--білок сироватки--пищевые добавки--харчові добавки
Анотація: Биологическая ценность молочной сыворотки и ее использование в пищевых и кормовых целях.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

11.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.14.045/Т38
Автор(и) : Богданова, Екатерина Андреевна, Хандак, Римма Никитична, Зобкова, Зинаида Семеновна, Сергеева В. Ф.
Назва : Технология цельномолочных продуктов и молочно-белковых концентратов : справочник
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1989
Кільк.характеристики :310 с.: табл.
Серія: Технология и техника промышленного производства цельномолочных и молочноконсервных продуктов
Примітки : Лит.: с. 303. - Предм. указ.: с. 304-307. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 5-10-000200-X: 1.80 р.
УДК : 637.14.045
ББК : 36.95
Предметні рубрики: Молочні продукти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): молочные продукты--обработка сырого молока--обробка сирого молока--технология молока--технологія молока--технология сливок--технологія вершків--кисломолочные продукты--кисломолочні продукти--сыр--сир--сметана--молочно-белковые концентраты--молочно-білкові концентрати--сыворотка--сироватка--пахта
Анотація: Приемка, очистка, охлаждение, сепарирование, нормализация, гомогенизация, пастеризация и стерилизация молока, выделение белковых веществ молока.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

12.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.142.2/Х89
Автор(и) : Храмцов, Андрей Георгиевич
Назва : Молочная сыворотка . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1990
Кільк.характеристики :240 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 234-238
ISBN, Ціна 5-10-000944-6: 0.85 р.
УДК : 637.142.2
ББК : 36.959
Предметні рубрики: Молочні продукти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): молочные продукты--состав молочной сыворотки--склад молочної сироватки--жиры молочной сыворотки--жири молочної сироватки--белки сыворотки--білки сироватки--напитки из сыворотки--напої із сироватки--сгущенная молочная сыворотка--згущена молочна сироватка--сухая молочная сыворотка--суха молочна сироватка--использование молочной сыворотки--використання молочної сироватки
Анотація: Химический состав, структурно-механические, теплофизические и оптические характеристики молочной сыворотки.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

13.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.133/Г 85
Автор(и) : Гришин, Михаил Александрович, Соколов, Федор Семенович
Назва : Производство молочных консервов : учеб. пособие
Вихідні дані : Киев: Вища шк. Голов. изд-во, 1982
Кільк.характеристики :216 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 216
Ціна : 0.70 р.
УДК : 637.133
ББК : 36.965я73
Предметні рубрики: Молочні консерви-- Виробництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): молочные консервы--пороки молока--состав молока--склад молока--виды молочных консервов--види молочних консервів--сгущенные молочные консервы с сахаром--згущені молочні консерви з цукром--сгущенное стерилизованное молоко--згущене стерилізоване молоко--молоко концентрированное стерилизованное--молоко концентроване стерилізоване--стерилизованное масло--стерилізоване вершкове масло--сгущенная молочная сыворотка--згущена молочна сироватка--сушка молочных продуктов--сушіння молочних продуктів--сухое цельное молоко--сухе цільне молоко--качество молочных консервов--якість молочних консервів
Анотація: Рассмотрена технология приготовления различных видов сгущенных и сухих молочных консервов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

14.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.13/Х89
Автор(и) : Храмцов, Андрей Георгиевич, Нестеренко, Павел Григорьевич
Назва : Безотходная технология в молочной промышленности
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1989
Кільк.характеристики :279 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 270-277
ISBN, Ціна 5-10-000211-5: 3.40 р.
УДК : 637.13
ББК : 36.95
Предметні рубрики: Молочна промисловість-- Технології-- Відходи
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): молочная промышленность--переработка молока--переробка молока--молочные напитки--молочні напої--молочные консервы--молочні консерви--сливочное масло--вершкове масло--сыры--сири--обезжиренное молоко--знежирене молоко--пахта--молочная сыворотка--молочна сироватка--мороженое--морозиво--кормовые добавки--кормові добавки--отходы переработки молока--відходи переробки молока
Анотація: Использование молока по безотходной технологии с полным использованием сухого остатка или раздельным извлечением отдельных компонентов.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

15.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Нартов П. В., Якущенко В. А., Боброва О. В.
Назва : Оптимизация ранней диагностики острых бактериальных менингитов
Місце публікування : Міжнародний медичний журнал: наук. журнал. - Х.: Харк. мед. акад. післядипломної освіти, 2019. - Том 25, N 1. - С. 86-88. - ISSN 23085274 (Шифр mmzu/2019/25/1). - ISSN 23085274
Предметні рубрики: Менінгіти-- Діагностіка (мед.)
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): гнойные бактериальные менингиты--цереброспинальная жидкость--сыворотка крови--гнійні бактеріальні менінгіти--цереброспінальна рідина--сироватка крові
Знайти схожі

16.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.86/П18
Автор(и) : Парфененко, Валерия Васильевна, Эйнгор, Михаил Беркович, Никифорова, Валентина Николаевна
Назва : Производство кондитерских изделий с использованием нетрадиционного сырья
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1986
Кільк.характеристики :208 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 203-206
Ціна : 0.70 р.
ББК : 36.86
Предметні рубрики: Кондитерські вироби-- Сировина
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кондитерские изделия--нетрадиционное кондитерское сырье--нетрадиційна кондитерська сировина--молочная сыворотка--молочна сироватка--фруктовое сырье--фруктова сировина--овощное сырье--овочева сировина--соевый белок--соєвий білок--модифицированный крахмал--модифікований крохмаль--поверхностно-активные вещества--поверхнево-активні речовини--твердые жиры--тверді жири
Анотація: Использование нетрадиционного сырья при производстве кондитерских изделий.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)