Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Цінні та рідкісні видання ЖОУНБ ім. О. Ольжича (2)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=тісто<.>
Загальна кількість знайдених документів : 33
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-20   21-30   31-33 
1.

Беляев М. И. Производство мучных кондитерских изделий в общественном питании/М. И. Беляев. - 1977
2.

Назаров Н. И. Технология макаронных изделий/Н. И. Назаров. - 1978
3.

Волженский А. В. Минеральные вяжущие вещества: (технология и свойства)/А. В. Волженский, Ю. С. Буров, В. С. Колокольников ; под ред. А. В. Волженского. - 1979
4.

Бутенко Л. А. Технология приготовления кондитерских изделий/Л. А. Бутенко, Л. Я Ковтуненко, Ж. А. Ховикова. - 1980
5.

Медведев Г. М. Технология и оборудование макаронного производства/учебник для проф.-техн. училищ. - 1984
6.

Бутейкис Н. Г. Технология приготовления мучных кондитерских изделий/Н. Г. Бутейкис, А. А. Жукова. - 1984
7.

Бутенко Л. А. Технология мучных кулинарных и кондитерских изделий/Л. А. Бутенко, Л. Я. Ковтуненко, Ж. А. Ховикова. - 1985
8.

Волженский А. В. Минеральные вяжущие вещества /А. В. Волженский. - 1986
9.

Талейсник М. А. Технология мучных кондитерских изделий/М. А. Талейсник, Л. М. Аксенова, Т. С. Бернштейн. - 1986
10.

Франко О. Ф. Практична кухня/О. Ф. Франко ; [авт. передм. О. П. Сенатович ]. - 1990
 1-10    11-20   21-30   31-33 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)