Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Цінні та рідкісні видання ЖОУНБ ім. О. Ольжича (2)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=тісто<.>
Загальна кількість знайдених документів : 33
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-20   21-30   31-33 
1.

Кондратович О. Короваю красний, як на небі місяць ясний/Олександра Кондратович // Слово просвіти. -К.:Просвіта, 2017,N N 41(12-18 жовт.).-С.14
2.

Новікова О. В. Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів/О. В. Новікова. - 2016
3.

Ростовський В. С. Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів/В. С. Ростовський, О. М. Кукуєва. - 2016
4.

Новікова О. В. Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів/О. В. Новікова. - 2015
5.

Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів/[Г. М. Лисюк та ін.] ; за заг. ред. Г. М. Лисюк. - 2013
6.

Циганенко В. О. Домашні кондитерські вироби/В. О. Циганенко, О. І. Здобнов, А. Т. Ратушенко. - 2011
7.

Пэйнтер Л. Декупаж, соленое тесто, лоскутное шитье, папье-маше, декоративное стекло и многое другое/Л. Пэйнтер ; [пер. Ю. В. Буканова]. - 2010
8.

Золотая энциклопедия кулинарии. - 2010
9.

Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів/за ред. Г. М. Лисюка. - 2009
10.

Ростовський В. С. Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів/Ростовський В. С., Новікова О. В.. - 2009
 1-10    11-20   21-30   31-33 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)