Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=сыр<.>
Загальна кількість знайдених документів : 7
Показані документи с 1 за 7
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.1(075)/Т 38
Автор(и) : Крусь, Галина Николаевна, Чекулаева, Лидия Васильевна, Шалыгина, Галина Александровна, Ткаль, Таисия Константиновна
Назва : Технология молочных продуктов : учеб. пособие
Вихідні дані : М.: Агропромиздат, 1988
Кільк.характеристики :367 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для техникумов
Примітки : Лит.: с. 360. - Предм. указ.: с. 361-363. - Аквт. указ. на оборот. тит. л.
ISBN, Ціна 5-10-000215-8: 1.10 р.
УДК : 637.1(075)
ББК : 36.95я723
Предметні рубрики: Молочні продукти -- Технологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): первинна обробка молока--первичная обработка молока--приймання молока--приемка молока--сепарування молока--сепарирование молока--стирилізоване молоко--стирилизованное молоко--пастеризоване молоко--пастеризированное молоко--кисломолочні напої--кисломолочные напитки--технологія сметани--технология сметаны--технологія сиру--технология сыра--сирні вироби--творожные изделия--морозиво--мороженое--молочні консерви--молочные консервы--молочні продукти дитячого харчування--молочные продукты детского питания--сухі молочні суміші--сухие молочные смеси--рідкі молочні продукти--жидкие молочные продукты--кисломолочні продукти--кисломолочные продукты--пастоподібні продукти--пастообразные продукты--сироваріння--сыроварение--плавлений сир--плавленый сыр--вершкове масло--сливочное масло--казеїн--казеин--пахта--молочна сироватка--молочная сыроватка--молочний сахар--молочный сахар
Анотація: Технологические процессы производства цельномолочных продуктов, масла, сыра и др.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.33:637.14(031/Т38-088585
Автор(и) : Белова Г. А., Бузов И. П., Буткус К. Д., Виноградова Р. П.
Назва : Технология сыра : справочник
Вихідні дані : М.: Легкая и пищевая промышленность, 1984
Кільк.характеристики :312 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 296-302. - Лит.: с. 303. - Предм. указ.: с. 304-308. - Авт. указ. на оборот. тит. л.
Ціна : 1.70 р.
УДК : 637.33:637.14(031)
ББК : 36.958я2
Предметні рубрики: Сироварство-- Технологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): оценка качества молока--оцінка якості молока--микрофлора заквасок--мікрофлора заквасок--посолка сыров--засолювання сирів--созревание сыра--дозрівання сиру--сортировка сыра--сортування сиру--микробиологический контроль сыра--мікробіологічний контроль сиру--твердый сычужный сыр--твердий сичужний сир--сычужные рассольные сыры--сичужні розсільні сири--мягкие зрелые сыры--м'ягкі зрілі сири--мягкие свежие сыры--м'ягкі свіжі сири--плаленные сыры--плавлені сири--пороки сыров--пороки сирів
Анотація: Условия получения сыропригодного молока, способы подготовки молока к переработке, оптимальные технологические параметры производства сыра.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.13(075)/Б 73
Автор(и) : Богданова, Екатерина Андреевна, Богданова, Генриетта Ивановна
Назва : Производство цельномолочных продуктов : учебник . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Легкая и пищевая пром-сть, 1982
Кільк.характеристики :200 с.: рис., табл.
Серія: Для кадров массовых профессий
Ціна : 0.35 р.
УДК : 637.13(075)
ББК : 36.95я7
Предметні рубрики: Молочне виробництво-- Технологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): молочное производство--состав молока--склад молока--микрофлора молока--мікрофлора молока--свойства молока--властивості молока--пороки молока--дефекти молока--первичная обработка молока--первинна обробка молока--гомогенизация молока--гомогенізація молока--питьевое молоко--питне молоко--сливки--вершки--сливочные напитки--вершкові напої--кисломолочные напитки--кисломолочні напої--кефир--кефір--простокваша--кисляк--йогурт--кумыс--кумис--творог--сир--домашний сыр--домашній сир--сметана--пахта
Анотація: Дана технология всех основных видов молочных продуктов, выпускаемых цельномолочной отраслью.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Назва журналу :Тваринництво сьогодні -2018р.,N 4
Цікаві статті :
Білик Р. Особливі якості органічного молока, отриманого від корів з органічних ферм України/ Р. Білик, Я. ЖуковаП. Петров (стр.4-11)
Порядок ідентифікації та реєстрації овець і кіз (стр.14-25)
Демьянюк И. Крафтовый сыр и украинские реалии/ И. Демьянюк (стр.32-37)
Болтянський Б. В. Досвід кафедри "Технічні системи технологій тваринництва" з вирощування перепелів/ Б. В. Болтянський [та ін.] (стр.38-45)
Рєвнивцев О. Люди - основне джерело поширення африканської чуми свиней/ О. Рєвнивцев (стр.46-49)
Левицький Т. Р. Ефективність застосування ферментних препаратів/ Т. Р. Левицький, Г. Й. БойкоТ. І. Шарій (стр.50-51)
Коцюмбас І. Я. Пробіотики та їх роль у сучасному тваринництві/ І. Я. Коцюмбас, М. І. ЖилаН. Е. Лісова (стр.52-57)
Дворська Ю. Контрольні точки попередження сальмонельозу на фермі/ Ю. Дворська (стр.60-63)
Як обгризання хвостів впливає на здоров'я свиней (стр.68-70)
Цікаві статті :
Знайти схожі


5.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Демьянюк, Ирина
Назва : Крафтовый сыр и украинские реалии
Місце публікування : Тваринництво сьогодні: науч.-практ. журнал. - К.: Гульнара Ибраева, 2018. - N 4. - С. 32-37: фот. цв. (Шифр tvse/2018/4)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.12.05/Б93
Автор(и) : Буткус, Казимир Домининкович, Буткус, Ричардс Казимирович
Назва : Влияние анормального молока на качество сыра
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1985
Кільк.характеристики :78 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 76-77
Ціна : 0.30 р.
УДК : 637.12.05
ББК : 36.958
Предметні рубрики: Сири-- Молоко-- Якість
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): сыры--качество--голландский сыр--голладський сир--российский сыр--російський сир--примеси молока--домішки молока--анормальное молоко--анормальне молоко--субклинический мастит--субклінічний мастит--сборное молоко--збірне молоко
Анотація: Влияние примеси молока коров, больных субклиническим маститом, на качество и выход голландского и российского сыров.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.14.045/Т38
Автор(и) : Богданова, Екатерина Андреевна, Хандак, Римма Никитична, Зобкова, Зинаида Семеновна, Сергеева В. Ф.
Назва : Технология цельномолочных продуктов и молочно-белковых концентратов : справочник
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1989
Кільк.характеристики :310 с.: табл.
Серія: Технология и техника промышленного производства цельномолочных и молочноконсервных продуктов
Примітки : Лит.: с. 303. - Предм. указ.: с. 304-307. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 5-10-000200-X: 1.80 р.
УДК : 637.14.045
ББК : 36.95
Предметні рубрики: Молочні продукти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): молочные продукты--обработка сырого молока--обробка сирого молока--технология молока--технологія молока--технология сливок--технологія вершків--кисломолочные продукты--кисломолочні продукти--сыр--сир--сметана--молочно-белковые концентраты--молочно-білкові концентрати--сыворотка--сироватка--пахта
Анотація: Приемка, очистка, охлаждение, сепарирование, нормализация, гомогенизация, пастеризация и стерилизация молока, выделение белковых веществ молока.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)