Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=творог<.>
Загальна кількість знайдених документів : 7
Показані документи с 1 за 7
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.1(075.8)/Т 26
Автор(и) : Твердохлеб, Галина Васильевна, Алексеев, Валентин Николаевич, Соколов, Федор Семенович
Назва : Технология молока и молочных продуктов : учеб. пособие
Вихідні дані : К.: Вища шк., 1978
Кільк.характеристики :408 с.: рис.
Примітки : Лит.: с. 403
Ціна : 1.30 р.
УДК : 637.1(075.8)
ББК : 36.95я73
Предметні рубрики: Молочне виробництво -- Технологія
Молочні продукти -- Технологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): химический состав молока--хімічний склад молока--тепловая оброботка молока--теплова обробка молока--закваски--кефирная закваска--кефірна закваска--пастеризованное молоко--стерилизованное молоко--стирилізоване молоко--замінники жіночого молока--заменители женского молока--ионитное молоко--іонітне молоко--диетические кисломолочные продукты--дієтичні кисломолочні продукти--сметана--творог--сир--мороженое--морозиво--сливочное масло--вершкове масло--пороки масла--дефекти масла--технология сыра--технологія сиру--казеин--казеїн--сычужные твердые сыры--сичужні тверді сири--пороки сыра--дефекти сиру--кисломолочные сыры--кисломолочні сири--плавленные сыры--плавлені сири--сгущенные молочные консервы--згущені молочні консерви--сухие молочные продукты--сухі молочні продукти
Анотація: Сведения о составе, свойствах и биологической ценности молока, технология производства различных видов молока и молочных продуктов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.1(075.8)/Т 38
Автор(и) : Гисин, Иосиф Борисович, Сирик, Варлам Иванович, Чекулаева, Лидия Васильевна, Шалыгина, Галина Александровна
Назва : Технология молока и молочных продуктов : учебник . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : М.: Пищевая промышленность, 1973
Кільк.характеристики :376 с.: рис., табл.
Примітки : Авт. указ. на оборот. тит. л.
Ціна : 0.97 р.
УДК : 637.1(075.8)
ББК : 36.95я723
Предметні рубрики: Молочне виробництво -- Технологія
Молочні продукти -- Технологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): транспортировка молока--транспортування молока--пастеризованное молоко--пастеризоване молоко--стирилизованное молоко--стирилізоване молоко--топлене молоко--топленое молоко--питне молоко--питьевое молоко--іонітне молоко--ионитное молоко--белковое молоко--білкове молоко--вершки--сливки--кисломолочные продукты--кисломолочні продукти--кефир--кефір--йогурт--кумыс--кумис--обезжиренное молоко--знежирене молоко--сметана--творог--сир--мороженое--морозиво--технология сыра--технологія сиру--натуральные сыры--натуральні сири--казеин--казеїн--сливочное масло--вершкове масло--молочные консервы--молочні консерви--сгущенные молочные консервы--згущені молочні консерви--сухие молочные продукты--сухі молочні продукти
Анотація: Описаны технологические процессы производства молока и молочных продуктов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.352/Л61
Автор(и) : Липатов, Николай Никитович
Назва : Производство творога : теория и практика
Вихідні дані : М.: Пищевая промышленность, 1973
Кільк.характеристики :270 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 261-270
Ціна : 1.24 р.
УДК : 637.352
ББК : 36.958
Предметні рубрики: Молочні продукти -- Сири-- Виробництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): молоко--сливки--вершки--сыворотка--сироватка--сухие молочные продукты--сухі молочні продукти--технологические процессы производства творога--технологічні процеси виробництва сиру--оборудование для производства творога --обладнання для виробництва сиру--сквашивание молока--зквашування молока--способы производства творога--способи виробництва сиру--автоматизация производства творога--автоматизація виробництва сиру--творог нетрадиционных видов--сир нетрадиційних видів--контроль производства творога--контроль виробництва сиру
Анотація: Развитие и совершенствование технологических процессов производства творога.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.13(075)/Б 73
Автор(и) : Богданова, Екатерина Андреевна, Богданова, Генриетта Ивановна
Назва : Производство цельномолочных продуктов : учебник . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Легкая и пищевая пром-сть, 1982
Кільк.характеристики :200 с.: рис., табл.
Серія: Для кадров массовых профессий
Ціна : 0.35 р.
УДК : 637.13(075)
ББК : 36.95я7
Предметні рубрики: Молочне виробництво-- Технологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): молочное производство--состав молока--склад молока--микрофлора молока--мікрофлора молока--свойства молока--властивості молока--пороки молока--дефекти молока--первичная обработка молока--первинна обробка молока--гомогенизация молока--гомогенізація молока--питьевое молоко--питне молоко--сливки--вершки--сливочные напитки--вершкові напої--кисломолочные напитки--кисломолочні напої--кефир--кефір--простокваша--кисляк--йогурт--кумыс--кумис--творог--сир--домашний сыр--домашній сир--сметана--пахта
Анотація: Дана технология всех основных видов молочных продуктов, выпускаемых цельномолочной отраслью.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.146/Г 52
Автор(и) : Глазачев, Виктор Васильевич
Назва : Технология кисломолочных продуктов : учеб. для сред. проф.-техн. училищ . -3-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Пищевая пром-сть, 1974
Кільк.характеристики :117[2] с.: рис., табл.
Серія: Для кадров массовых профессий
Примітки : Лит.: с. 116
Ціна : 0.18 р.
УДК : 637.146
ББК : 36.955я722
Предметні рубрики: Молочне виробництво-- Технології
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): молочное производство--диетические кисломолочные продукты--дієтичні кисломолочні продукти--лечебные свойства кисломолочных продуктов--лікарські властивості кисломолочних продуктів--закваски для кисломолочных продуктов--закваски для кисломолочних продуктів--простокваша--кисле молоко--йогурт--ацидофильные напитки--ацидофільні напої--айран--курунга--кумыс--кумис--сметана--творог--сир--творожные изделия--сирні вироби--кисломолочные продукты из пахты--кисломолочні продукти із пахти--кисломолочные продукты из сыворотки--кисломолочні продукти із сироватки
Анотація: [Изложена технология производства кисломолочных продуктов.]
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.1/К 59
Автор(и) : Козлов, Владимир Николаевич, Затирка, Анатолий Федорович
Назва : Технология молочно-белковых продуктов
Вихідні дані : Киев: Урожай, 1988
Кільк.характеристики :162, [2] с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 162-163
ISBN, Ціна 5-337-00070-5: 0.55 р.
УДК : 637.1
ББК : 36.950
Предметні рубрики: Молочні продукти-- Технології
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): молочные продукты--классификация белков молока--класифікація білків молока--биологическая ценность белков молока--біологічна цінність білків молока--методы выделения белков молока--методи віділення білків молока--молочно-белковые продукты--молочно-білкові продукти--творог--сир--творожные изделия--сирні вироби--творожные полуфабрикаты--сирні напівфабрикати--твердые сыры--тверді сири--молочно-белковые концентраты--молочно-білкові концентрати--добавка молочно-белковая--добавка молочно-білкова
Анотація: Описаны технологические процессы производства молочно-белковых продуктов, основанные на коагуляции белковых веществ.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.56(=21)/С 28
Назва : Секреты индийской кухни. Традиционная кулинария Бхакти-йогина
Вихідні дані : Ленинград: Смарт, 1990
Кільк.характеристики :44 с.: рис.
Серія: Кулинарные рецепты древней культуры; Вып. 2
Примітки : Уклад. зазначено на звороті тит. арк.
Ціна : 2.00 р.
УДК : 641.56(=21)
ББК : 36.997(3)
Предметні рубрики: Кухня-- Індійська кухня
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): индийская кухня--блюда из риса--страви з рису--блюда из гороха--страви з гороху--приправы--приправи--домашний творог--домашній сир--топленое масло--топлене масло--йогурт
Анотація: Приведены рецепты традиционной кулинарии Бхакти-йогина.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)