Пошуковий запит: <.>K=тісто<.> |
Загальна кількість знайдених документів : 33
Показані документи с 1 за 10 |
|
>1.
| Кондратович О. Короваю красний, як на небі місяць ясний/Олександра Кондратович // Слово просвіти. -К.:Просвіта, 2017,N N 41(12-18 жовт.).-С.14
|
>2.
| Новікова О. В. Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів/О. В. Новікова. - 2016
|
>3.
| Ростовський В. С. Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів/В. С. Ростовський, О. М. Кукуєва. - 2016
|
>4.
| Новікова О. В. Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів/О. В. Новікова. - 2015
|
>5.
| Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів/[Г. М. Лисюк та ін.] ; за заг. ред. Г. М. Лисюк. - 2013
|
>6.
| Циганенко В. О. Домашні кондитерські вироби/В. О. Циганенко, О. І. Здобнов, А. Т. Ратушенко. - 2011
|
>7.
| Пэйнтер Л. Декупаж, соленое тесто, лоскутное шитье, папье-маше, декоративное стекло и многое другое/Л. Пэйнтер ; [пер. Ю. В. Буканова]. - 2010
|
>8.
| Золотая энциклопедия кулинарии. - 2010
|
>9.
| Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів/за ред. Г. М. Лисюка. - 2009
|
>10.
| Ростовський В. С. Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів/Ростовський В. С., Новікова О. В.. - 2009
|
|
|