Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=тестомесильные машины<.>
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 642.5:641.54(075)/З-79
Автор(и) : Золин, Виктор Петрович
Назва : Технологическое оборудование предприятий общественного питания : учебник . -8-е изд., допол. и перераб.
Вихідні дані : М.: Академия, 2009
Кільк.характеристики :320 с.: рис., табл.
Серія: Начальное профессиональное образование
ISBN, Ціна 978-5-7695-6501-4: 128.00 грн
УДК : 642.5:641.54(075)
ББК : 36.99-5я73
Предметні рубрики: Громадське харчування-- Обладнання
Географіч. рубрики:
Анотація: Механическое и тепловое оборудование предприятий общественного питания.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.61/С 50
Автор(и) : Лисовенко, Алексей Тимофеевич, Литовченко, Игорь Николаевич, Зирнис, Ирина Викторовна, Котенко А. Г.
Назва : Смесительные машины в хлебопекарной и кондитерской промышленности
Вихідні дані : Киев: Урожай, 1990
Кільк.характеристики :192 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 189. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 5-337-00544-8: 0.90 р.
УДК : 664.61
ББК : 36.81-5
Предметні рубрики: Хлібопекарне виробництво-- Обладнання
Кондитерське виробництво-- Обладанння
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): механические смесители--механічні змішувачі--ультразвуковые смесители--ультразвукові змішувачі--кавитационные смесители--кавітаційні змішувачі--циркуляционные смесители--циркуляційні змішувачі\--электровихревые смесители--електровихрові змішувачі--тестомесильные машины--тістомісильні машини--смесители для приготовления макаронного теста--змішувачі для приготування макаронного тіста--сбивальные машины--збивальні машини--эмульсаторы--емульсатори
Анотація: Классификация, технические характеристики и функциональные схемы специализированных смесительных машин, применяемых в хлебопекарном, макаронном и кондитерском производстве.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.86я722/Т 80
Автор(и) : Трушина, Серафима Михайловна, Драгилев, Абрам Иосифович
Назва : Оборудование для производства мучных кондитерских изделий : учеб. пособие для проф.-техн. училищ
Вихідні дані : Москва: Пищевая пром-сть, 1979
Кільк.характеристики :248 с.: рис.
Серія: Для кадров массовых профессий
Примітки : Лит.: с. 244
Ціна : 0.55 р.
ББК : 36.86я722
Предметні рубрики: Борошняні кондитерські вироби-- Обладнання
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мучные кондитерские изделия--мучные бункера--борошняні бункери--винтовые транспортеры--гвинтові транспортери--смесители муки--змішувачі борошна--дробилки--дробарки--дозаторы сыпучих продуктов--дозатори сипучих продуктів--тестомесильные машины--тістозмішувальні машини--ротационно-формующее оборудование--ротаційно-формуюче обладнання--пекарные печи--пекарські печі
Анотація: Описаны машинно-аппаратные схемы поточных линий производства мучных кондитерских изделий.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Багатотомне видання
Шифр видання : 641.542/О-22
Автор(и) : Елхина, Валентина Дорофеевна, Журин, Александр Александрович, Проничкина, Людмила Павловна, Богачев, Михаил Карпович
Назва : Оборудование предприятий общественного питания: учебник : в 3 т. Т. 1: Механическое оборудование . -2-е изд., перераб.
Вихідні дані : Москва: Экономика, 1987
Кільк.характеристики :447 с.: рис., табл.
Примітки : Предм. указ.: с. 442-445. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
Ціна : 1.10 р.
УДК : 641.542
ББК : 36.99-5я73
Предметні рубрики: Громадське харчування-- Обладнання
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): общественное питание--оборудование--обладнання--универсальные кухонные машины--універсальні кухонні машини--сортировочно-переборочные машины--сортувально-перебиральні машини--просеиватели--просіювачі--картофелеочистительные машины--картоплеочисні машини--оборудование для мытья овощей--обладнання для миття овочів--посудомоечные машины--посудомийні машини--размолочные машины--розмелювальні машини--протирочные машины--протирочні машини--хлеборезки--хліборізки--фаршемешалки--фаршозмішувачі--тестомесильные машины--тістозмішувальні машини--взбивальные машины--взбивальні машини--дозаторы--дозатори
Анотація: Рассмотрены основные типы механического оборудования на предприятиях общественного питания.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)