Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=сыры<.>
Загальна кількість знайдених документів : 17
Показані документи с 1 за 17
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.1(075.8)/Т 26
Автор(и) : Твердохлеб, Галина Васильевна, Алексеев, Валентин Николаевич, Соколов, Федор Семенович
Назва : Технология молока и молочных продуктов : учеб. пособие
Вихідні дані : К.: Вища шк., 1978
Кільк.характеристики :408 с.: рис.
Примітки : Лит.: с. 403
Ціна : 1.30 р.
УДК : 637.1(075.8)
ББК : 36.95я73
Предметні рубрики: Молочне виробництво -- Технологія
Молочні продукти -- Технологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): химический состав молока--хімічний склад молока--тепловая оброботка молока--теплова обробка молока--закваски--кефирная закваска--кефірна закваска--пастеризованное молоко--стерилизованное молоко--стирилізоване молоко--замінники жіночого молока--заменители женского молока--ионитное молоко--іонітне молоко--диетические кисломолочные продукты--дієтичні кисломолочні продукти--сметана--творог--сир--мороженое--морозиво--сливочное масло--вершкове масло--пороки масла--дефекти масла--технология сыра--технологія сиру--казеин--казеїн--сычужные твердые сыры--сичужні тверді сири--пороки сыра--дефекти сиру--кисломолочные сыры--кисломолочні сири--плавленные сыры--плавлені сири--сгущенные молочные консервы--згущені молочні консерви--сухие молочные продукты--сухі молочні продукти
Анотація: Сведения о составе, свойствах и биологической ценности молока, технология производства различных видов молока и молочных продуктов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.1(075.8)/Т 38
Автор(и) : Гисин, Иосиф Борисович, Сирик, Варлам Иванович, Чекулаева, Лидия Васильевна, Шалыгина, Галина Александровна
Назва : Технология молока и молочных продуктов : учебник . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : М.: Пищевая промышленность, 1973
Кільк.характеристики :376 с.: рис., табл.
Примітки : Авт. указ. на оборот. тит. л.
Ціна : 0.97 р.
УДК : 637.1(075.8)
ББК : 36.95я723
Предметні рубрики: Молочне виробництво -- Технологія
Молочні продукти -- Технологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): транспортировка молока--транспортування молока--пастеризованное молоко--пастеризоване молоко--стирилизованное молоко--стирилізоване молоко--топлене молоко--топленое молоко--питне молоко--питьевое молоко--іонітне молоко--ионитное молоко--белковое молоко--білкове молоко--вершки--сливки--кисломолочные продукты--кисломолочні продукти--кефир--кефір--йогурт--кумыс--кумис--обезжиренное молоко--знежирене молоко--сметана--творог--сир--мороженое--морозиво--технология сыра--технологія сиру--натуральные сыры--натуральні сири--казеин--казеїн--сливочное масло--вершкове масло--молочные консервы--молочні консерви--сгущенные молочные консервы--згущені молочні консерви--сухие молочные продукты--сухі молочні продукти
Анотація: Описаны технологические процессы производства молока и молочных продуктов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.1/П78
Назва : Производство молочных продуктов. Качество и эффективность
Вихідні дані : М.: Пищевая промышленность, 1979
Кільк.характеристики :288 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 277-286. - Указ. авт. и назв.: с. 287-288
Ціна : 1.90 р.
УДК : 637.1
ББК : 36.95
Предметні рубрики: Молочні продукти-- Виробництво-- Якість
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): качество сырого молока--якість сирого молока--цельномолочные продукты--суцільномолочні продукти--кисломолочные напитки--кисломолочні напої--сыры--сири--масло--сгущенные молочные консервы--згущені молочні консерви--продукты детского питания--продукти дитячого харчування--использование обезжиренного молока--використання знежиреного молока--производство казеинатов--виробництво казеїнатів--хранение молочных продуктов--зберігання молочних продуктів--загрязнения молочных продуктов--забруднення молочних продуктів
Анотація: Рассмотрены проблемы улучшения качества молочных продуктов, повышения эффективности их производства, совершенствования техники и технологии.
Примірники : всього : ВВ(1), АБ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), АБ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.33:637.14(031/Т38-088585
Автор(и) : Белова Г. А., Бузов И. П., Буткус К. Д., Виноградова Р. П.
Назва : Технология сыра : справочник
Вихідні дані : М.: Легкая и пищевая промышленность, 1984
Кільк.характеристики :312 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 296-302. - Лит.: с. 303. - Предм. указ.: с. 304-308. - Авт. указ. на оборот. тит. л.
Ціна : 1.70 р.
УДК : 637.33:637.14(031)
ББК : 36.958я2
Предметні рубрики: Сироварство-- Технологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): оценка качества молока--оцінка якості молока--микрофлора заквасок--мікрофлора заквасок--посолка сыров--засолювання сирів--созревание сыра--дозрівання сиру--сортировка сыра--сортування сиру--микробиологический контроль сыра--мікробіологічний контроль сиру--твердый сычужный сыр--твердий сичужний сир--сычужные рассольные сыры--сичужні розсільні сири--мягкие зрелые сыры--м'ягкі зрілі сири--мягкие свежие сыры--м'ягкі свіжі сири--плаленные сыры--плавлені сири--пороки сыров--пороки сирів
Анотація: Условия получения сыропригодного молока, способы подготовки молока к переработке, оптимальные технологические параметры производства сыра.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

5.


    (Вільних примірників немає)
Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.3/C51
Автор(и) : Nantet, Bernard, Rance, Patrick, Botkine, Francoise, Lyon, Ninette, Ribaut, Jeas Claude
Назва : Cheeses of the world
Вихідні дані : New York: Rizzoli, 1993
Кільк.характеристики :255 с
Примітки : Текст: англ. - Ind.: p. 254-255
Ціна : 80000.00 крб
УДК : 637.3
ББК : 36.958
Предметні рубрики: Сири-- Історія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): сыры--сироварство--сыроделие--французькі сири--французские сыры--харчові продукти--пищевые продукты--молочні продукти--молочные продукты
Анотація: The book is about cheese in all its many glorious varieties. What it looks like, what it tastes like, where it comes from, what you should do with it and why, how to choose a cheese you'll like and how best to enjoy it. It gives you an in-depth understanding of the world of cheese - the science, the smells, the succulence.
Примірники :ІН(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Билык, Руслан
Назва : Основные тенденции производства органических молочных продуктов
Місце публікування : Тваринництво сьогодні: науч.-практ. журнал. - К.: Гульнара Ибраева, 2017. - N 1. - С. 28-34: ил. (Шифр tvse/2017/1)
Предметні рубрики: Молочні продукти-- Молоко-- Сири
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): органічні молочні продукти--органические молочные продукты--органічне молоко--органическое молоко--органічні сири--органические сыры
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.3.05/Б37
Автор(и) : Бегунов, Виталий Львович
Назва : Книга о сыре : О его питательных и вкусовых свойствах, ассортименте и способах потребления . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1985
Кільк.характеристики :136 с.: рис., табл.
Ціна : 0.90 р.
УДК : 637.3.05
ББК : 36.958
Предметні рубрики: Сири
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): сыры--история сыра--історія сиру--пищевая ценность сыра--харчова цінність сиру--вкусовые свойства сыра--смакові властивості сиру--твердые сыры--тверді сири--мягкие сыры--м'які сири--блюда из сыров--страви з сирів
Анотація: Пищевая ценность и вкусовые свойства сыра, виды сыров, рецепты сырных закусок.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.352/Н63
Автор(и) : Николаев, Алексей Михайлович
Назва : Технология мягких сыров
Вихідні дані : Москва: Пищевая пром-сть, 1980
Кільк.характеристики :214 с.: рис., табл.
Серія: Качество. Ассортимент
Примітки : Лит.: с. 210
Ціна : 0.60 р.
УДК : 637.352
ББК : 36.958
Предметні рубрики: Сироварство
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): сыроварение--производство мягких сыров--виробництво м'яких сирів--состав молока--склад молока--молоко--сичужные сыры--сичужні сири--кислотные сыры--кислотні сири--формование сыра--формування сиру--созревание мягких сыров--дозрівання м'якого сиру--качество мягких сыров--якість м'яких сирів
Анотація: Технология мягких сыров с созреванием и свежих без созревания, особенности микробиологических и биохимических процессов при их выработке.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.12.05/Б93
Автор(и) : Буткус, Казимир Домининкович, Буткус, Ричардс Казимирович
Назва : Влияние анормального молока на качество сыра
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1985
Кільк.характеристики :78 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 76-77
Ціна : 0.30 р.
УДК : 637.12.05
ББК : 36.958
Предметні рубрики: Сири-- Молоко-- Якість
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): сыры--качество--голландский сыр--голладський сир--российский сыр--російський сир--примеси молока--домішки молока--анормальное молоко--анормальне молоко--субклинический мастит--субклінічний мастит--сборное молоко--збірне молоко
Анотація: Влияние примеси молока коров, больных субклиническим маститом, на качество и выход голландского и российского сыров.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.143.6/Л61
Автор(и) : Липатов, Николай Никитович, Тарасов, Константин Иванович
Назва : Восстановленное молоко : (теория и практика производства восстановленных молочных продуктов) : [монография]
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1985
Кільк.характеристики :255 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 245-250. - Предм. указ.: с. 251-252
Ціна : 3.00 р.
УДК : 637.143.6
ББК : 36.950
Предметні рубрики: Молоко-- Переробка
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): переработка молока--сухие молочные продукты--сухі молочні продукти--сгущенное молоко--згущене молоко--масло--сыры--сири--кисломолочные продукты--кисломолочні продукти
Анотація: Проблемы развития и совершенствования техники и технологии восстановленных молочных продуктов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

11.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.1.022/К84
Автор(и) : Крусь, Галина Николаевна, Тиняков, Владимир Георгиевич, Фофанов, Юрий Филосовович
Назва : Технология молока и оборудования предприятий молочной промышленности : учеб. пособие
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1986
Кільк.характеристики :280 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 275. - Предм. указ.: с. 276-277
Ціна : 1.00 р.
УДК : 637.1.022
ББК : 36.95я73
Предметні рубрики: Молоко-- Технології
Молочне виробництво-- Обладнання
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): молочное производство--молочные продукты--молочні продукти--цельномолочные продукты--суцільномолочні продукти--мороженое--морозиво--молочные консервы--молочні консерви--сливочное масло--вершкове масло--сыры--сири--кисломолочные продукты--кисломолочні продукти
Анотація: Общая технология молока и молочных продуктов, частная технология молочных продуктов, оборудование для их производства.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

12.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.3/С59
Автор(и) : Соколова, Зоя Сергеевна, Лакомова, Лариса Ивановна, Тиняков, Владимир Георгиевич
Назва : Технология сыра и продуктов переработки сыворотки : учеб. пособие для вузов
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1992
Кільк.характеристики :334 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для высших учебных заведений
Примітки : Лит.: с. 331
ISBN, Ціна 5-10-0020296: 4.53 р.
УДК : 637.3
ББК : 36.958
Предметні рубрики: Сироварство-- Молочні продукти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): сыроварение--молочные продукты--натуральные сыры--натуральні сири--бактериальные закваски--бактеріальні закваски--твердые сыры--тверді сири--мягкие сыры--м'які сири--кисломолочные сыры--кисломолочні сири--плавленые сыры--плавлені сири--переработка сыворотки--переробка сироватки
Анотація: Комплекс требований к молоку, способы повышения его сыропригодности, направления использования сырья с переработкой сыворотки.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

13.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.33/Д 46
Автор(и) : Диланян З. Х.
Назва : Сыроделие . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Пищевая пром-сть, 1973
Кільк.характеристики :397[1] с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 392-396
Ціна : 1.23 р.
УДК : 637.33
ББК : 36.958
Предметні рубрики: Сироварство-- Технологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): сыроварение--формование сыра--формування сиру--пороки сыров--дефекти сиру--классификация сыров--класифікація сиру--твердые сыры--тверді сири--прессуемые сыры--пресовані сири--сыры с копчением--сири з коптінням--сыры бескорковые--сири безкоркові--полутвердые сыры--напівтверді сири--мягкие сыры--м'які сири--кисломолочные сыры--кисломолочні сири--переработанные сыры--перероблені сири
Анотація: Описаны теоретические основы и технология различных видов сыров.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

14.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.1/К 59
Автор(и) : Козлов, Владимир Николаевич, Затирка, Анатолий Федорович
Назва : Технология молочно-белковых продуктов
Вихідні дані : Киев: Урожай, 1988
Кільк.характеристики :162, [2] с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 162-163
ISBN, Ціна 5-337-00070-5: 0.55 р.
УДК : 637.1
ББК : 36.950
Предметні рубрики: Молочні продукти-- Технології
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): молочные продукты--классификация белков молока--класифікація білків молока--биологическая ценность белков молока--біологічна цінність білків молока--методы выделения белков молока--методи віділення білків молока--молочно-белковые продукты--молочно-білкові продукти--творог--сир--творожные изделия--сирні вироби--творожные полуфабрикаты--сирні напівфабрикати--твердые сыры--тверді сири--молочно-белковые концентраты--молочно-білкові концентрати--добавка молочно-белковая--добавка молочно-білкова
Анотація: Описаны технологические процессы производства молочно-белковых продуктов, основанные на коагуляции белковых веществ.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

15.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.3/К 90
Автор(и) : Кулешова, Мария Фоминишна, Тиняков, Владимир Георгиевич
Назва : Плавленые сыры . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Пищевая пром-сть, 1977
Кільк.характеристики :176 с.: рис., табл.
Серія: Современная технология
Примітки : Лит.: с. 168-174
Ціна : 0.60 р.
УДК : 637.3
ББК : 36.958
Предметні рубрики: Сироварство-- Технології
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): сыроварение--свойства плавленых сыров--властивості плавлених сирів--технологический процесс производства плавленых сыров--технологічний процес виробництва плавлених сирів--виды плавленых сыров--види плавлених сирів--пороки плавленых сыров--дефекти плавлених сирів
Анотація: Микроструктура, свойства плавленых сыров, применяемое сырье, общая и частная технология плавленых сыров.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

16.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.13/Х89
Автор(и) : Храмцов, Андрей Георгиевич, Нестеренко, Павел Григорьевич
Назва : Безотходная технология в молочной промышленности
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1989
Кільк.характеристики :279 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 270-277
ISBN, Ціна 5-10-000211-5: 3.40 р.
УДК : 637.13
ББК : 36.95
Предметні рубрики: Молочна промисловість-- Технології-- Відходи
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): молочная промышленность--переработка молока--переробка молока--молочные напитки--молочні напої--молочные консервы--молочні консерви--сливочное масло--вершкове масло--сыры--сири--обезжиренное молоко--знежирене молоко--пахта--молочная сыворотка--молочна сироватка--мороженое--морозиво--кормовые добавки--кормові добавки--отходы переработки молока--відходи переробки молока
Анотація: Использование молока по безотходной технологии с полным использованием сухого остатка или раздельным извлечением отдельных компонентов.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

17.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.12.04/З-56
Автор(и) : Зеньков, Александр Семенович
Назва : Тайны молока
Вихідні дані : Минск: Ураджай, 1987
Кільк.характеристики :205, [3] с.: ил.
Примітки : Лит.: с. 205-206
Ціна : 10.00 грн
УДК : 637.12.04
ББК : 36.95
Предметні рубрики: Молоко-- Властивості-- Застосування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): состав молока--склад молока--свойства молока--властивості молока--молочные продукты--молочні продукти--молочно-кислое брожение--молочно-кисле бродіння--мороженое--морозиво--сливки--вершки--сливочное масло--вершкове масло--твердые сыры--тверді сири
Анотація: Биохимические и физиологические процессы превращения организмом животного растительного сырья в основные компоненты молока - белки, жиры, и сахара, состав и свойства молока различных животных.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)