Пошуковий запит: <.>K=туш<.> |
Загальна кількість знайдених документів : 17
Показані документи с 1 за 17 |
>1.
| Станьер П. Пособие по техникам рисования/Питер Станьер ; [пер. с англ. С. Х. Фрейберг]. - 2007
|
>2.
| Все о технике: рисунок. - 2000
|
>3.
| Бірта Г. О. Товарознавча характеристика продукції свинарства/Г. О. Бірта. - 2011
|
>4.
| Чижикова Т. В. Машины для измельчения мяса и мясных продуктов/Т. В. Чижикова ; под ред. И. А. Рогова. - 1982
|
>5.
| Житенко П. В. Организация убоя сельскохозяйственных животных/П. В. Житенко, Л. И. Устименко, В. М. Репин. - 1980
|
>6.
| Кунаков А. А. Лейкозы овец/А. А. Кунаков. - 1988
|
>7.
| Технология мяса и мясопродуктов/[Л. Т. Алехина и др.] ; под ред. И. А. Рогова. - 1988
|
>8.
| Тваринництво України - 2014г.,N 10 (Введено оглавление)
|
>9.
| Тваринництво України - 2015г.,N 3 (Введено оглавление)
|
>10.
| Тваринництво сьогодні - 2017г.,N 1 (Введено оглавление)
|
>11.
| Бальников А. А. Какая свинина нам нужна с позиции разделки туш и повышения прибыльности свиноводства/А. А. Бальников // Тваринництво сьогодні. -К.:Гульнара Ибраева, 2017,N N 1.-С.42-48
|
>12.
| Тваринництво України - 2018г.,N 5 (Введено оглавление)
|
>13.
| Мясной бизнес - 2018г.,N 7 (Введено оглавление)
|
>14.
| Онищенко Л. Аналіз морфологічного складу туш піддослідного молодняку/Л. Онищенко // Тваринництво України. -К.:Паралель, 2018,N N 5.-С.15-17
|
>15.
| Повод М. Г. Застосування імунокастрації для покращання якості туш кнурів в умовах промислового виробництва свинини в Україні/М. Г. Повод, О. І. Кравченко, А. А. Гетя // Мясной бизнес. -К.:Биопром, 2018,N N 7.-С.38-40
|
>16.
| Жукорський О. Технологічні властивості туш стресостійкого молодняку свиней/О. Жукорський, О. Церенюк // Тваринництво України. -К.:Паралель, 2015,N N 3.-С.21-25
|
>17.
| Баньковська І. Вплив різних способів утримання свиней на якість туш/І. Баньковська, В. Волощук // Тваринництво України. -К.:Паралель, 2014,N N 10.-С.21-23
|
|