Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=технологія кондитерських виробів<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664(075.8)/Х 22
Автор(и) : Товажнянський Л.Л., Бухкало С.І., Капустенко П.О., Арсеньєва О.П.
Назва : Харчові технології у прикладах і задачах : підручник для студ. вищ. навч. закл.
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2008
Кільк.характеристики :576 с.: рис., табл.
Примітки : Бібліогр.: с.564-566. - Дод.
ISBN, Ціна 978-966-364-602-2: 069.60, 069.60, 072.50, грн
УДК : 664(075.8)
ББК : 36.81я73
Предметні рубрики: Харчове виробництво-- Технологія
Географіч. рубрики:
Анотація: Фізико-хімічні, біохімічні закономірності,сировина та асортимент харчових продуктів, апарати і технологічні процеси їх виготовлення.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 62:658.27(075)/О-76
Автор(и) : Остапчук, Микола Васильович, Рибак, Анатолій Іванович
Назва : Система технологій (за видами діяльності) : навч. посібник
Вихідні дані : К.: ЦУЛ, 2003
Кільк.характеристики :888 с.: рис., табл.
Примітки : Л-ра: с. 877-879. - Дод.: с. 880-886
ISBN, Ціна 966-655-063-6: 50.50 грн
УДК : 62:658.27(075)
ББК : 30.6я73
Предметні рубрики: Загальна технологія-- Промисловість
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): характеристика промисловості--характеристика промышленности--технологічний процес--технологический процесс--технологічна система--технологическая система--структура управління--структура управления--моделювання систем керування--моделирование систем руководства--модель собівартості продукції--модель себестоимости продукции--економічна оцінка технічного рівня--экономическая оценка технического уровня--подрібнювачі--дробители--теплові процеси--тепловые процессы--масообмінники--масообменники--сорбція--сорбция--кристалізація--кристаллизация--хімічна кінетика--химическая кинетика--технологія чавуну--технология чугуна--виробництво сталі--производство стали--технологія міді--технология меди--технологія алюмінію--технология алюминию--технологія магнію--технология магнию--технологія титану--технология титана--паливо--топливо--атомні електростанції--атомные электростанции--гідроелектростанції--гидроэлектростанции--електричні мережі--электрические сети--будівельні матеріали--строительные материалы--повітряне вапно--воздушная известь--технологія цементу--технология цемента--цегла--кирпич--черепиця--кераміка--керамика--вироблення скла--производство стекла--переробка деревини--переработка древесины--текстильна промисловість--текстильная промышленность--взуттєва промисловість--обувная промышленность--виробництво паперу--производство бумаги--виробництво добрив--производство удобрений--пластмаси--пластмассы--гума--резина--миючі засоби--моющие средства--виробництво сірчаної кислоти--производство серной кислоты--виробництво пеніціліну--производство пеницилина--технологія олії--технология подсолнечного масла--технологія кондитерських виробів--технология кондитерских изделий--технологія морозива--технология мороженого--технологія сиру--технология сыра--виробництво ковбаси--производство колбасы--виробництво консервів--производство консервов--квашення плодів--квашение плодов--зберігання зерна--хранение зерна--технологія крупів--технология круп--виготовлення хліба--производство хлеба--виготовлення етилового спирту--производство этилового спирта--виробництво пива--производство пива--виробництво вина--производство вина--технологія цукру--технология сахара--виробництво крохмалю--производство крохмала--викиди в довкілля--выбросы в окружающую среду--утилізація побутових відходів--утилизация бытовых отходов
Анотація: Описано структуру промисловості України як складову її економіки, викладено теоретичні засади технології, її фізичні, хімічні, біологічні та технологічні закономірності, принципи виготовлення виробів.
Примірники : всього : ВВ(2), ФОНД(2)
Вільні : ВВ(2), ФОНД(2)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)