Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=сырье<.>
Загальна кількість знайдених документів : 188
Показані документи с 1 за 20
 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
1.

Практическое применение сборов лекарственных растений/сост.: Г. А. Гоменюк, В. С. Даниленко, И. Г. Гоменюк, И. В. Даниленко. - 2001
2.

Долорс Р. Керамика: Техника. Приемы. Изделия/Р. Долорс ; [пер. с нем. Ю. О. Бем]. - 2003
3.

Беднарчук М. С. Товарознавство сировини, матеріалів та засобів виробництва/М. С. Беднарчук, І. С. Полікарпов. - 2006
4.

Степанчук В. М. Льодовики, мамонти та первісні люди: Україна мільйон років тому/Вадим Степанчук. - 2007
5.

Котенко В. В. Геотехнологічні методи видобування корисних копалин/В. В. Котенко, В. С. Редчиць, В. В. Коробійчук. - 2008
6.

Капітал, основні та оборотні засоби підприємства/П. В. Круш [та ін.]. - 2008
7.

Матеріалознавство та основи технології переробки природної сировини у непродовольчі товари/[Г. В. Астапова [та ін.]]. - 2009
8.

Пономарьов П.Х. Генетично модифікована продовольча сировина і харчові продукти, вироблені з її використанням/П. Х. Пономарьов, І. В. Донцова. - 2009
9.

Зрезарцев М.П. Товарознавство сировини та матеріалів/М. П. Зрезарцев, В. М. Зрезарцев, В. П. Параніч. - 2008
10.

Онищенко В.М. Технологія та товарознавство ковбасних оболонок/В. М. Онищенко, Л. Ю. Шубіна, М. О. Янчева. - 2009
11.

Пищевые ингредиенты: сырье и добавки. - Журнал выходит с 1999г.
12.

Кузнецова Л. С. Технология и организация производства кондитерских изделий/Л. С. Кузнецова, М. Ю. Сиданова. - 2009
13.

Цыганова Т. Б. Технология и организация производства хлебобулочных изделий/Т. Б. Цыганова. - 2008
14.

Україна. Закони. Закон України "Про якість та безпеку харчових продуктів і продовольчої сировини"/Верховна Рада України. - 2003
15.

Дичковська О. В. Системи технологій промисловості/О. В. Дичковська. - 2007
16.

Павлоцкая Л. Ф. Пищевая, биологическая ценность и безопасность сырья и продуктов его переработки/Л. Ф. Павлоцкая, Н. В. Дуденко, В. В. Евлаш. - 2007
17.

Повышение качества льна-долгунца/[Н. Н. Быков [и др.] ; под ред. М. М. Труша. - 1984
18.

Фараджева Е. Д. Общая технология бродильных производств/Е. Д. Фараджева, В. А. Федоров ; [ред. Н. В. Куркина]. - 2002
19.

Кузнецов В. В. Справочник технолога молочного производства. Технология и рецептуры. Т. 6:Технология детских молочных продуктов/В. В. Кузнецов, Н. Н. Липатов. - 2005
20.

Виговський Г. М. Системи технологій/Г. М. Виговський. - 2011
 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)