Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=теплові апарати<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Багатотомне видання
Шифр видання : 641.546/О-22
Автор(и) : Беляев М. И.
Назва : Оборудование предприятий общественного питания: учебник : в 3 т. Т. 3: Тепловое оборудование
Вихідні дані : Москва: Экономика, 1990
Кільк.характеристики :559 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 502-552. - Предм. указ.: с. 553-556
ISBN, Ціна 5-282-00430-5: 1.30 р.
УДК : 641.546
ББК : 36.99-5я73
Предметні рубрики: Громадське харчування-- Обладнання
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): общественное питание--громадське харчування--тепловые аппараты--теплові апарати--топки--горілки--газовые горелки--газові горілки--пищеварочное оборудование--обладнання для приготування їжі--пекарное оборудование--пекарське обладнання--электрические плиты--електричні плити--водогрейное оборудование--водонагрівальне обладнання--мармиты--марміти
Анотація: Приведены общие сведения о тепловых аппаратах, дана классификация теплового оборудования, используемого на предприятиях общественного питания.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.8.036.53(075)/Г52
Автор(и) : Гладушняк, Олександр Карпович
Назва : Технологічне обладнання консервних заводів : підручник для студ. ВНЗ
Вихідні дані : Херсон: Грінь Д. С., 2015
Кільк.характеристики :348 с.: рис., табл.
Примітки : Л-ра: с. 347
ISBN, Ціна 978-617-7243-92-1: 160.00 грн
УДК : 664.8.036.53(075)
ББК : 36.96я73
Предметні рубрики: Консервне виробництво-- Харчове обладнання-- Будова
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мийні машини--моющие машины--гідравлічні класифікатори--гидравлические классификаторы--інспекційний транспорт--инспекционный транспорт--подріблення рослинної сировини--измельчение растительного сырья--різання рослинної сировини--резка растительного сырья--фасування харчових продуктів--фасовка пищевых продуктов--калібрувальні машини--калибровочные машины--таромиючі машини--таромоющие машины--сепаратори--сепараторы--протиральні машини--протирочные машины--закатувальний механізм бляшаної тари--закаточный механизм жестяной тары--машини-дробарки--машины-дробилки--нагрівальні камери--нагревательные камеры--барабанний бланшувач--барабанный бланширователь--теплові апарати--тепловые аппараты--підігрівачі--подогреватели--випарні установки--испарительные установки--пакування тари--упаковка тары--консервна тара--консервная тара--обсмажувальні апарати--жарочные аппараты
Анотація: Технологічне обладнання консервних виробництв, наведені конструкції, будова, принципи дії машин, апаратів і потоково-модернізованих ліній консервного виробництва.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)