Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Цінні та рідкісні видання ЖОУНБ ім. О. Ольжича (1)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=торты<.>
Загальна кількість знайдених документів : 23
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-20   21-23 
1.
664.6(075)
К 89


    Кузнецова, Людмила Семеновна.
    Технология и организация производства кондитерских изделий [] : учебник / Л. С. Кузнецова, М. Ю. Сиданова. - 2-е изд., испр. и доп. - М. : Академия, 2009. - 480 с. : рис., табл. - (Среднее профессиональное образование). - Лит.: с.475. - ISBN 978-5-7695-6086-6 : 252.00 грн
УДК
ББК 36.86я73
Рубрики: Кондитерські вироби--Виробництво--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кондитерские изделия -- кондитерські вироби -- кондитерские предприятия -- кондитерські підприємства -- ассортимент -- асортимент -- кондитерское сырье -- кондитерська сировина -- шоколадные изделия -- шоколадні вироби -- карамель -- халва -- мармеладные изделия -- мармеладні вироби -- конфеты -- цукерки -- печенье -- печиво -- вафли -- вафлі -- кексы -- кекси -- пирожные -- тістечка -- торты -- торти -- упаковывание кондитерских изделий -- упакування кондитерських виробів -- контроль качества -- контроль якості -- маркетинг
Анотація: Технология переработки пищевого сырья в сахарные и мучные кондитерские изделия.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Сиданова, Муся Юрьевна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

2.
641.5
Ж86


    Жукова, Ірина Миколаївна.
    550. Чудеса домашньої випічки [] / [І. М. Жукова ; пер. з рос. Н. В. Клюкіної ; худож. О. В. Зарбі-Гальчук]. - Донецьк : БАО, 2006. - 285, [3] с. : іл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - ISBN 966-338-336-4 : 14.60 грн
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Борошняні кондитерські вироби--Домашнє приготування--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
торти -- торты -- пироги -- рулети -- рулеты -- кекси -- кексы -- пудинги -- суфлє -- суфле -- піца -- пицца -- тістечка -- пирожные -- печиво -- печенье -- вафлі -- вафли -- пряники
Анотація: Дозволить оцінити переваги домашньї випічки: оригінальних тортів, тістечок, кексів,рулетів, печива, пудингів, пирогів та інших солодких і не солодких ласощів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Клюкіна, Н. В. \пер.\; Зарбі-Гальчук, О. В. \худож.\
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

3.
641/642:664.66
Г13


    Гаевая, Раиса Алексеевна.
    Хлеб на вашем столе [] / Р. А. Гаевая, М. А. Ященко. - 3-е изд., перераб. - Киев : Урожай, 1993. - 287[1] с. : рис. - ISBN 5-337-01459-5 : 5.00 грн, 15.00 грн
УДК
ББК 36.992.2
Рубрики: Кулінарні вироби--Хлібні вироби--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- хлебные блюда -- хлібні блюда -- холодні закуски -- холодные закуски -- гарячі закуски -- горячие закуски -- бутерброди -- бутерброды -- грінки -- гренки -- другі страви -- вторые блюда -- соуси -- соусы -- фарші хлібні -- фарши хлебные -- солодкі страви -- сладкие блюда -- хлібний квас -- хлебный квас -- пироги -- торти -- торты -- історія хлібопечіння -- история хлебопечения
Анотація: История рождения хлеба, его пищевая ценность, значение в диетическом питании.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Ященко, Мария Алексеевна
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

4.
641.5(031)
З-80


   
    Золотая энциклопедия кулинарии []. - Донецк : БАО, 2010. - 573, [3] с. : ил. - ISBN 978-966-548-024-2 : 38.00 грн
УДК
ББК 36.992я2
Рубрики: Кулінарія--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- кулінарія -- холодные закуски -- холодні закуски -- бутербродные массы -- бутербродні маси -- салаты -- салати -- мясные закуски -- м'ясні закуски -- закуски из рыбы -- закуски з риби -- первые блюда -- перші блюда -- бульоны -- бульйони -- борщи -- борщі -- рассольники -- розсольники -- солянки -- супы -- супи -- супы-пюре -- супи-пюре -- супи-молочные -- супи-молочні -- сладкие супы -- солодкі супи -- соусы -- соуси -- заправки -- вторые мясные блюда -- другі м'ясні страви -- говядина -- телятина -- свинина -- баранина -- блюда из птицы -- страви з птиці -- крольчатина -- крільчатина -- зайчатина -- субпродукты -- субпродукти -- блюда из рыбы -- страви з риби -- рыба отварная -- риба відварена -- рыба жареная -- риба смажена -- рыба тушеная -- риба тушкована -- рыба запеченная -- риба запечена -- отварные овощи -- відварені овочі -- запеченные овощи -- запечені овочі -- запеченные грибы -- запечені гриби -- тушеные овощи -- тушковані овочі -- тушеные грибы -- тушковані гриби -- жареные овощи -- смажені овочі -- жареные грибы -- смажені гриби -- блюда из круп -- страви з круп -- мучные блюда -- мучні страви -- блюда из макарон -- страви з макарон -- изделия из теста -- вироби з тіста -- пироги -- пряности и приправы -- прянощі і приправи -- рыбники -- рибники -- кулебяки -- пицца -- піцца -- торты -- торти -- пирожные -- тістечка -- печенье -- печиво -- блюда из творога -- страви з сиру -- блюда из яиц -- страви з яєць -- мороженое -- морозиво -- напитки -- напої -- чай -- кофе -- какао -- шоколад -- сладкие блюда -- солодкі страви -- квас -- соки -- молочные напитки -- молочні напої -- глазури -- глазурі -- дрожжевое тесто -- дріжджове тісто -- песочное тесто -- пісочне тісто
Анотація: В издание вошли рецепты и практические рекомендации. Особое внимание уделено специфике и разнообразию национальных кухонь.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

5.
36.997я2
Б 75


    Боденштейнер, Сюзанна.
    Полная энциклопедия выпечки [] / С. Боденштейнер, М. Киттлер, К. Шмедес ; худож.: У. Шмид, С. Мадер. - М. : АСТ : Астрель, 2007. - 187, [5] с. : цв.ил. - ISBN 978-5-17-066083-4 : 214.00 грн
УДК
ББК 36.997я2
Рубрики: Кулінарія--Борошняні кондитерські вироби--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- мучные кондитерские изделия -- пироги -- кексы -- торты -- торти -- пирожные -- тістечка -- пицца -- піцца -- праздничная выпечка -- св'яткова випічка -- выпечка для аллергетиков -- випічка для алергетиків -- мини-выпечка -- міні-випічка
Анотація: 300 простых рецептов выпечки.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Киттлер, Мартина; Шмедес, Криста; Шмид, У. \худож.\; Мадер, С. \худож.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

6.
664.68(075)
Б93


    Бутенко, Лидия Александровна.
    Технология приготовления кондитерских изделий [] : учеб. пособие для техникумов / Л. А. Бутенко, Л. Я Ковтуненко, Ж. А. Ховикова. - Киев : Выща шк. Голов. изд-во, 1980. - 184 с. : рис., табл. - 0.55 р., 0.55 р., 10.00 р.
УДК
ББК 36.86я723
Рубрики: Кондитерські вироби--Виробництво--Навчальні видання
Кл.слова (ненормовані):
кондитерський цех -- кондитерский цех -- організація роботи кондитерського цеху -- организация работы кондитерского цеха -- кондитерська сировина -- кондитерское сырье -- оздоблювальні напівфабрикати -- отделочные полуфабрикаты -- дріжджове тісто -- дрожжевое тесто -- здобне прісне тісто -- сдобное пресное тесто -- шарове тісто -- слоеное тесто -- тістечка -- пирожные -- торти -- торты -- рецептура кондитерських виробів -- рецептура кондитерских изделий
Анотація: Организация кондитерского производства в общественном питании, виды сырья, технология приготовления различных кондитерских изделий.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Ковтуненко, Лидия Яковлевна; Ховикова, Жанна Алексеевна
Примірників всього: 3
ВВ (1), ФОНД (2)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (2)
Знайти схожі

7.
664.68
Б 93


    Беляев, Михаил Иванович.
    Производство мучных кондитерских изделий в общественном питании [] / М. И. Беляев. - М. : Экономика, 1977. - 136 с. : рис., табл. - 0.36 р.
УДК
ББК 36.86
Рубрики: Борошняні кондитерські вироби--Практичні посібники
Кл.слова (ненормовані):
кондитерський цех -- кондитерский цех -- організація роботи кондитерського цеху -- организация работы кондитерского цеха -- оздоблювальні напівфабрикати -- отделочные полуфабрикаты -- дріжджове тісто -- дрожжевое тесто -- здобне прісне тісто -- сдобное пресное тесто -- шарове тісто -- слоеное тесто -- виготовлення тортів -- изготовление тортов -- безквітні торти -- бисквитные торты
Анотація: Рассматриваются вопросы концентрации кондитерского производства, его комплексной механизации и автоматизации, технология производства изделий.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

8.
664.68:664.6(075.8)
Т38


   
    Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів [] : навч. посібник / [Г. М. Лисюк та ін.] ; за заг. ред. Г. М. Лисюк. - Суми : Унів. книга, 2013. - 463, [1] с. : табл., рис., фото.кольор. - Л-ра: с. 461-463. - ISBN 978-966-680-437-5 : 125.00 грн
УДК
ББК 36.865я73 + 36.83я73
Рубрики: Харчові виробництва--Борошняні кондитерські вироби--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
властивості борошна -- свойства муки -- зберігання борошна -- хранение муки -- хімічний склад борошна -- химический состав муки -- крохмаль -- крохмал -- цукор -- сахар -- жировмісні продукти -- жиросодержащие продукты -- молочні продукти -- молочные продукты -- яйця -- яйца -- фруктово-ягідна сировина -- фруктово-ягодное сырье -- овочева сировина -- овощное сырье -- смако-ароматична сировина -- вкусо-ароматическое сырье -- дріжджі -- дрожжи -- сіль кухонна -- соль кухонная -- харчові добавки -- пищевые добавки -- дріжджове тісто -- дрожжевое тесто -- випічні напівфабрикати -- випечные полуфабрикаты -- оздоблення напівфабрикатів -- украшение полуфабрикатов -- торти -- торты -- тістечка -- пирожные -- хлібобулочні вироби -- хлебобулочные изделия -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия -- національні борошняні кондитерські вироби -- национальные мучные кондитерские изделия -- якість кондитерських виробів -- качество кондитерских изделий -- санітарні вимоги до виробництва -- санитарные требования к производству
Анотація: Інформація про сировину, харчові і дієтичні добавки, композиційні суміші для виробництва хлібобулочних і кондитерських виробів, вимоги до їх зберігання і підготовки до виробництва.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Лисюк, Г. М.; Самохвалова, О. В.; Кучерук, З. І.; Постнова, О. М.; Лисюк, Г. М. \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

9.
641.55(477)
Т35


    Терлецька, Зеновія.
    Українські страви [] = UKRAINIAN DISHES / Зеновія Терлецька. - Нью-Йорк : Союз Українок Америки, 1990. - 201, [5] с. : іл. - Покажч.: с. 195-201. - 20.00 грн
УДК
ББК 36.997(4УКР)
Рубрики: Кухня--Національні традиції--Україна--Популярні видання
Кл.слова (ненормовані):
українські страви -- украинские блюда -- закуски -- борщі -- борщи -- юшки -- ухи -- м'ясні страви -- мясные блюда -- яловичина -- говядина -- телятина -- баранина -- дичина -- дичь -- риба -- рыба -- раки -- городина -- овощи -- салати -- салаты -- підливи -- подливы -- страви з яєць -- блюда из яиц -- печиво -- печенье -- торти -- торты -- ягоди -- ягоды -- горілки -- водки
Анотація: Подаються приписи страв, що при кінці 19 ст. і в першій половині 20 ст. були вживані в цілій Україні, та в Галичині вони особливо вкорінилися, маючи можливість безперервного розвитку. В ті часи українське харчування на приходствах, хуторах і домах тодішньої інтелігенції по містах дійшло до найвищого розквіту і могло суперничати сміло з вибагливими стравами других народів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

10.
741.02(075):664
Ш46


    Шембель, Анатолий Феоктистович.
    Рисование и лепка для кондитеров [] : учебник для проф.-тех. училищ / А. Ф. Шембель ; [ред. Е. В. Кораблева]. - М. : Высш. шк., 1991. - 111 с. : ил., рис. - ISBN 5-06-001966-7 : 0.90 р.
УДК
ББК 36.86 + 85.15р
Рубрики: Кондитерські вироби--Рисунок--Ліпнина--Навчальні видання
   Кондитерські вироби--Ліплення--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
кондитерские изделия -- кондитерські вироби -- торти -- торты -- выполнение линейного рисунка -- виконання лінійного малюнка -- выполнение тонального рисунка -- виконання тонального малюнка -- композиция торта -- композиція торта -- лепка овощей -- ліплення овочів -- лепка фруктов -- ліплення фруктів -- лепка животных -- ліплення тварин -- лепка птиц -- ліплення птахів -- изготовление макетов тортов -- виготовлення макетів тортів
Анотація: Рассмотрены техника выполнения линейного и тонального рисунка, композиция торта, лепка фруктов и овощей, животных и птиц, изготовление макетов тортов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Кораблева, Е. В. \ред.\
Примірників всього: 4
МИСТ (1), ФОНД (2), ВВ (1)
Свободны: МИСТ (1), ФОНД (2), ВВ (1)
Знайти схожі

 1-10    11-20   21-23 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)