Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=товарознавство<.>
Загальна кількість знайдених документів : 119
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 655.42:002.2](075/Ч-49-866846
Автор(и) : Черняк, Арон Яковлевич, Коссов, Борис Иосифович
Назва : Товароведение естественно-научной, медицинской и технической книги : учеб. пособие для книготорг. техникумов
Вихідні дані : Москва: Книга, 1972
Кільк.характеристики :272, [1] с
Примітки : Библиогр. в подстрочном примеч.
Ціна : 0.61 р.
УДК : 655.42:002.2](075.8)
ББК : 76.18я73
Предметні рубрики: Книготоргівля-- Товарознавство
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): медицинская литература--универсальная десятичная классификация--книготорговая сеть--издательская библиография--популярная литература--биология--металловедение--медична література--універсальна десяткова класифікація--книготоргова мережа--видавнича бібліографія--популярна литература--біологія--металознавство
Анотація: В настоящем учебнике говорится о значении естественнонаучной, медицинской и технической литературы, предоставлен перечень изданий, которые выпускают данную литературу, также указывается особенность классификации и продажи изданий по разным отраслям знаний.
Примірники : всього : БГ(1), ФОНД(1)
Вільні : БГ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 658.62:005.52]002./О-74-228765
Автор(и) : Осипов, Владимир Осипович
Назва : Товароведение художественной литературы и изданий по искусству : учеб. для книготорг. техникумов
Вихідні дані : Москва: Книга, 1968
Кільк.характеристики :239, [1] с
Примітки : Библиогр. в подстрочном примеч.
Ціна : 0.68 р.
УДК : 658.62:005.52]002.2
ББК : 76.18
Предметні рубрики: Книжкова справа
Товарознавство-- Книжкова справа
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): литературоведение--литературно-художественные сборники--книготорговая библиография--научно-информационная библиография--літературознавство--літературно-художні збірники--книготорговельна бібліографія--науково-інформаційна бібліографія
Анотація: Учебник для книготорговых техникумов "Товароведение художественной литературы и изданий по искусству" точно соответствует программе соответствующего раздела " Товароведение книги" - основной дисциплины в подготовке специалистов книжной торговли средней квалификации. Напомним, что книготорговый работник в тематических планах издательств, "Бланках для заказов", газете "Книжное обозрение" и других библиографических материалах все время встречается с описанием книг. Раскрыть значение таких описаний - обязательная и важная задача учебника.
Примірники : всього : БГ(1), ФОНД(1)
Вільні : БГ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 30.609я73/Т 50
Назва : Товароведение : Курс лекций
Вихідні дані : К.: МАУП, 1999
Кільк.характеристики :160 с
Примітки : Лит.: с. 155-156
ISBN, Ціна 966-608-003-6: 014.64 грн
ББК : 30.609я73
Предметні рубрики: Товарознавство
Географіч. рубрики:
Анотація: Изложены понятия науки товароведения, производство, хранение и транспортировка товаров промышленого назначения.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663/664(075.8)/Т50
Автор(и) : Бровко, Ольга Гаврилівна, Булгакова, Олена Валеріївна, Гордієнко, Ганна Степанівна, Дятлов, Володимир Васильович
Назва : Товарознавство. Продовольчі товари : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Кондор, 2015
Кільк.характеристики :729, [1] с.: рис., табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Примітки : Л-ра: с. 726-729. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 978-966-351-302-7: 350.00 грн
УДК : 663/664(075.8)
ББК : 36-9я73
Предметні рубрики: Товарознавство-- Продовольчі товари
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): зерноборошняні вироби--хлібобулочні вироби--кондитерські товари--смакові товари--овочі--плоди--гриби--молочні продукти--харчові жири--м'ясопродукти--рибні товари--яйця--харчові добавки
Анотація: Товарознавство з усіх груп товарів, відомості про класифікацію різних товарних груп, основи виробництва, асортимент і умови зберігання.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 631.576(075.8)/Л90
Автор(и) : Льовшина, Людмила Дмитрівна, Михайлов, Валерий Михайлович, М'ячиков, Олександр Васильович
Назва : Товарознавство плодоовочевих товарів, пряно-ароматичних рослин та прянощів : навч. посібник . -2-е вид.,
Вихідні дані : К.: Ліра-К, 2015
Кільк.характеристики :388 с.: табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Харківський державний університет харчування і торгівлі
Серія: Технологія, обладнання та товарознавство харчових виробництв
Примітки : Л-ра: с. 379-381. - Дод.: с. 382
ISBN, Ціна 978-966-2174-08-3: 160.00 грн
УДК : 631.576(075.8)
ББК : 36.91я73
Предметні рубрики: Товарознавство-- Продовольчі товари-- Прянощі
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): хімічний склад плодоовочевої сировини --харчова цінність плодоовочевої сировини--фізичні властивості плодів--фізичні властивості овочів--торговельна класифікація плодоовочевих товарів--товарна якість плодів--зберігання плодів--товарознавча характеристика свіжих плодів--продукти переробки плодів--класифікація прянощів--штучні замінники--суміш прянощів--місцеві прянощі--якість прянощів
Анотація: Товарознавча характеристика плодоовочевої сировини та продуктів її переробки, анатомо-морфологічна будова клітин плодів та овочів, їх хімічний склад.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 339.166.82:631.57/Ю16-716360
Автор(и) : Юдічева О. П.
Назва : Товарознавство. Малопоширені овочі : навч. посібник
Вихідні дані : Київ: Ліра-К, 2015
Кільк.характеристики :236 с
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Полтавський університет економіки і торгівлі
Примітки : Літ.: с. 233-234
ISBN, Ціна 978-966-2609-65-3: 90.00 грн
УДК : 339.166.82:631.576(075.8)
ББК : 36.91я73
Предметні рубрики: Товарознавство-- Овочі
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): топінамбур--батат--чуфа--стахіс--селера--пастернак--петрушка--дайкон--капустяні овочі--цибуля-порей--цибуля алтайська--салат--портулак--пряносмакові овочі--десертні овочі--плодові овочі--органічні овочі
Анотація: Товарознавчі властивості малопоширених овочів, які є незамінним джерелом легкозасвоюваних цукрів, вітамінів, білків.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 620.2:658.62(075./Т 50-193787
Автор(и) : Радченко, Людмила Олексіївна, Льовшина, Людмила Дмитрівна, Головко, Микола Павлович, М'ячиков, Олександр Васильович, Мартишко, Ігор Федорович
Назва : Товарознавство непродовольчих товарів : навч. посібник
Вихідні дані : Харків: Світ Книг, 2015
Кільк.характеристики :943 с.: рис., табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Харківський державний університет харчування та торгівлі, Харківський торговельно-економічний коледж КНТЕУ
Примітки : Літ.: с. 941-942
ISBN, Ціна 978-966-2678-12-3: 240.00 грн
УДК : 620.2:658.62(075.8)
ББК : 30.609я73
Предметні рубрики: Товарознавство-- Непродовольчі товари
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): асортимент товарів--споживчі властивості товарів--товарна інформація--господарчі товари--паливно-мастильні матеріали--пакувальні матеріали та тара--текстильні товари--одягово-взуттєві товари--хутро і хутряні товари--парфумерно-косметичні товари--електричні товари--культурно-побутові товари--ювелірні товари--галантерейні товари--вироби товарів художнього промислу--квіти
Анотація: Теоретичні відомості товарознавства непродовольчих товарів, їх класифікація, асортимент, основи виробництва, споживчі властивості, вимоги до якості.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 620.2:339.543/Ч-93
Автор(и) : Чурсіна, Людмила Андріївна, Вербицький, Олександр Миколайович, Калінський, Євген Олександрович
Назва : Товарознавство та експертиза в митній справі : навч. посібник
Вихідні дані : Херсон: ОЛДІ -плюс; К.: Ліра-К, 2013
Кільк.характеристики :202 с.: рис.
Колективи : Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Херсонський національний технічний університет
Примітки : Л-ра: с. 187
ISBN, Ціна 978-966-2393-69-9: 65.00 грн
ISBN, Ціна 978-966-2609-43-1: Б.ц.
УДК : 620.2:339.543
ББК : 30.609я73
Предметні рубрики: Товарознавство-- Теорія
Митна справа-- Товарознавство --Україна
Митна справа-- Експертиза --Україна
Географіч. рубрики:
Анотація: У навчальному посібнику охарактеризовано головні аспекти товарознавства та експертизи в митній справі. Подано структуру та характеристику української митної системи, розкрито роль товарознавства в митній справі.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 339.1/Т 60
Назва : Торговельне підприємництво: механізм розвитку і фінансової підтримки : монографія
Вихідні дані : Л.: Вид-во Львів. політехніки, 2015
Кільк.характеристики :722, [2] с.: рис., табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Національний університет "Львівська політехника"
Примітки : Бібліогр. в кінці розд. - Дод.: с. 711-716
ISBN, Ціна 978-617-607-791-6: 290.00 грн
УДК : 339.1
ББК : 65.421.1
Предметні рубрики: Торговельні підприємства-- Економічний розвиток --Україна
Підприємництво-- Торгівля-- Зовнішньо- економічна діяльність --Україна
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): розвиток торговельного підприємництва--развитие торгового предпринимательства --експортно-імпортна діяльність--экспортно-импортная деятельность--трансферний потенціал торговельного підприємництва--трансферный потенциал торгового предпринимательства--інтелектуальний потенціал суб'єктів підприємництва--интеллектуальный потенциал субъектов предпринимательства--маркетинг торговельного підприємництва--маркетинг торгового предпринимательства--логістика--логистика--стандартизація--стандартизация--сертифікація--сертификация--екологизация торговельного підприємництва--экологизация торгового предпринимательства--матеріалознавство товарознавчої експертизи--материаловедение товароведческой экспертизы--товарознавство товарознавчої експертизи--товароведение товароведческой экспертизы--інвестиції --инвестиции--економічне оцінювання--экономическое оценивание--регулювання міжнародної торгівлі--регулирование международной торговли--еколого-економічний аналіз--эколого-экономический анализ--облік у торговельному підприємництві--учет в торговом предпринимательстве--комунікаційні системи--коммуникационные системы--фінансова безпека--финансовая безопасность--екологічна безпека--экологическая безопасность
Анотація: Проблеми розвитку торговельного підприємництва в умовах членства України у Світовій організації торгівлі та підприсання економічної частини угоди про асоціацію між Україною та ЄС.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55-057.86/Р78
Автор(и) : Ростовський, Володимир Сергійович
Назва : Шкільне харчування в сучасній Україні : підручник
Вихідні дані : Київ: Кондор, 2017
Кільк.характеристики :117, [3] с.: табл.
ISBN, Ціна 978-617-7278-78-7: 80.00 грн
УДК : 641.55-057.86
ББК : 36.99я73
Предметні рубрики: Харчування-- Школярі
Харчові продукти-- Товарознавство-- Технологічні процеси
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулінарно-технологічна обробка овочів--товарознавчо-технологічна характеристика круп--товарознавчо-технологічна характеристика риби--товарознавчо-технологічна характеристика м'яса--кулінарна обробка продуктів харчування--технологія приготування страв--товарознавчо-технологічна характеристика яєць--товарознавчо-технологічна характеристика сиру--якість страв--оформлення страв
Анотація: Теоретичні основи технологічної обробки харчових продуктів і її вплив на їх харчову цінність, дана характеристика технологічних процесів.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)