Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=торгові приміщення<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 640.44/Р78
Автор(и) : Ростовський, Володимир Сергійович
Назва : За стійкою бару : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Кондор, 2016
Кільк.характеристики :409, [1] с.: рис.
Примітки : Л-ра: с. 409
ISBN, Ціна 978-966-2781-77-9: 170.00 грн
УДК : 640.44
ББК : 36.995
Предметні рубрики: Установи громадського харчування-- Організація
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): торгові приміщення--торговые помещения--технічне оснащення барів--техническое оснащение баров--торговельно-виробнича діяльність--торгово-производственная деятельность--винний бар--винный бар--пивний бар--пивной бар--молочний бар--молочный бар--асортимент продукції--ассортимент продукции--кав'ярні--кафе--вітамінний бар--витаминный бар--гральний бар--игральный бар--міні-бари--мини-бар
Анотація: Торговельно-виробнича діяльність барів: їх структура, асортимент продукції, яка випускається, організація робочого місця бармена.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 640.43:642.5(075,/М84-508590
Автор(и) : Мостова Л. М., Новікова О. В.
Назва : Організація обслуговування на підприємствах рестораннного господарства : навч. посібник . -2-е вид.
Вихідні дані : Київ: Ліра-К, 2016
Кільк.характеристики :386, [2] с.: рис., табл.
Примітки : Л-ра: с. 366-367. - Дод.: с. 368-386
ISBN, Ціна 978-966-2609-12-7: 160.00 грн
УДК : 640.43:642.5(075,8)
ББК : 36.995я73
Предметні рубрики: Ресторанно-готельний бізнес
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): ресторан--бар--кафе--їдальня--буфет--ресторанні послуги--готельні послуги--виробничі приміщення--торгові приміщення--столовий посуд--столова білизна--меню--карти напоїв--банкетне обслуговування--банкет-фуршет--банкет-весілля--кейтерингове обслуговування--музичне обслуговування--транспортне ресторанне обслуговування--туристичне ресторанне обслуговування
Анотація: Характеристика організації обслуговування в закладах ресторанного господарства різних типів.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)