Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=технология производства травяной муки<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 636.085/Н16
Автор(и) : Нагорный, Владимир Трофимович, Шекенов, Ергали Шекенович, Аткешев, Жумагали Сайденович
Назва : Корма в брикетах и гранулах
Вихідні дані : Алма-Ата: Кайнар, 1988
Кільк.характеристики :143 с.: табл.
ISBN, Ціна 5-620-00082-6: 0.25 р.
УДК : 636.085
ББК : 45.45
Предметні рубрики: Корми
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): технология производства травяной муки--технологія виробництва трав'яного борошна--производство гранулированных кормов--виробництво гранульованих кормів--производство брикетированных кормов--виробництво брикетованих кормів--хранение трявяной муки--зберігання трав'яного борошна--физиологические основы использования гранулированных кормов--фізіологічні основи використання гранульованих кормів--физиологические основы использования брикетированных кормов--фізіологічні основи використання брикетованих кормів
Анотація: Рассказывается о полноценных гранулированных и брикетированных кормах и кормосмесях, способах их приготовления, влиянии на молочную, мясную и шерстяную продуктивность животных.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.7(075)/З-41
Автор(и) : Лесик, Борис Васильович, Трисвятський Лев Олексійович, Снежко, Володимир Лаврентійович, Сабуров, Микола Володимирович
Назва : Зберігання і технологія сільськогосподарських продуктів : навч. посібник для студ. вищ. с.-г. навч. закладів . -2-ге вид., перероб. й допов.
Вихідні дані : К.: Вища школа, 1980
Кільк.характеристики :415 с.: рис., табл.
Примітки : Дод.: с. 406-410.
Ціна : 0.90 руб.
УДК : 664.7(075)
ББК : 36.91я73
Предметні рубрики: Сільськогосподарська продукція-- Зберігання
Сільськогосподарська продукція-- Технологія
Географіч. рубрики:
Анотація: Принципи стандартизації якості сільськогосподарської продукції, теорія та практика її зберігання та переробки.
Примірники : всього : ВВ(2), ЧЗ(1)
Вільні : ВВ(2), ЧЗ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 636.084/К32
Автор(и) : Квітко, Генріх Павлович, Воробйов, Борис Савич
Назва : Виробництво і використання трав'яного борошна
Вихідні дані : К.: Урожай, 1972
Кільк.характеристики :124 с.: рис., табл.
Примітки : Л-ра: с. 122-123
Ціна : 0.21 р.
УДК : 636.084
ББК : 45.45
Предметні рубрики: Корми
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): технологія виробництва трав'яного борошна--технология производства травяной муки--організація сировинної бази--организация сырьевой базы--якість трав'яного борошна--качество травяной муки--біологічна цінність трав'яного борошна--биологическая ценность травяной муки--нормування трав'яного борошна--нормирование травяной муки--економіка виробництва трав'яного борошна--экономика производства травяной муки
Анотація: Описаны кормовые культуры и технология приготовления из них травяной муки.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)