Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=туш<.>
Загальна кількість знайдених документів : 17
Показані документи с 1 за 17
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 75.02(035)/С76
Автор(и) : Станьер, Питер
Назва : Пособие по техникам рисования : справ. худож.
Вихідні дані : М.: АСТ; М.: Астрель, 2007
Кільк.характеристики :207, [1] с.: ил.
ISBN, Ціна 978-5-17-042377-4: 93.00 грн
УДК : 75.02(035)
ББК : 85.140.80я2
Предметні рубрики: Малюнок-- Техніка
Географіч. рубрики:
Анотація: Предназначено для начинающих художников, стремящихся углубить свои знания о материалах, которыми можно рисовать.
Примірники :МИСТ(1)
Вільні : МИСТ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 741.02/В84
Назва : Все о технике: рисунок
Вихідні дані : М.: Арт-Родник, 2000
Кільк.характеристики :144 с.: цв.ил., фото.цв.
Примітки : Указ.: с. 142 - 143
ISBN, Ціна 5-88896-041-1: 69.70 грн
УДК : 741.02
ББК : 85.154
Предметні рубрики: Малюнок-- Техніка малювання
Географіч. рубрики:
Анотація: Справочник для художников по технике рисунка.
Примірники :МИСТ(1)
Вільні : МИСТ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.5(075.8)/Б 64
Автор(и) : Бірта, Габріелла Олександрівна
Назва : Товарознавча характеристика продукції свинарства : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2011
Кільк.характеристики :145, [3] с.: табл.
Примітки : Л-ра: с. 143-146
ISBN, Ціна 978-966-364-882-8: 52.00 грн
УДК : 637.5(075.8) + 620.2(075.8)
ББК : 36.92я73 + 30.609я73
Предметні рубрики: Товарознавство-- М'яснІ продукти
Географіч. рубрики:
Анотація: Товарознавча характеристика продукції свинарства.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(2)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(2)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.513.4/Ч-59
Автор(и) : Чижикова, Тамара Викторовна
Назва : Машины для измельчения мяса и мясных продуктов
Вихідні дані : М.: Легкая и пищевая промышленность, 1982
Кільк.характеристики :302 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 296-301
Ціна : 1.10 р.
УДК : 637.513.4
ББК : 36.924.5
Предметні рубрики: М'ясне виробництво-- Машини
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): измельчение мясных продуктов--подрібнення м'ясних продуктів--машины для розрубки голов--машини для розрубки голів--машины для отрезания рогов--машини для відрізання ріг--мясообвалочные машины--м'ясообвалювальні машини--машины для распиловки туш--машини для розпилювання туш--силовые измельчители--силовий подрібнювач--волчки--куттеры--кутери--заточка инструментов--заточка інструменту
Анотація: Основы процесса измельчения мяса и мясных продуктов, сведения о машинах для измельчения мяса.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 636:637.513/Ж74
Автор(и) : Житенко, Петр Васильевич, Устименко, Леонид Иванович, Репин, Владимир Михайлович
Назва : Организация убоя сельскохозяйственных животных
Вихідні дані : М.: Россельхозиздат, 1980
Примітки : Лит.: с. 190
Ціна : 0.45 р.
УДК : 636:637.513
ББК : 46-6
Предметні рубрики: Тваринництво-- Забій тварин
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): устройство скотоубойных пунктов--влаштування скотозабійних пунктів--оборудование скотоубойных пунктов--обладнання скотозабійних пунктів--технология убоя животных--технологія забою тварин--первичная обработка туш--первинна обробка туш--ветеринарно-санитарная оценка мяса--ветеринарно-санітарна оцінка м'яса
Анотація: Устройство и оборудование скотоубойных пунтов, технология убоя животных, первичная обработка туш, правила ветеринарно-санитарной оценки мяса.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 619:636.32/38/К91
Автор(и) : Кунаков, Альберт Александрович
Назва : Лейкозы овец
Вихідні дані : М.: Росагропромиздат, 1988
Кільк.характеристики :72 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 70-71
ISBN, Ціна 5-260-00275-Х: 0.20 р.
УДК : 619:636.32/38
ББК : 48.713.1
Предметні рубрики: Вівці-- Хвороби
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): распространение лейкозов овец--поширення лейкозів овець--этиология лейкозов--етіологія лейкозів--патогенез лейкозов--патогенез лейкозів--диагностика лейкозов--діагностика лейкозів--клинические признаки болезни--клінічні ознаки хвороби--гематологическая диагностика--гематологічна діагностика--дифференциальная диагностика--диференційна діагностика--ветеринарно-санитарнаая оценка туш--ветеринарно-санітарна оцінка туш--профилактика лейкозов--профілактика лейкозів
Анотація: Данные о распространении, клинической картине, патоморфологических изменениях и гематологической диагностике лейкозов.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.92я73/Т 38
Автор(и) : Алехина, Лидия Тимофеевна, Большаков, Александр Сергеевич, Боресков, Вадим Георгиевич, Жаринов, Александр Иванович
Назва : Технология мяса и мясопродуктов : учебник для вузов
Вихідні дані : М.: Агропромиздат, 1988
Кільк.характеристики :576 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 569-570. - Предм. указ.: с. 571-572. - Авт. указ. на обороте тит. л.
ISBN, Ціна 5-10-000212-3: 1.60 р.
УДК : 637.5
ББК : 36.92я73
Предметні рубрики: М'ясне виробництво-- Технологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): транспортировка скота--транспортування скотини--предубойное содержание скота--передзабійне утримання скотини--состав мяса--склад м'яса--физические свойства мяса--фізичні властивості м'яса--убой скота--забій скотини--разделка туш--розбирання туш--мясные субпродукты--м'ясні субпродукти--переработка крови--переробка крові--обработка туш--обробка туш--обработка кишок--обробка кишок--кератинсодержащее сырье--кератиномісна сировина--колбасные изделия--ковбасні вироби--мясные полуфабрикаты--м'ясні напівфабрикати--мясные консервы--м'ясні консерви--пищевые животные жиры--харчові тваринні жири--мясные кормовые продукты--м'ясні кормові продукти--яйцепродукты--яйцепродукти--производство клея--виробництво клею--желатин
Анотація: Приведены теоретические основы всех производств мясной промышленности, описана технология всех производств.
Примірники : всього : ВВ(2), ФОНД(2)
Вільні : ВВ(2), ФОНД(2)
Знайти схожі

8.

Назва журналу :Тваринництво України -2014р.,N 10
Цікаві статті :
Волощук В. Відгодівельна здатність свиней залежно від технології утримання/ В. Волощук, Ю. Коваль (стр.6-9)
Єфіменко М. Перспективи розвитку української чорно-рябої молочної породи/ М. Єфіменко, Б. Подоба, Р. Братушка (стр.10-14)
Чумаченко І. Цінність бугаїв-голдштинів за поліморфізмом локусу капа-казеїну (k-c)/ І. Чумаченко [та ін.] (стр.15-18)
Чернышова Е. Племенная работа в козоводстве. Если вы хотите, чтобы у вас были самые лучшие козы/ Е. Чернышова (стр.19-20)
Баньковська І. Вплив різних способів утримання свиней на якість туш/ І. Баньковська, В. Волощук (стр.21-23)
Федорків О. Прогнозування гострого післяродового ендометриту корів/ О. Федорків (стр.24-27)
Білопольська Т. Структурні зміни в окремих органах за дикроцеліозу великої рогатої худоби/ Т. Білопольська, Н. Сорока (стр.28-31)
Телятніков А. Комп'ютерно-томографічні дослідження у профілактиці захворювань кісток собак/ А. Телятніков (стр.31-35)
Горбатюк О. Профілактичний засіб проти некробактеріозу та сальмонельозу тварин/ О. Горбатюк, О. Жовнір (стр.36-39)
Слободянюк Н. Годівля та продуктивні якості курчат-бройлерів/ Н. Слободянюк (стр.40-42)
Цікаві статті :
Знайти схожі


9.

Назва журналу :Тваринництво України -2015р.,N 3
Цікаві статті :
Шевчук Т. Утримання самок сріблясто-чорних та білих лисів у будиночках різних конструкцій/ Т. Шевчук, Я. Кирилів (стр.5-8)
Патрєва Л. Яйцева продуктивність перепелів при застосуванні наносрібла/ Л. Патрєва (стр.9-12)
Пришедько В. Вікова динаміка спермопродуктивності голдштинів за стресостійкостю/ В. Пришедько (стр.13-17)
Федорович В. Засвоєння кормів бугайцями молочних та комбінованих порід/ В. Федорович, Н. Бабік (стр.18-21)
Жукорський О. Технологічні властивості туш стресостійкого молодняку свиней/ О. Жукорський, О. Церенюк (стр.21-25)
Уховський В. Полімеразна ланцюгова реакція для виявлення ДНК патогенних лептоспір/ В. Уховський [та ін.] (стр.25-31)
Гаркавенко Т. Картонні лотки для яєць - фактор збудника сальмонельозу/ Т. Гаркавенко, Г. Кихвська, Н. Мех (стр.32-35)
Бітлян О. Вплив преміксів на забійні і м'ясні якості свиней/ О. Бітлян, Т. Конкс (стр.36-38)
Цікаві статті :
Знайти схожі


10.

Назва журналу :Тваринництво сьогодні -2017р.,N 1
Цікаві статті :
Билык Р. Основные тенденции производства органических молочных продуктов/ Р. Билык (стр.28-34)
Емец О. Ю. Система молочного менеджмента в Украине/ О. Ю. Емец, Е. В. Зеленюк, В. Сикорская (стр.39-42)
Бальников А. А. Какая свинина нам нужна с позиции разделки туш и поышения прибыльности свиноводства/ А. А. Бальников (стр.42-48)
Прудиус Т. Боротьба із діареєю у телят/ Т. Прудиус (стр.52-54)
Новаковський Д. Швидка допомога при порушеннях травлення/ Д. Новаковський (стр.54-55)
Бабань О. А. Енергія в раціоні/ О. А. Бабань, В. П. Щур, Д. В. Щур (стр.66-67)
Якименко Н. Научно-техническая революция и козы/ Н. Якименко (стр.68-71)
Цікаві статті :
Знайти схожі


11.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Бальников А. А.
Назва : Какая свинина нам нужна с позиции разделки туш и повышения прибыльности свиноводства
Місце публікування : Тваринництво сьогодні: науч.-практ. журнал. - К.: Гульнара Ибраева, 2017. - N 1. - С. 42-48: рис. (Шифр tvse/2017/1)
Предметні рубрики: Свинарство-- Маркетинг
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): разделка туш--сортировка мяса--постная свинина
Знайти схожі

12.

Назва журналу :Тваринництво України -2018р.,N 5
Цікаві статті :
Видрик А. Виробництво маточного молочка бджолиними сім'ями за неповного осиротіння/ А. Видрик (стр.5-9)
Онищенко Л. Аналіз морфологічного складу туш піддослідного молодняку/ Л. Онищенко (стр.15-17)
Іванченко Н. Дослідження сироватки крові у собак з епілепсією/ Н. Іванченко, О. ЯкимчукМ. Цвіліховський (стр.30-36)
Савчук І. Різнотипові раціони для бугайців у зоні Полісся/ І. Савчук, С. Ковальова (стр.39-42)
Цікаві статті :
Знайти схожі


13.

Назва журналу :Мясной бизнес -2018р.,N 7
Цікаві статті :
Соколов А. Обзор рынка мясных консервов и паштетов/ А. Соколов (стр.20-22)
Никитина Н. Мясные паштеты: особенности сырья и технологии производства/ Н. Никитина (стр.28-29)
Основные понятия "Барьерных" технологий (стр.32-33)
Повод М. Г. Застосування імунокастрації для покращання якості туш кнурів в умовах промислового виробництва свинини в Україні/ М. Г. Повод, О. І. КравченкоА. А. Гетя (стр.38-40)
Вербицкий С. Б. Горизонтальные автоклавы: преимущества определяют актуальность/ С. Б. Вербицкий (стр.42-43)
Цікаві статті :
Знайти схожі


14.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Онищенко Л.
Назва : Аналіз морфологічного складу туш піддослідного молодняку
Місце публікування : Тваринництво України. - К.: Паралель, 2018. - N 5. - С. 15-17: табл. (Шифр tvuk/2018/5)
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
Предметні рубрики: Свині-- Морфологія (біол.)
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): м'ясні породи свиней--товщина шпіку
Знайти схожі

15.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Повод М. Г., Кравченко О. І., Гетя А. А.
Назва : Застосування імунокастрації для покращання якості туш кнурів в умовах промислового виробництва свинини в Україні
Місце публікування : Мясной бизнес: МБ : науч.-практ. журнал. - К.: Биопром, 2018. - N 7. - С. 38-40: табл. (Шифр mjab/2018/7)
Предметні рубрики: М'ясне виробництво
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): імунокастровані кнурі--якості туш свиней
Знайти схожі

16.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Жукорський О., Церенюк О.
Назва : Технологічні властивості туш стресостійкого молодняку свиней
Місце публікування : Тваринництво України. - К.: Паралель, 2015. - N 3. - С. 21-25: рис., табл., фот. (Шифр tvuk/2015/3)
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
Предметні рубрики: Свині
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): молодняк свиней--стресостійкість свиней--забійні якості свиней--туші свиней
Знайти схожі

17.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Баньковська І., Волощук В.
Назва : Вплив різних способів утримання свиней на якість туш
Місце публікування : Тваринництво України. - К.: Паралель, 2014. - N 10. - С. 21-23: табл. (Шифр tvuk/2014/10)
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
Предметні рубрики: Свині
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): спосіб утримання свиней--маса туш свиней
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)