Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=технологія крохмалю<.>
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664(075.8)/З-14
Автор(и) : Товажнянський Л. Л., Бухкало С. І., Капустенко П. О., Орлова Є. І.
Назва : Загальна технологія харчових виробництв у прикладах і задачах : навч. посібник
Вихідні дані : Київ: Центр навч. л-ри, 2005
Кільк.характеристики :496 с.: рис., табл.
Примітки : Літ.: с. 485-487
ISBN, Ціна 966-364-093-6: 35.20 грн
УДК : 664(075.8)
ББК : 36.81я73
Предметні рубрики: Харчове виробництво-- Харчові продукти-- Технологія
Географіч. рубрики:
Анотація: Викладено основи технології харчових виробництв, її фізико-хімічні, біохімічні та технологічні закономірності, характеристика сировини, асортимент виробів.
Примірники : всього : ВВ(2), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(2)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664(075.8)/Х 22
Автор(и) : Товажнянський Л.Л., Бухкало С.І., Капустенко П.О., Арсеньєва О.П.
Назва : Харчові технології у прикладах і задачах : підручник для студ. вищ. навч. закл.
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2008
Кільк.характеристики :576 с.: рис., табл.
Примітки : Бібліогр.: с.564-566. - Дод.
ISBN, Ціна 978-966-364-602-2: 069.60, 069.60, 072.50, грн
УДК : 664(075.8)
ББК : 36.81я73
Предметні рубрики: Харчове виробництво-- Технологія
Географіч. рубрики:
Анотація: Фізико-хімічні, біохімічні закономірності,сировина та асортимент харчових продуктів, апарати і технологічні процеси їх виготовлення.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664(075.8)/З-14
Автор(и) : Товажнянський Л. Л., Бухкало С. І., Капустенко П. О., Арсеньева О. П.
Назва : Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах : підручник для студ. навч. закл.
Вихідні дані : Київ: Центр учбов. л-ри, 2011
Кільк.характеристики :831, [1] с.: табл., рис.
Примітки : Дод.: с. 809-831. - Літ.: с. 814-818
ISBN, Ціна 978-611-01-0208-7: 117.00 грн
УДК : 664(075.8)
ББК : 36.81я73
Предметні рубрики: Харчова промисловість-- Технології
Географіч. рубрики:
Анотація: Технології харчової промисловості, її фізико-хімічні, біохімічні та технологічні закономірності.
Примірники : всього : ВВ(2), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(2), ФОНД(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664/С 76
Автор(и) : Стабников, Всеволод Николаевич, Остапчук, Николай Васильевич
Назва : Общая технология пищевых продуктов : учеб. пособие для вузов
Вихідні дані : Киев: Вища шк. Голов. изд-во, 1980
Кільк.характеристики :304 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 301
Ціна : 0.90 р.
УДК : 664
ББК : 36.81я73
Предметні рубрики: Харчові виробництва-- Технологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): сточные воды пищевых производств--стічні води харчових виробництв--проектирование пищевого производства--проектування харчового виробництва--технология хлеба--технологія хліба--технология консервов--технологія консервів--свеклосахарное производство--бурякоцукрове виробництво--технология крахмала--технологія крохмалю--крахмальная патока--крохмальна патока--технология этилового спирта--технологія етилового спирту--технология пива--технологія пива--технология вина--технологія вина
Анотація: Изложены теоретические основы пищевой технологии, дана классификация основных процессов и оборудования предприятий пищевой промышленности.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)