Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=технохимический контроль<.>
Загальна кількість знайдених документів : 9
Показані документи с 1 за 9
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.6(075)/Ц 94
Автор(и) : Цыганова, Татьяна Борисовна
Назва : Технология и организация производства хлебобулочных изделий : учебник . -2-е изд., испр.
Вихідні дані : М.: Академия, 2008
Кільк.характеристики :448 с.: рис., табл.
Серія: Среднее профессиональное образование
Примітки : Лит.: с.441-443
ISBN, Ціна 978-5-7695-4800-0: 236.00 грн
УДК : 664.6(075)
ББК : 36.83я73
Предметні рубрики: Хлібопекарське виробницство-- Технології
Географіч. рубрики:
Анотація: Виды и хлебопекарные свойства муки, способы выпечки, хранения, упаковки и транспортировки хлебобулочных изделий.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 543(075)/Ж41
Автор(и) : Жванко, Юлия Николаевна, Панкратова Г. В., Мамедова З. И.
Назва : Аналитическая химия и технохимический контроль в общественном питании : учеб. пособие . -2-е изд., испр. и доп.
Вихідні дані : М.: Высш. шк., 1989
Кільк.характеристики :270, [1] с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 241. - Прил.: с. 242-268
ISBN, Ціна 5-06-000077-X: 0.75 р.
УДК : 543(075)
ББК : 24.4я723
Предметні рубрики: Аналітична хімія
Громадське харчування-- Якість-- Контроль
Анотація: Состоит из двух частей: аналитической химии и технохимического контроля в общественном питании.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.13:637.3/К84
Автор(и) : Крусь, Галина Николаевна, Кулешова, Ираида Михайловна, Дунченко, Нина Ивановна
Назва : Технология сыра и других молочных продуктов : учеб. для учащихся сред. спец. учеб. заведений
Вихідні дані : М.: Колос, 1992
Кільк.характеристики :320 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для учащихся техникумов
Примітки : Лит.: с. 316
ISBN, Ціна 5-10-000951-9: 8.90 крб
УДК : 637.13:637.3
ББК : 36.95я723
Предметні рубрики: Сироварство-- Технологія
Молочні продукти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): обработка молока--обробка молока--транспортирование молока--транспортування молока--технология сыра--технологія сиру--технология сливочного масла--технологія вершкового масла--технология молочных консервов--технологія молочних консервів--технология продуктов детского питания--технологія продуктів дитячого харчування--технохимический контроль --технохімічний контроль--микробиологический контроль--мікробіологічний контроль--производство молочных продуктов--виробництво молочних продуктів--производство мороженого--виробництво морозива--обезжиренное молоко--знежирене молоко
Анотація: Технологический процесс производства сыров и особенности технологии отдельных видов сыра, методы обработки молока в сыроделии.
Примірники : всього : ВВ(1), АБ(1)
Вільні : ВВ(1), АБ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.68(075)/Б 93
Автор(и) : Бутейкис, Нина Григорьевна, Жукова, Алла Алексеевна
Назва : Технология приготовления мучных кондитерских изделий : учебник для сред. проф.-тех. училищ
Вихідні дані : Москва: Экономика, 1984
Кільк.характеристики :256 с.: рис., табл.
Ціна : 0.65 р.
УДК : 664.68(075)
ББК : 36.86я72
Предметні рубрики: Борошняні кондитерські вироби
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мучные кондитерские изделия--сировина кондитерська--сырье кондитерское--напівфабрикати кондитерські--полуфабрикаты кондитерские--замішування тіста--замес теста--рихлення тіста--разрыхление теста--дріжджове тісто--дрожжевое тесто--бездріжджове тісто--бездрожжевое тесто--тістечка--пирожные--торти--східні кондитерські вироби--восточные кондитерские изделия--технохімічний контроль--технохимический контроль--організація праці кондитера--организация труда кондитера
Анотація: Излагается порядок приготовления сырья, технология приготовления кондитерских изделий из различных видов теста.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 636.085.55-021.4(/К65-623104
Автор(и) : Єгоров Б. В., Кочетова А. О., Величко Т. О., Хоренжий Н. В.
Назва : Контроль якості та безпека продукції в галузі (комбікормова галузь) : підручник
Вихідні дані : Херсон: ОЛДІ-ПЛЮС, 2013
Кільк.характеристики :445, [1] с.: рис., табл.
Примітки : Л-ра: с. 349-351. - Дод.: с. 352-445
ISBN, Ціна 978-966-289-031-0: 95.00 грн
УДК : 636.085.55-021.4(075.8)
ББК : 65.325.2я73 + 45.451.83я73
Предметні рубрики: Комбікормове виробництво-- Продовольча безпека
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): технохімічний контроль--технохимический контроль--розміщення сировини--размещение сырья--зберігання сировини--хранение сырья--зберігання готової продукції--хранение готовой продукции--рецепти комбікормів--рецепты комбикормов--рецепти готової продукції--рецепты готовой продукции--контроль технологічного процесу--контроль технологического процесса--ветеринарний контроль--ветеринарный контроль--санітарний контроль--санитарный контроль--кількісно-якісний облік сировини--количественно-качественный учет сырья--кількісно-якісний облік готової продукції--количественно-качественный учет готовой продукции
Анотація: Організація технохімічного та технологічного контролю комбікормових виробництв, характеристика та вимоги до приймання, розміщення, зберігання і контролю сировини та готової продукції.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.14+664.68:658/Л 86-802352
Автор(и) : Лурье, Иосиф Саулович, Шаров, Александр Иосифович
Назва : Технохимический контроль сырья в кондитерском производстве : справочник
Вихідні дані : Москва: Колос
Кільк.характеристики :352 с.: рис., табл.
Місце публікування : Технохимический контрорль сырья в кондитерском производстве. - Москва: Колос, 2001
Примітки : Предм. указ.: с. 340-342. - Лит.: с. 343
УДК : 664.14+664.68:658.562
ББК : 36.86я2
Предметні рубрики: Кондитерські вироби-- Сировина-- Контроль
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кондитерские изделия--кондитерське виробництво--кондитерское производство--технохімічний контроль--технохимический контроль
Анотація: Изложены данные по классификации сырье, правилам его хранения, требованиям, предъявляемым к качеству; описаны методы контроля качества от отбора проб для анализа выполнения физико-химических исследований.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.1:664/Д 79
Автор(и) : Дубцов, Георгий Георгиевич, Сиданова, Муся Юрьевна, Кузнецова, Людмила Семеновна
Назва : Ассортимент и качество кулинарной и кондитерской продукции : учеб. пособие
Вихідні дані : Москва: Мастерство, 2002
Кільк.характеристики :240 с.: рис., табл.
Серія: Среднее профессиональное образование
Примітки : Лит.: с. 232
ISBN, Ціна 5-294-00010-5: 15.80 грн
УДК : 641.1:664
ББК : 36.99я722
Предметні рубрики: Кулінарні вироби-- Якість
Кондитерські вироби-- Якість
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинарные изделия--кондитерские изделия--показатели качества продукции--показники якості продукції--безопасность пищевых продуктов--безпека харчових продуктів--пищевые добавки--харчові добавки--сахарные кондитерские изделия--цукрові кондитерські вироби--мучные кондитерские изделия--борошняні кондитерські вироби--качество кондитерского сырья--якість кондитерської сировини--пищевая ценность продуктов--харчова цінність продуктів--технохимический контроль--технохімічний контроль--хранение кондитерской продукции--зберігання кондитерської продукції
Анотація: Раскрыты основные понятия в области классификации, ассортимента и качества кулинарной и кондитерской продукции.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 24.4/Ж41
Автор(и) : Жванко, Юлия Николаевна, Панкратова, Галина Владимировна, Мамедова, Земфира Ибрагимовна
Назва : Аналитическая химия и технохимический контроль в общественном питании : учеб. пособие
Вихідні дані : Москва: Высш. шк., 1980
Кільк.характеристики :228 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 220. - Прил.: с. 221-228
Ціна : 0.45 р.
ББК : 24.4
Предметні рубрики: Аналітична хімія
Громадське харчування-- Якість-- Контроль
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): аналитическая химия--общественное питание--качественный анализ--якісний аналіз--методы качественного анализа--методи якісного аналізу--катионы--катіони--анионы--аніони--количественный анализ--кількісний аналіз--методы количественного анализа--методи кількісного аналізу--физико-химические методы анализа--фізико-хімічні методи аналізу--технохимический контроль--технохімічний контроль--исследование кулинарных полуфабрикатов--дослідження кулінарних напівфабрикатів--исследование готовых блюд--дослідження готових страв
Анотація: Пособие состоит из двух частей: аналитической химии и технохимического контроля в общественном питании.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.83я72/З-43
Автор(и) : Зверева, Лидия Федоровна, Немцова, Зинаида Сергеевна, Волкова, Нина Петровна
Назва : Технология и технохимический контроль хлебопекарного производства . -3-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Легкая и пищевая пром-сть, 1983
Кільк.характеристики :416 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 400-411. - Лит.: с. 412
Ціна : 0.95 р.
ББК : 36.83я72
Предметні рубрики: Хлібопекарське виробництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): хлебопекарное производство--сырье хлебопекарного производства--сировина хлібопекарського виробництва--технология производства хлеба--технологія виробництва хліба--качество хлебных изделий--якість хлібних виробів--пищевая ценность хлебных изделий--харчова цінність хлібних виробів--ассортимент хлебных изделий--асортимент хлібних виробів--хранение хлеба--зберігання хліба--хранение кондитерских изделий--зберігання кондитерських виробів--технохимический контроль--технохімічний контроль
Анотація: Состав и технологические свойства сырья, замеса теста, выпечки изделий, хранения хлеба.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)