Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=туш<.>
Загальна кількість знайдених документів : 17
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-17 
1.
636:637.513
Ж74


    Житенко, Петр Васильевич.
    Организация убоя сельскохозяйственных животных [Текст] / П. В. Житенко, Л. И. Устименко, В. М. Репин. - М. : Россельхозиздат, 1980. - Лит.: с. 190. - 0.45 р.
УДК
ББК 46-6
Рубрики: Тваринництво--Забій тварин--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
устройство скотоубойных пунктов -- влаштування скотозабійних пунктів -- оборудование скотоубойных пунктов -- обладнання скотозабійних пунктів -- технология убоя животных -- технологія забою тварин -- первичная обработка туш -- первинна обробка туш -- ветеринарно-санитарная оценка мяса -- ветеринарно-санітарна оцінка м'яса
Анотація: Устройство и оборудование скотоубойных пунтов, технология убоя животных, первичная обработка туш, правила ветеринарно-санитарной оценки мяса.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Устименко, Леонид Иванович; Репин, Владимир Михайлович
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

2.


    Жукорський, О.
    Технологічні властивості туш стресостійкого молодняку свиней [] / О. Жукорський, О. Церенюк // Тваринництво України. - 2015. - N 3. - С. 21-25 : рис., табл., фот. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Свині
Кл.слова (ненормовані):
молодняк свиней -- стресостійкість свиней -- забійні якості свиней -- туші свиней

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Церенюк, О.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

3.


    Баньковська, І.
    Вплив різних способів утримання свиней на якість туш [] / І. Баньковська, В. Волощук // Тваринництво України. - 2014. - N 10. - С. 21-23 : табл. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Свині
Кл.слова (ненормовані):
спосіб утримання свиней -- маса туш свиней

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Волощук, В.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

4.


    Онищенко, Л.
    Аналіз морфологічного складу туш піддослідного молодняку [] / Л. Онищенко // Тваринництво України. - 2018. - N 5. - С. 15-17 : табл. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Свині--Морфологія (біол.)
Кл.слова (ненормовані):
м'ясні породи свиней -- товщина шпіку

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

5.


    Бальников, А. А.
    Какая свинина нам нужна с позиции разделки туш и повышения прибыльности свиноводства [] / А. А. Бальников // Тваринництво сьогодні = Животноводство сегодня : науч.-практ. журнал. - 2017. - N 1. - С. 42-48 : рис.
Рубрики: Свинарство--Маркетинг
Кл.слова (ненормовані):
разделка туш -- сортировка мяса -- постная свинина

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

6.


    Повод, М. Г.
    Застосування імунокастрації для покращання якості туш кнурів в умовах промислового виробництва свинини в Україні [] / М. Г. Повод, О. І. Кравченко, А. А. Гетя // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 7. - С. 38-40 : табл.
Рубрики: М'ясне виробництво
Кл.слова (ненормовані):
імунокастровані кнурі -- якості туш свиней


Дод.точки доступу:
Кравченко, О. І.; Гетя, А. А.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

7.
36.92я73
Т 38


   
    Технология мяса и мясопродуктов [] : учебник для вузов / [Л. Т. Алехина и др.] ; под ред. И. А. Рогова. - М. : Агропромиздат, 1988. - 576 с. : рис., табл. - Авт. указ. на обороте тит. л. - Лит.: с. 569-570. - Предм. указ.: с. 571-572. - ISBN 5-10-000212-3 : 1.60 р.
УДК
ББК 36.92я73
Рубрики: М'ясне виробництво--Технологія--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
транспортировка скота -- транспортування скотини -- предубойное содержание скота -- передзабійне утримання скотини -- состав мяса -- склад м'яса -- физические свойства мяса -- фізичні властивості м'яса -- убой скота -- забій скотини -- разделка туш -- розбирання туш -- мясные субпродукты -- м'ясні субпродукти -- переработка крови -- переробка крові -- обработка туш -- обробка туш -- обработка кишок -- обробка кишок -- кератинсодержащее сырье -- кератиномісна сировина -- колбасные изделия -- ковбасні вироби -- мясные полуфабрикаты -- м'ясні напівфабрикати -- мясные консервы -- м'ясні консерви -- пищевые животные жиры -- харчові тваринні жири -- мясные кормовые продукты -- м'ясні кормові продукти -- яйцепродукты -- яйцепродукти -- производство клея -- виробництво клею -- желатин
Анотація: Приведены теоретические основы всех производств мясной промышленности, описана технология всех производств.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Алехина, Лидия Тимофеевна; Большаков, Александр Сергеевич; Боресков, Вадим Георгиевич; Жаринов, Александр Иванович; Рогов, Иосиф Александрович \ред.\
Примірників всього: 4
ВВ (2), ФОНД (2)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (2)
Знайти схожі

8.
741.02
В84


   
    Все о технике: рисунок []. - М. : Арт-Родник, 2000. - 144 с. : цв.ил., фото.цв. - Указ.: с. 142 - 143. - ISBN 5-88896-041-1 : 69.70 грн
УДК
ББК 85.154
Рубрики: Малюнок--Техніка малювання--Популярні видання; Навчальні видання; Ілюстровані видання
   
Кл.слова (ненормовані):
краски для рисования -- краски для малювання -- материалы для рисования -- матеріали для малювання -- инструменты для рисования -- інструменти для малювання -- техника рисования -- техніка малювання -- цвет -- колір -- методы работы рисования -- методи роботи малювання -- сюжеты в рисовании -- сюжети в малюванні -- графит -- графіт -- цветные карандаши -- кольорові олівці -- уголь -- вугілля -- пастель -- тушь -- туш -- "мокрая техника" -- "мокра техніка" -- восковые карандаши -- воскові олівці -- фломастеры -- фломастери
Анотація: Справочник для художников по технике рисунка.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
МИСТ (1)
Свободны: МИСТ (1)
Знайти схожі

9.
75.02(035)
С76


    Станьер, Питер.
    Пособие по техникам рисования [] : справ. худож. / Питер Станьер ; [пер. с англ. С. Х. Фрейберг]. - М. : АСТ : Астрель, 2007. - 207, [1] с. : ил. - ISBN 978-5-17-042377-4 : 93.00 грн
УДК
ББК 85.140.80я2
Рубрики: Малюнок--Техніка--Навчальні видання для підвищення кваліфікації
   
Кл.слова (ненормовані):
довідник -- справочник -- підручник -- учебник -- карандаш -- олывець -- уголь -- вугіль -- ручки -- тушь -- туш -- кисти -- пензлі -- бумага -- рисунки карандашом -- малюнки олівцем -- рисунки углем -- малюнки вугіллям -- начинающие художники -- початкові художники
Анотація: Предназначено для начинающих художников, стремящихся углубить свои знания о материалах, которыми можно рисовать.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Фрейберг, С. Х. \пер.\
Примірників всього: 1
МИСТ (1)
Свободны: МИСТ (1)
Знайти схожі

10.
637.5(075.8)
Б 64


    Бірта, Габріелла Олександрівна.
    Товарознавча характеристика продукції свинарства [] : навч. посібник / Г. О. Бірта. - К. : Центр учбов. л-ри, 2011. - 145, [3] с. : табл. - Л-ра: с. 143-146. - ISBN 978-966-364-882-8 : 52.00 грн
УДК
ББК 36.92я73 + 30.609я73
Рубрики: Товарознавство--М'яснІ продукти--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
генофонд свиней -- годівля свиней -- кормление свиней -- якість м'ясо-сальної продукції -- качество мясо-сальной продукции -- товарна якість свинини -- товарное качество свинины -- харчова цінність свинини -- пищевая ценность свинины -- морфологічний склад туш -- морфологический состав туш -- хімічний склад свинини -- химический состав свинины -- біологічна цінність м'яса -- биологическая ценность мяса -- управління якістю свинини -- управление качеством свинины -- сертифікація продукції свинини -- сертификация продукции свинины -- товарознавство м'ясної продукції -- товароведение мясной продукции
Анотація: Товарознавча характеристика продукції свинарства.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 3
ВВ (1), ФОНД (2)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (2)
Знайти схожі

 1-10    11-17 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)