Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>K=термическая обработка мяса<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Назва : Основные понятия "Барьерных" технологий
Місце публікування : Мясной бизнес: МБ : науч.-практ. журнал. - К.: Биопром, 2018. - N 7. - С. 32-33: рис. (Шифр mjab/2018/7)
Предметні рубрики: Продовольча безпека
М'ясні продукти
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мясные продукты--м'ясні продукти--безопасность питания--безпека харчування--безопасность мясных продуктов--безпека м'ясних продуктів--термическая обработка мяса--термічна обробка м'яса
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)