Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=технологія супів<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 640.43(075.8)/А87
Автор(и) : Архіпов, Віктор Віталійович, Іванникова, Тетяна Вікторівна, Архіпова, Анастасія Вікторівна
Назва : Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані : навч. посіб. . -2-ге вид.
Вихідні дані : Київ: Центр учбов. л-ри; К.: Інкос, 2008
Кільк.характеристики :384 с
Примітки : Дод.: с. 363-381
ISBN, Ціна 978-966-364-648-0: 60.00, 065.00, грн
УДК : 640.43(075.8)
ББК : 36.99я73
Предметні рубрики: Громадське харчування-- Ресторани
Географіч. рубрики:
Анотація: Характеристика та технологія приготування ресторанних страв, вимоги до якості та безпеки сировини та готової продукції.
Примірники : всього : ФОНД(2), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(2), ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 640.43(075.8)/А87
Автор(и) : Архіпов, Віктор Віталійович
Назва : Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані : навч. посібник . -3-тє вид.
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2016
Кільк.характеристики :381, [1] с.: табл.
Примітки : Дод.: с. 357-381
ISBN, Ціна 978-617-673-414-7: 162.40 грн
УДК : 640.43(075.8)
ББК : 36.99я73
Предметні рубрики: Ресторани-- Кулінарія-- Технологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): класифікація продукції ресторанів--кулінарна обробка продуктів--рецептура на продукцію--асортимент продукції--крупяні страви--технологія супів--м'ясні страви--рибні страви--яєчні продукти--холодні страви--солодкі страви--борошняні вироби--кондитерські вироби
Анотація: Характеристика продукції ресторанного господарства, вимоги до якості та безпеки сировини й готової продукції, особливості приготування.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)