Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=тверді сири<.>
Загальна кількість знайдених документів : 5
Показані документи с 1 за 5
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.3.05/Б37
Автор(и) : Бегунов, Виталий Львович
Назва : Книга о сыре : О его питательных и вкусовых свойствах, ассортименте и способах потребления . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1985
Кільк.характеристики :136 с.: рис., табл.
Ціна : 0.90 р.
УДК : 637.3.05
ББК : 36.958
Предметні рубрики: Сири
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): сыры--история сыра--історія сиру--пищевая ценность сыра--харчова цінність сиру--вкусовые свойства сыра--смакові властивості сиру--твердые сыры--тверді сири--мягкие сыры--м'які сири--блюда из сыров--страви з сирів
Анотація: Пищевая ценность и вкусовые свойства сыра, виды сыров, рецепты сырных закусок.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.33/Д 46
Автор(и) : Диланян З. Х.
Назва : Сыроделие . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Пищевая пром-сть, 1973
Кільк.характеристики :397[1] с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 392-396
Ціна : 1.23 р.
УДК : 637.33
ББК : 36.958
Предметні рубрики: Сироварство-- Технологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): сыроварение--формование сыра--формування сиру--пороки сыров--дефекти сиру--классификация сыров--класифікація сиру--твердые сыры--тверді сири--прессуемые сыры--пресовані сири--сыры с копчением--сири з коптінням--сыры бескорковые--сири безкоркові--полутвердые сыры--напівтверді сири--мягкие сыры--м'які сири--кисломолочные сыры--кисломолочні сири--переработанные сыры--перероблені сири
Анотація: Описаны теоретические основы и технология различных видов сыров.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.12.04/З-56
Автор(и) : Зеньков, Александр Семенович
Назва : Тайны молока
Вихідні дані : Минск: Ураджай, 1987
Кільк.характеристики :205, [3] с.: ил.
Примітки : Лит.: с. 205-206
Ціна : 10.00 грн
УДК : 637.12.04
ББК : 36.95
Предметні рубрики: Молоко-- Властивості-- Застосування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): состав молока--склад молока--свойства молока--властивості молока--молочные продукты--молочні продукти--молочно-кислое брожение--молочно-кисле бродіння--мороженое--морозиво--сливки--вершки--сливочное масло--вершкове масло--твердые сыры--тверді сири
Анотація: Биохимические и физиологические процессы превращения организмом животного растительного сырья в основные компоненты молока - белки, жиры, и сахара, состав и свойства молока различных животных.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.1/К 59
Автор(и) : Козлов, Владимир Николаевич, Затирка, Анатолий Федорович
Назва : Технология молочно-белковых продуктов
Вихідні дані : Киев: Урожай, 1988
Кільк.характеристики :162, [2] с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 162-163
ISBN, Ціна 5-337-00070-5: 0.55 р.
УДК : 637.1
ББК : 36.950
Предметні рубрики: Молочні продукти-- Технології
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): молочные продукты--классификация белков молока--класифікація білків молока--биологическая ценность белков молока--біологічна цінність білків молока--методы выделения белков молока--методи віділення білків молока--молочно-белковые продукты--молочно-білкові продукти--творог--сир--творожные изделия--сирні вироби--творожные полуфабрикаты--сирні напівфабрикати--твердые сыры--тверді сири--молочно-белковые концентраты--молочно-білкові концентрати--добавка молочно-белковая--добавка молочно-білкова
Анотація: Описаны технологические процессы производства молочно-белковых продуктов, основанные на коагуляции белковых веществ.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.3/С59
Автор(и) : Соколова, Зоя Сергеевна, Лакомова, Лариса Ивановна, Тиняков, Владимир Георгиевич
Назва : Технология сыра и продуктов переработки сыворотки : учеб. пособие для вузов
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1992
Кільк.характеристики :334 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для высших учебных заведений
Примітки : Лит.: с. 331
ISBN, Ціна 5-10-0020296: 4.53 р.
УДК : 637.3
ББК : 36.958
Предметні рубрики: Сироварство-- Молочні продукти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): сыроварение--молочные продукты--натуральные сыры--натуральні сири--бактериальные закваски--бактеріальні закваски--твердые сыры--тверді сири--мягкие сыры--м'які сири--кисломолочные сыры--кисломолочні сири--плавленые сыры--плавлені сири--переработка сыворотки--переробка сироватки
Анотація: Комплекс требований к молоку, способы повышения его сыропригодности, направления использования сырья с переработкой сыворотки.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)