Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Цінні та рідкісні видання ЖОУНБ ім. О. Ольжича (2)
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=тісто<.>
Загальна кількість знайдених документів : 33
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-20   21-30   31-33 
1.

Форма документа : Стаття з газети
Шифр видання :
Автор(и) : Кондратович, Олександра
Назва : Короваю красний, як на небі місяць ясний : коровайний та сирний обряди на поліському весіллі
Місце публікування : Слово просвіти. - К.: Просвіта, 2017. - N 41(12-18 жовт.). - С. 14. - (Народний звичай) (Шифр slpr/2017/41)
Предметні рубрики: Весільні обряди --Волинське Полісся
Географіч. рубрики: Волинське Полісся-- Весільні обряди
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): випічка--тісто--коровай--ритуальний хліб
Анотація: Опис коровайного та сирного обрядів на Волинському Поліссі.
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.68(075.8)/Н72
Автор(и) : Новікова, Ольга Володимирівна
Назва : Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів : навч. посіб. . -2-ге вид., переробл. та допов.
Вихідні дані : Київ: Ліра-К, 2016
Кільк.характеристики :538, [2] с.: рис., табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки України
Примітки : Бібліогр.: с. 538
ISBN, Ціна 978-966-2609-35-6: 215.00 грн
УДК : 664.68(075.8)
ББК : 36.86я73
Предметні рубрики: Хлібопекарське виробницство-- Технології
Борошняні кондитерські вироби-- Технології
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): хлібобулочна сировина--харчова цінність хліба--види хлібобулочних виробів--приготування хліба--тісто--оброблення тіста--випікання хліба--зберігання хліба--вихід хліба--якість хліба--хвороби хліба--дефекти хліба--цукристі заготовки--кондитерські креми--замішування тіста--дріжджове тісто--бездріжджове тісто--тістечка--торти--праця кондитера
Анотація: Викладено комплексну технологію виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.68(075.8)/Р78
Автор(и) : Ростовський, Володимир Сергійович, Кукуєва О. М.
Назва : Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів : навч. посіб. : [абетка кондитерського мистецтва]
Вихідні дані : Київ: Кондор, 2016
Кільк.характеристики :496, [2] с.: іл., табл.
Колективи : Полтавський університет економіки і торгівлі
Примітки : Літ.: с. 485. - Дод.: с. 486-496
ISBN, Ціна 978-617-7278-31-2: 240.00 грн
УДК : 664.68(075.8)
ББК : 36.86я73
Предметні рубрики: Кондитерське виробництво-- Технологія виробництва
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): борошняні кондитерські вироби--харчова цінність харчових продуктів--сировина кондитерського виробництва--кондитерський інвентар--цукристі напівфабрикати--креми--замішування тіста--дріжджове тісто--хімічні розпушувачі--виготовлення тістечок--виготовлення тортів
Анотація: Класифікація борошняних кондитерських виробів і їх харчова цінність, дані характеристики використовуваних сировин, напівфабрикатів, цкристих заготовок.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.6(075.8)/Н72
Автор(и) : Новікова, Олена Володимирівна
Назва : Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів : навч. посібник . -Вид. 2-е, переробл. та допов.
Вихідні дані : К.: Ліра-К, 2015
Кільк.характеристики :540 с.: рис., табл.
Примітки : Бібліогр.: с. 538
ISBN, Ціна 978-966-2609-35-6: 160.00 грн
УДК : 664.6(075.8)
ББК : 36.83я73
Предметні рубрики: Хлібопекарське виробницство-- Технології
Борошняні кондитерські вироби-- Технології
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): виробництво хліба--вихід хліба--зберігання хліба--транспортування хліба--якість хліба--борошняні кондитерські вироби--напівфабрикати борошняних кондитерських виробів--креми кондитерські--оздоблення напівфабрикатів--дріжджове тісто--бездріжджове тісто--тістечка--торти--якість кондитрської продукції--організація праці кондитера
Анотація: Комплексна технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів сировина, характеристика способів приготування.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.68:664.6(075./Т38-541855
Автор(и) : Лисюк Г. М., Самохвалова О. В., Кучерук З. І., Постнова О. М.
Назва : Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів : навч. посібник
Вихідні дані : Суми: Унів. книга, 2013
Кільк.характеристики :463, [1] с.: табл., рис., фото.кольор.
Примітки : Л-ра: с. 461-463
ISBN, Ціна 978-966-680-437-5: 125.00 грн
УДК : 664.68:664.6(075.8)
ББК : 36.865я73 + 36.83я73
Предметні рубрики: Харчові виробництва-- Борошняні кондитерські вироби
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): властивості борошна--свойства муки--зберігання борошна--хранение муки--хімічний склад борошна--химический состав муки--крохмаль--крохмал--цукор--сахар--жировмісні продукти--жиросодержащие продукты--молочні продукти--молочные продукты--яйця--яйца--фруктово-ягідна сировина--фруктово-ягодное сырье--овочева сировина--овощное сырье--смако-ароматична сировина--вкусо-ароматическое сырье--дріжджі--дрожжи--сіль кухонна--соль кухонная--харчові добавки--пищевые добавки--дріжджове тісто--дрожжевое тесто--випічні напівфабрикати--випечные полуфабрикаты--оздоблення напівфабрикатів--украшение полуфабрикатов--торти--торты--тістечка--пирожные--хлібобулочні вироби--хлебобулочные изделия--кондитерські вироби--кондитерские изделия--національні борошняні кондитерські вироби--национальные мучные кондитерские изделия--якість кондитерських виробів--качество кондитерских изделий--санітарні вимоги до виробництва--санитарные требования к производству
Анотація: Інформація про сировину, харчові і дієтичні добавки, композиційні суміші для виробництва хлібобулочних і кондитерських виробів, вимоги до їх зберігання і підготовки до виробництва.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5/Ц 58
Автор(и) : Циганенко, Віктор Олексійович, Здобнов, Олександр Іванович, Ратушенко, Антоніна Тарасівна
Назва : Домашні кондитерські вироби
Вихідні дані : К.: Кондор, 2011
Кільк.характеристики :249, [3] с.: табл., рис.
Примітки : Дод.: с. 246-249
ISBN, Ціна 978-966-351-336-2: 48.00 грн
УДК : 641.5
ББК : 36.991
Предметні рубрики: Кондитерські вироби
Географіч. рубрики:
Анотація: Рецепти кондитерських виробів - від найпростіших до складних, вигадливих, рекомендації щодо приготування різних видів тіста.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 745(031)/П 97
Автор(и) : Пэйнтер, Люси
Назва : Декупаж, соленое тесто, лоскутное шитье, папье-маше, декоративное стекло и многое другое : полная энциклопедия рукоделия
Вихідні дані : М.: АСТ; М.: Астрель, 2010
Кільк.характеристики :512 с.: цв.ил.
ISBN, Ціна 978-5-17-068043-6: 203.00 грн
УДК : 745(031) + 746(031) + 748(031)
ББК : 85.125я2
Предметні рубрики: Рукоділля
Географіч. рубрики:
Анотація: [Дизайнерские вещи ручной работы отличающиеся простотой, оригинальностью, индивидуальностью].
Примірники :МИСТ(1)
Вільні : МИСТ(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(031)/З-80
Назва : Золотая энциклопедия кулинарии
Вихідні дані : Донецк: БАО, 2010
Кільк.характеристики :573, [3] с.: ил.
ISBN, Ціна 978-966-548-024-2: 38.00 грн
УДК : 641.5(031)
ББК : 36.992я2
Предметні рубрики: Кулінарія
Географіч. рубрики:
Анотація: В издание вошли рецепты и практические рекомендации. Особое внимание уделено специфике и разнообразию национальных кухонь.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.6(075.8)/Т 38
Назва : Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів : навч. посібник
Вихідні дані : Суми: Унів. кн., 2009
Кільк.характеристики :464 с.: рис., табл.
Примітки : Бібліогр.: с.460-463
ISBN, Ціна 978-966-680-437-5: 065.00 грн
УДК : 664.6(075.8)
ББК : 36.83я73
Предметні рубрики: Борошняні кондитерські вироби
Хлібні вироби
Географіч. рубрики:
Анотація: Сировина, харчові і дієтичні добавки, композитні суміші для виробництва кондитерських і хлібобулочних виробів, наукові основи тістоутвлрення.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.68(075.8)/Р78
Автор(и) : Ростовський, Володимир Сергійович, Новікова, Олена Володимирівна
Назва : Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів : навч. посіб.
Вихідні дані : Київ: Ліра-К, 2009
Кільк.характеристики :573, [3] с.: рис., табл.
Примітки : Бібліогр.: с. 468. - Дод.: с. 469-573
ISBN, Ціна 978-966-969-38-6-0: 75.00 грн
УДК : 664.68(075.8)
ББК : 36.86я73
Предметні рубрики: Борошняні кондитерські вироби
Географіч. рубрики:
Анотація: Викладена комплексна технологія виробництва борошняних кондитерських виробів, наведені вимоги до організації кондитерського цеху, безпеки та охорони праці.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

 1-10    11-20   21-30   31-33 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)