Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Цінні та рідкісні видання ЖОУНБ ім. О. Ольжича (2)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=тісто<.>
Загальна кількість знайдених документів : 33
Показані документи с 1 за 20
 1-20    21-33 
1.

Андреев А. Н. Производство сдобных булочных изделий/А. Н. Андреев, С. А. Мачихин. - 1990
2.

Кондратович О. Короваю красний, як на небі місяць ясний/Олександра Кондратович // Слово просвіти. -К.:Просвіта, 2017,N N 41(12-18 жовт.).-С.14
3.

Назаров Н. И. Технология макаронных изделий/Н. И. Назаров. - 1978
4.

Медведев Г. М. Технология и оборудование макаронного производства/учебник для проф.-техн. училищ. - 1984
5.

Волженский А. В. Минеральные вяжущие вещества /А. В. Волженский. - 1986
6.

Новікова О. В. Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів/О. В. Новікова. - 2015
7.

Ростовський В. С. Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів/В. С. Ростовський, О. М. Кукуєва. - 2016
8.

Новікова О. В. Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів/О. В. Новікова. - 2016
9.

Семенякова И. Мучные изделия/И. Семенякова. - 1995
10.

Пащук З. Н. Готовим дома: пироги, булочки, пирожные, торты, сладости, диетические изделия/З. Н. Пащук, С. В. Дубинина. - 1993
11.

Жигалова И. В. Домашняя выпечка/И. В. Жигалова. - 1993
12.

Франко О. Ф. Практична кухня/О. Ф. Франко ; [авт. передм. О. П. Сенатович ]. - 1990
13.

Домашнее приготовление тортов, пирожных, печенья, пряников, пирогов. - 1996
14.

Готовим всей семьей/[сост. Т. Ф. Даласюк и др.]. - 1992
15.

Настольная поваренная книга для хозяек: Сост. по программе Б. кулинарной школы Зинаиды Неженцевой. - 1991
16.

Зварич П. П. Вареники, млинці, пампушки, .../П. П. Зварич. - 1995
17.

Пэйнтер Л. Декупаж, соленое тесто, лоскутное шитье, папье-маше, декоративное стекло и многое другое/Л. Пэйнтер ; [пер. Ю. В. Буканова]. - 2010
18.

Золотая энциклопедия кулинарии. - 2010
19.

Дорохіна М. О. Технологія продукції харчування у таблицях і схемах/М. О. Дорохіна, Т. В. Капліна. - 2008
20.

Циганенко В. О. Домашні кондитерські вироби/В. О. Циганенко, О. І. Здобнов, А. Т. Ратушенко. - 2011
 1-20    21-33 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)