Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Цінні та рідкісні видання ЖОУНБ ім. О. Ольжича (2)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=тісто<.>
Загальна кількість знайдених документів : 33
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-20   21-30   31-33 
1.
664.661(075.3)
А 65


    Андреев, Анатолий Николаевич.
    Производство сдобных булочных изделий [] : учеб. пособие / А. Н. Андреев, С. А. Мачихин. - Москва : Агропромиздат, 1990. - 190 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для подготовки кадров массовых профессий). - Лит.: с. 188. - ISBN 5-10-000861-X : 0.25 р.
УДК
ББК 36.83я722
Рубрики: Борошняні кондитерські вироби--Технологія--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
ассортимент булочных изделий -- асортимент булочних виробів -- сдобное тесто -- здобне тісто -- разделка сдобного теста -- оброблення здобного тіста -- выпечка сдобных изделий -- випікання здобного тіста -- пироги
Анотація: Приведен ассортимент сдобных булочных изделий, изложена технология приготовления теста, его разделка и выпечка.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Мачихин, Сергей Александрович
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

2.


    Кондратович, Олександра.
    Короваю красний, як на небі місяць ясний [] : коровайний та сирний обряди на поліському весіллі / Олександра Кондратович // Слово просвіти. - 2017. - N 41(12-18 жовт.). - С. 14. - (Народний звичай)
Рубрики: Весільні обряди--Волинське Полісся
   Волинське Полісся--Весільні обряди
Кл.слова (ненормовані):
випічка -- тісто -- коровай -- ритуальний хліб
Анотація: Опис коровайного та сирного обрядів на Волинському Поліссі.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Етнографія 2.04

Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1)
Вільні: ПЧЗ (1)

Знайти схожі

3.
664.694(075)
Н 19


    Назаров, Николай Иванович.
    Технология макаронных изделий [] : учебник / Н. И. Назаров. - 2-е изд., перераб. и доп. - Москва : Пищевая пром-сть, 1978. - 288 с. : рис., табл. - Лит.: с. 281-282. - Предм. указ.: с. 283-285. - 0.95 р.
УДК
ББК 36.839я73
Рубрики: Макаронні вироби--Технологія виробництва--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
классификация макаронных изделий -- класифікація макаронних виробів -- макаронное сырье -- макаронна сировина -- макаронное тесто -- макаронне тісто -- формование макаронных изделий -- формування макаронних виробів -- сушка макаронных изделий -- сушіння макаронних виробів -- упаковка макаронных изделий -- пакування макаронних виробів -- хранение макаронных изделий -- зберігання макаронних виробів -- качество макаронных изделий -- якість макаронних виробів
Анотація: [Описаны все стадии технологического процесса производства макаронных изделий.]

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

4.
664.694(075)
М 42


    Медведев, Георгий Михайлович.
    Технология и оборудование макаронного производства [] / учебник для проф.-техн. училищ. - Москва : Легкая и пищевая пром-сть, 1984. - 280 с. : рис., табл. - Прил.: с. 271. - Лит.: с. 276. - 0.60 р.
УДК
ББК 36.839я72
Рубрики: Макаронні вироби--Технологія виробництва--Обладнання--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
химический состав пищевых продуктов -- хімічний склад харчових продуктів -- классификация макаронных изделий -- класифікація макаронних виробів -- макаронное тесто -- макаронне тісто -- сушка макаронных изделий -- сушіння макаронних виробів -- сортировка макаронных изделий -- сортування макаронних виробів -- оборудование складов муки -- обладнання складів борошна -- шнековые прессы -- шнекові преси -- матрицы -- матриці -- конвейерные сушилки -- конвеєрні сушарки -- шкафные бескалориферные сушилки -- шафові безкалориферні сушарки -- сушилки беспрерывного действия -- сушарки безперервної дії -- упаковка макаронных изделий -- пакування макаронних виробів
Анотація: Рассмотрено сырье для выработки макаронных изделий, подготовка его к производству, приготовление, прессование, разделка сырых изделий, сушка и стабилизация их, упаковка и хранение готовой продукции.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

5.
666.96
В67


    Волженский, Александр Васильевич.
    Минеральные вяжущие вещества [] : учеб. для вузов / А. В. Волженский. - 4-е изд., перераб. и доп. - М. : Стройиздат, 1986. - 464 с. : рис., табл. - Лит.: с. 459-460. - Предм. указ.: с. 461-462. - 1.30 р.
УДК
ББК 35.45я73
Рубрики: Мінеральні в'яжучі матеріали--Властивості--Технології--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
гипсовые вяжущие вещества -- гіпсові в'яжучі речовини -- ангидритовые вяжущие вещества -- ангідритові в'яжучі -- известь строительная -- вапно будівельне -- магнезиальные вяжущие вещества -- магнезіальні в'яжучі речовини -- гидравлическая известь -- гідравлічне вапно -- романцемент -- портландцемент -- твердение портландцемента -- твердіння портландцементу -- цементное тесто -- цементне тісто -- физические свойства цементов -- фізичні властивості цементів -- химические свойства цементов -- хімічні властивості цементів -- стойкость цементов -- стійкість цементів -- цуццолановые цементы -- цуцоланові цементи -- шлаковые цементы -- шлакові цементи -- глиноземистый цемент -- глиноземний цемент -- смешанные вяжущие вещества -- змішані в'яжучі речовини
Анотація: Свойства и основные принципы технологии минеральных вяжущих веществ, применяемых для изготовления бетонных и железобетонных изделий и конструкций.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

6.
664.6(075.8)
Н72


    Новікова, Олена Володимирівна.
    Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів [] : навч. посібник / О. В. Новікова. - Вид. 2-е, переробл. та допов. - К. : Ліра-К, 2015. - 540 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 538. - ISBN 978-966-2609-35-6 : 160.00 грн
УДК
ББК 36.83я73
Рубрики: Хлібопекарське виробницство--Технології--Навчальні видання для вищої школи
   Борошняні кондитерські вироби--Технології--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
виробництво хліба -- вихід хліба -- зберігання хліба -- транспортування хліба -- якість хліба -- борошняні кондитерські вироби -- напівфабрикати борошняних кондитерських виробів -- креми кондитерські -- оздоблення напівфабрикатів -- дріжджове тісто -- бездріжджове тісто -- тістечка -- торти -- якість кондитрської продукції -- організація праці кондитера
Анотація: Комплексна технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів сировина, характеристика способів приготування.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

7.
664.68(075.8)
Р78


    Ростовський, Володимир Сергійович.
    Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів [] : навч. посіб. : [абетка кондитерського мистецтва] / В. С. Ростовський, О. М. Кукуєва ; Полтав. ун-т екон. і торг. - Київ : Кондор, 2016. - 496, [2] с. : іл., табл. - Літ.: с. 485. - Дод.: с. 486-496. - ISBN 978-617-7278-31-2 : 240.00 грн
УДК
ББК 36.86я73
Рубрики: Кондитерське виробництво--Технологія виробництва--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
борошняні кондитерські вироби -- харчова цінність харчових продуктів -- сировина кондитерського виробництва -- кондитерський інвентар -- цукристі напівфабрикати -- креми -- замішування тіста -- дріжджове тісто -- хімічні розпушувачі -- виготовлення тістечок -- виготовлення тортів
Анотація: Класифікація борошняних кондитерських виробів і їх харчова цінність, дані характеристики використовуваних сировин, напівфабрикатів, цкристих заготовок.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Кукуєва, О. М.; Полтавський університет економіки і торгівлі
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

8.
664.68(075.8)
Н72


    Новікова, Ольга Володимирівна.
    Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів [] : навч. посіб. / О. В. Новікова ; М-во освіти і науки України. - 2-ге вид., переробл. та допов. - Київ : Ліра-К, 2016. - 538, [2] с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 538. - ISBN 978-966-2609-35-6 : 215.00 грн
УДК
ББК 36.86я73
Рубрики: Хлібопекарське виробницство--Технології--Навчальні видання для вищої школи
   Борошняні кондитерські вироби--Технології--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
хлібобулочна сировина -- харчова цінність хліба -- види хлібобулочних виробів -- приготування хліба -- тісто -- оброблення тіста -- випікання хліба -- зберігання хліба -- вихід хліба -- якість хліба -- хвороби хліба -- дефекти хліба -- цукристі заготовки -- кондитерські креми -- замішування тіста -- дріжджове тісто -- бездріжджове тісто -- тістечка -- торти -- праця кондитера
Анотація: Викладено комплексну технологію виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Міністерство освіти і науки України
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

9.
641.85
С30


    Семенякова, Изабелла.
    Мучные изделия [] / И. Семенякова. - Минск : Беларус. энцыклапедыя, 1995. - 224 с. : рис. - ISBN 985-11-0019-6 : 320000.00 крб
УДК
ББК 36.992
Рубрики: Борошняні вироби--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
мучные изделия -- дрожжевое тесто -- дріжджове тісто -- песочное тесто -- пісочне тісто -- слоеное тесто -- шарове тісто -- бисквит -- бісквіт -- торты -- торти -- заварное тесто -- заварне тісто -- пасха -- паска -- пицца -- піца -- вареники -- блины -- млинці -- блинчатые пироги -- млинцеві пироги -- лапша -- хлеб -- хліб
Анотація: Предложены оригинальные рецепты приготовления изделий из муки.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 3
ВВ (2), ЧЗ (1)
Свободны: ВВ (2), ЧЗ (1)
Знайти схожі

10.
641.55/.56
П 22


    Пащук, Зинаида Николаевна.
    Готовим дома: пироги, булочки, пирожные, торты, сладости, диетические изделия [] / З. Н. Пащук, С. В. Дубинина. - Минск : Вышэйш. шк., 1993. - 256 с. : рис. - Лит.: с. 212. - Предм. указ.: с. 213-255. - ISBN 5-339-00867-3 : 1200.00 крб
УДК
ББК 36.992
Рубрики: Кулінарія--Борошняні кондитерські вироби--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- мучные кондитерские изделия -- рецептура -- кулинарные термины -- кулінарні терміни -- хлебные кондитерские изделия -- хлібні кондитерські вироби -- мучные кондитерские изделия -- борошняні кондитерські вироби -- дрожжевое тесто -- дріжджове тісто -- бездрожжевое тесто -- бездріжджове тісто -- выпеченные полуфабрикаты -- випечені напівфабрикати -- кремы -- креми -- диетические изделия -- дієтичні вироби -- діабетична випічка -- диабетическая выпечка
Анотація: Содержатся интересные сведения о технологии приготовления и ассортименте выпечных изделий, приведены рецепты диетических блюд.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Дубинина, Светлана Васильевна
Примірників всього: 3
ВВ (1), ФОНД (2)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (2)
Знайти схожі

 1-10    11-20   21-30   31-33 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)