Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=технологія виробництва м'яса<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 636.22/.28/И36
Автор(и) : Изилов, Юрий Семенович
Назва : Практикум по скотоводству : учеб. пособие . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1988
Кільк.характеристики :214, [2] с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений
Примітки : Лит.: с. 214
ISBN, Ціна 5-10-000462-2: 0.50 р.
УДК : 636.22/.28
ББК : 46.0я73
Предметні рубрики: Скотарство
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): технология производства мяса--технологія виробництва м'яса--технология производства молока--технологія виробництва молока--племенная работа--племінна робота--молочная продуктивность скота--молочна продуктивність худоби--выращивание молодняка--вирощування молодняку--методика проведения лабораторных работ--методика проведення лабораторних робіт
Анотація: Практикум состоит из двух разделов: общей и частной методике проведения лабораторно-практических занятий. Включены темы по технологии производства в скотоводстве.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 636.084/Б48
Автор(и) : Береза, Иван Григорьевич
Назва : Сокращение потерь и повышение качества мяса сельскохозяйственных животных . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Киев: Урожай, 1991
Кільк.характеристики :271 с.: табл.
Серія: Сохранности и качеству продукции - первоочередное внимание
Примітки : Библиогр.: с. 255-259
ISBN, Ціна 5-337-00856-0: 2.30 р.
УДК : 636.084
ББК : 45.4-4
Предметні рубрики: Тваринництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): животноводство--технология производства мяса--технологія виробництва м'яса--откорм сельскохозяйственных животных--відгодівля сільськогосподарських тварин--заготовка мяса--заготівля м'яса--переработка мяса--переробка м'яса--хранение мясной продукции--зберігання м'ясної продукції--потери мясной продукции--втрати м'ясної продукції
Анотація: Раскрыты вопросы рациональной технологии производства мясной продукции, заготовки, переработки и хранения мяса.
Примірники : всього : ВВ(2), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(2), ФОНД(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 619:636.09(075.8)/М15
Автор(и) : Макаров, Владислав Алексеевич, Фролов, Виктор Петрович, Шуклин, Николай Федорович
Назва : Ветеринарно-санитарная экспертиза с основами технологии и стандартизации продуктов животноводства : учеб. для студентов вузов
Вихідні дані : М.: Агропромиздат, 1991
Кільк.характеристики :464 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений
Примітки : Прил.: с. 447-449. - Предм. указ.: с. 450-458
ISBN, Ціна 5-10-001603-5: 1.40 р.
УДК : 619:636.09(075.8)
ББК : 48я73
Предметні рубрики: Сільськогосподарська продукція-- Стандартизація-- Ветеринарно-санітарна експертиза
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): технология производства мяса--технологія виробництва м'яса--гигиена производства мяса--гігієна виробництва м'яса--гигиена производства мясных продуктов--гігієна виробництва м'ясних продуктів--убой животных--забій тварин--экспертиза молока--експертиза молока--экспертиза молочных продуктов--експертиза молочних продуктів--экспертиза яиц--експертиза яєць--экспертиза мяса морских млекопитающих--експертиза м'яса морських ссавців--экспертиза меда--експертиза меду
Анотація: Государственные стандарты к убойным животным, сведения о правилах перевозки, убоя и переработки животных на мясо.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)