Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=токсикоінфекції<.>
Загальна кількість знайдених документів : 12
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-12 
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.1/3(075.8)/М11
Автор(и) : Бергілевич О. М., Кухтін М. Д., Касянчук В. В., Ковальчук Р. Л.
Назва : Мікробіологія молока і молочних продуктів. Практикум : [навч. посібник]
Вихідні дані : Суми: Унів. книга, 2010
Кільк.характеристики :204, [4] с.: табл., рис.
Примітки : Дод.: с. 148-201. - Л-ра: с. 202
ISBN, Ціна 978-966-680-525-9: 78.00 грн
УДК : 637.1/3(075.8)
ББК : 36.950я73
Предметні рубрики: Молочна продуктивність-- Практичні методи навчання
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мікробіологія молока--микробиология молока--мікробіологічні лабораторії--микробиологические лаборатории--підприємства молочної промисловості--молоко--молочні продукти--молочные продукты--мікрофлора молока--микрофлора молока--молочнокислі бактерії--молочнокислые бактерии--токсикоінфекції--токсикоинфекции--спеціальна мікробіологія--специальная микробиология--мікроорганізми молока--микроорганизмы молока--мікробіологічне дослідження заквасок--микробиологическое исследование заквасок--кисломолочні продукти--кисломолочные продукты--мікробіологічне дослідження сиру--микробиологическое исследование сыра--мікробіологічне дослідження масла--микробиологическое исследование масла
Анотація: Практикум складається з трьох розділів. У розділі "Загальна мікробіологія" викладені методи вивчення загальної мікробіологічної техніки, у розділі "Спеціальна мікробіологія" наведені методи мікробіологічного дослідження молока та молочних продуктів відповідно до нормативних документів. Розділ "Науково-дослідна робота", містить загальні методичні вказівки з проведення наукової роботи та орієнтовні теми й послідовність їх виконання.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 619:614.31(075.3)/З-14
Автор(и) : Загаевский, Иосиф Станиславович, Жмурко, Тарас Васильевич
Назва : Ветеринарно-санитарная экспертиза с основами технологии переработки продуктов животноводства : учебник . -2-е изд., доп. и перераб.
Вихідні дані : М.: Колос, 1983
Кільк.характеристики :223 с.: ил.
Серія: Учебники и учебные пособия для средних сельскохозяйственных учебных заведений
Примітки : Прил.: с. 216-220
Ціна : 0.50 р.
УДК : 619:614.31(075.3)
ББК : 48.17я72
Предметні рубрики: Ветеринарно-санітарна експертиза
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мясная продуктивность животных--м'ясна продуктивність тварин--транспортировка животных--транспортування тварин--убойные мясоперерабатывающие предприятия--забійні м'ясопереробні підприємства--первичная переработка животных--первинна переробка тварин--послеубойная ветеринарно-санитарная экспертиза--післязабійна ветеринарно-санітарна експертиза--пищевые токсикоинфекции--харчові токсикоінфекції--ветеринарно-санитарная экспертиза сырья животного происхождения--ветеринарно-санітарна експертиза сировини тваринного походження--экспертиза яиц птицы--експертиза яєць птиці--ветеринарно-санитарный рыночный контроль--ветеринарно-санітарний ринковий контроль
Анотація: Ветеринарно-санитарная экспертиза, гигиена и технологии продуктов и сырья животного проискождения.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 619:614.31(075.8)/З-14
Автор(и) : Загаевский, Иосиф Станиславович, Жмурко, Тарас Васильевич
Назва : Ветеринарно-санитарная экспертиза с основами технологии переработки продуктов животноводства : учебник для сред. с.-х. учеб. заведений . -3-е изд., доп. и перераб.
Вихідні дані : М.: Колос, 1976
Кільк.характеристики :222 с.: ил.
Серія: Учебники и учебные пособия для средних сельскохозяйственных учебных заведений
Ціна : 0.41 р.
УДК : 619:614.31(075.8)
ББК : 48.17я723
Предметні рубрики: Ветеринарно-санітарна експертиза
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): производство мяса--виробництво м'яса--транспортировка животных--транспортування тварин--убойные мясоперерабатывающие предприятия--забійні м'ясопереробні підприємства--послеубойная ветеринарно-санитарная экспертиза--післязабійна ветеринарно-санітарна експертиза--пищевые токсикоинфекции--харчові токсикоінфекції--переработка пищевых продуктов--переробка харчових продуктів--ветеринарно-санитарная экспертиза сырья животного происхождения--ветеринарно-санітарна експертиза сировини тваринного походження--ветеринарно-санитарная рыночная экспертиза--ветеринарно-санітарна ринкова експертиза
Анотація: Ветеринарно-санитарная экспертиза, гигиена и технология пищевых продуктов и сырья животного происхождения.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Багатотомне видання
Шифр видання : 616.9/В64
Автор(и) : Возіанова, Жанна Іванівна
Назва : Інфекційні і паразитарні хвороби: навч. посіб : у 3 т./ Ж. І. Возіанова. Т. 1
Вихідні дані : Київ: Здоров’я, 2001
Кільк.характеристики :856[4] с.: табл.
ISBN, Ціна 5-311-01169-6: 45.00 грн
УДК : 616.9
ББК : 55.14
Предметні рубрики: Інфекційні хвороби
Паразитарні хвороби
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): класифікація інфекційних хвороб--принципи діагностики інфекційних хвороб--принципи лікування інфекційних хвороб--специфічна профілактика інфекційних хвороб--грип--парагрип--дифтерія--хламідіози--черевний тиф--сальмонельоз--харчові токсикоінфекції--ботулізм--холера--вірусні гепатити--гельмінтози--протозойні захворювання
Анотація: Висвітлено загальні закономірності перебігу інфекційного процесу. Детально описано клініку, принципи діагностики, лікування та профілактики інфекційних хвороб переважно з крапельним і фекально-оральним механізмами передачі. Для студентів вищих медичних навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації, практичних лікарів, лікарів-інтернів.
Примірники :ВСМЛ(1)
Вільні : ВСМЛ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 636.09:614.31](07/В39-580174
Автор(и) : Горегляд, Харитон Степанович, Макаров, Владислав Алексеевич, Чеботарев, Илья Егорович, Шаблий, Виктор Яковлевич, Кожемякин, Николай Георгиевич
Назва : Ветеринарно-санитарная экспертиза с основами технологии переработки продуктов животноводства : учебник для студентов высш. с.-х. учеб. заведений . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Колос, 1981
Кільк.характеристики :583 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для высших сельскохозяйственных учебных заведений
Примітки : Предм. указ.: с. 568-575. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
Ціна : 1.80 р.
УДК : 636.09:614.31](075.8)
ББК : 48.17
Предметні рубрики: Ветеринарно-санітарна експертиза
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): ветеринарно-санитарная экспертиза--сырье мясной промышленности--сировина м'ясної промисловості--транспортировка животных--транспортування тварин--убойные мясоперерабатывающие предприятия--забійні м'ясопереробні підприємства--первичная переработка животных--первинна переробка тварин--инфекционные болезни--інфекційні хвороби--инвазионные болезни--інвазійні хвороби--незаразные болезни--незаразні хвороби--пищевые токсикоинфекции--харчові токсикоінфекції--переработка пищевых продуктов--переробка харчових продуктів--санитарная экспертиза пищевых продуктов--санітарна експертиза харчових продуктів
Анотація: Ветеринарно-санитарная экспертиза, гигиена и технология переработки продуктов животноводства и сырья животного происхождения.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 616.9(075.8)/І-74
Автор(и) : Голубовська О. А., Андрейчин М. А., Шкурба А. В., Бодня К. І.
Назва : Інфекційні хвороби : підручник для студ. вищ. мед. навч. закл.
Вихідні дані : К.: Медицина, 2012
Кільк.характеристики :727, [1] с.: мал.
Примітки : Скор.: с. 7-8. - Л-ра: с. 721-723. - Предм. покажч.: с. 724-727. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 978-617-505-214-3: 203.00, 214.00, грн
УДК : 616.9(075.8)
ББК : 55.14я73
Предметні рубрики: Інфекційні хвороби
Географіч. рубрики:
Анотація: Сучасні уявлення про найпоширеніші інфекційні та паразитарні хвороби.
Примірники : всього : ВСМЛ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВСМЛ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Багатотомне видання
Шифр видання : 613.2(075.8)/Г46
Автор(и) : Ципріян, Віктор Іванович, Матасар, Ігнат Тимофійович, Слободкін, Валерій Іванович, Козярін І. П.
Назва : Гігієна харчування з основами нутриціології: підручник : у 2 кн./ за ред. В. І. Ципріяна. Кн. 2
Вихідні дані : К.: Медицина, 2007 - 2007
Кільк.характеристики :544 с.: табл.
Примітки : Л-ра в кінці розд. - Дод.: с. 494-543
ISBN, Ціна 966-8144-03-1: 153.00 грн
УДК : 613.2(075.8)
ББК : 51.23я73
Предметні рубрики: Раціональне харчування
Харчові продукти-- Якість
Географіч. рубрики:
Анотація: Описано гігієнічні вимоги до сучасних технологічних процесів виробництва основних харчових продуктів. Грунтовно проаналізавано безпеку їжі за вмістом у ній хімічних, радіоактивних і мікробіологічних забруднювачів.
Примірники : всього : ФОНД(2)
Вільні : ФОНД(2)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/В80
Автор(и) : Пішак, Василь Павлович, Радько, Михайло Михайлович, Бабюк, Анатолій Васильович, Воробйов, Олександр Олександрович, Рогозинський, Мирон Степанович, Романів, Людмила Вікторівна, Федорова, Олена Євгенівна, Марценяк, Ігор Валер'янович
Назва : Вплив харчування на здоров'я людини : підручник [для курсантів, слухачів та студ. вищ. навч. закл. України ІІІ-ІV рівнів акредитації]
Вихідні дані : Чернівці: Книги-XXI, 2006
Кільк.характеристики :500 с.: табл.
Примітки : Л-ра: с. 408. - Дод.: с. 409-499
ISBN, Ціна 966-8653-45-9: 50.00 грн
УДК : 613.2
ББК : 51.23
Предметні рубрики: Харчування-- Вплив на організм
Харчові продукти-- Якість
Анотація: Питання раціонального харчування та його впливу на стан здоров'я людини. Розглянуто питання пов'язані із забруднення продуктів харчування, харчових отруєнь та їхньої профілактики, а також деякі методи лабораторних досліджень харчових продуктів.
Примірники :ВСМЛ(1)
Вільні : ВСМЛ(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 616-053.2/К75
Автор(и) : Коцур, Надія Іванівна
Назва : Основи педіатрії і дитячої гігієни : навч. посібник
Вихідні дані : Переяслав-Хмельницький; Чернівці: Книги-ХХI, 2008
Кільк.характеристики :632 с.: рис., табл.
Примітки : Л-ра: с. 627 -629. - Дод.: с. 520-568. - Слов. мед. термінол.: с. 623-626
ISBN, Ціна 966-8653-01-7: 070.00, 78.00, 078.00, 75.00, грн
УДК : 616-053.2 + 613.95
ББК : 57.3 + 51.28
Предметні рубрики: Педіатрія
Гігієна
Географіч. рубрики:
Анотація: Охорона материнства й дитинства в Україні, проблеми здоров'я, фізичного та нервово-психічного розвитку дітей раннього та дошкільного віку, гігіієна окремих органів і систем, профілактика захворювань і перша допомога при нещасних випадках, особливості виховання і навчання дітей в дошкільних закладах.
Примірники : всього : ВСМЛ(3), ФОНД(2)
Вільні : ВСМЛ(3), ФОНД(2)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 619:614.31(075.8)/З-14
Автор(и) : Загаєвський, Йосип Станіславович, Жмурко, Тарас Васильович
Назва : Ветеринарно-санітарна експертиза з основами технології переробки продуктів тваринництва : підручник . -4- е вид., переробл. і допов.
Вихідні дані : К.: Вища школа, 1985
Кільк.характеристики :190 с.: іл.
Ціна : 0.55 р.
УДК : 619:614.31(075.8)
ББК : 48.17я723
Предметні рубрики: Ветеринарно-санітарна експертиза
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): м'ясна продуктивність тварин--мясная продуктивность животных--транспортування сільськогосподарських тварин--транспортирование сельскохозяйственных животных--забійні підприємства--убойные предприятия--м'ясопереробні підприємства--мясоперерабатывающие предприятия--первинна переробка сільськогосподарських тварин--первичная переработка сельскохозяйственных животных--післязабійна ветеринарно-санітарна експертиза--послеубойная ветеринарно-санитарная экспертиза--інфекційні хвороби--инфекционные болезни--паразитарні хвороби--паразитарные болезни--незаразні хвороби--незаразные болезни--харчові токсикоінфекції--пищевые токсикоинфекции--харчові токсикози--пищевые токсикозы--ветеринарно-санітарний ринковий контроль--ветеринарно-санитарный рыночный контроль
Анотація: Ветеринарно-санітарна експертиза, гігієна і технологія харчових продуктів та сировини тваринного походження.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

 1-10    11-12 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)