Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Цінні та рідкісні видання ЖОУНБ ім. О. Ольжича (2)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=тесто<.>
Загальна кількість знайдених документів : 24
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-20   21-24 
1.

Энциклопедия рукоделия/[ред. С. С. Скляр ; пер. И. Еремина]. - 2008
2.

Цыганова Т. Б. Технология и организация производства хлебобулочных изделий/Т. Б. Цыганова. - 2008
3.

Золотая энциклопедия кулинарии. - 2010
4.

Пэйнтер Л. Декупаж, соленое тесто, лоскутное шитье, папье-маше, декоративное стекло и многое другое/Л. Пэйнтер ; [пер. Ю. В. Буканова]. - 2010
5.

Циганенко В. О. Домашні кондитерські вироби/В. О. Циганенко, О. І. Здобнов, А. Т. Ратушенко. - 2011
6.

Бутейкис Н. Г. Технология приготовления мучных кондитерских изделий/Н. Г. Бутейкис, А. А. Жукова. - 1984
7.

Бутенко Л. А. Технология приготовления кондитерских изделий/Л. А. Бутенко, Л. Я Ковтуненко, Ж. А. Ховикова. - 1980
8.

Беляев М. И. Производство мучных кондитерских изделий в общественном питании/М. И. Беляев. - 1977
9.

Бутенко Л. А. Технология мучных кулинарных и кондитерских изделий/Л. А. Бутенко, Л. Я. Ковтуненко, Ж. А. Ховикова. - 1985
10.

Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів/[Г. М. Лисюк та ін.] ; за заг. ред. Г. М. Лисюк. - 2013
 1-10    11-20   21-24 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)