Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Цінні та рідкісні видання ЖОУНБ ім. О. Ольжича (2)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=тісто<.>
Загальна кількість знайдених документів : 33
Показані документи с 1 за 20
 1-20    21-33 
1.
664.68(075.8)
Т 31


    Талейсник, Михаил Александрович.
    Технология мучных кондитерских изделий [] : учеб. пособие для сред. проф.-техн. училищ / М. А. Талейсник, Л. М. Аксенова, Т. С. Бернштейн. - Москва : Агропромиздат, 1986. - 224 с. : граф., рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для подготовки кадров массовых профессий). - Лит.: с. 222. - 0.80 р.
УДК
ББК 36.86я722
Рубрики: Борошняні кондитерські вироби--Технологія--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
мучные кондитерские изделия -- песочные полуфабрикаты -- пісочні напівфабрикати -- бисквиты -- бісквіти -- вафельное тесто -- вафельне тісто -- сахарные полуфабрикаты -- цукрові напівфабрикати -- глазури -- глазурі -- кремы -- креми -- пирожные -- тістечка -- торты -- торти -- кексы -- кекси -- ромовые бабы -- ромові баби -- рулеты -- рулети -- пряники -- рецептура мучных кондитерских изделий -- рецептура борошняних кондитерських виробів
Анотація: Рассмотрены технологические схемы производства различных видов мучных кондитерских изделий.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Аксенова, Лариса Михайловна; Бернштейн, Татьяна Сауловна
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

2.
664.661(075.3)
А 65


    Андреев, Анатолий Николаевич.
    Производство сдобных булочных изделий [] : учеб. пособие / А. Н. Андреев, С. А. Мачихин. - Москва : Агропромиздат, 1990. - 190 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для подготовки кадров массовых профессий). - Лит.: с. 188. - ISBN 5-10-000861-X : 0.25 р.
УДК
ББК 36.83я722
Рубрики: Борошняні кондитерські вироби--Технологія--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
ассортимент булочных изделий -- асортимент булочних виробів -- сдобное тесто -- здобне тісто -- разделка сдобного теста -- оброблення здобного тіста -- выпечка сдобных изделий -- випікання здобного тіста -- пироги
Анотація: Приведен ассортимент сдобных булочных изделий, изложена технология приготовления теста, его разделка и выпечка.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Мачихин, Сергей Александрович
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

3.
664.694(075)
М 42


    Медведев, Георгий Михайлович.
    Технология и оборудование макаронного производства [] / учебник для проф.-техн. училищ. - Москва : Легкая и пищевая пром-сть, 1984. - 280 с. : рис., табл. - Прил.: с. 271. - Лит.: с. 276. - 0.60 р.
УДК
ББК 36.839я72
Рубрики: Макаронні вироби--Технологія виробництва--Обладнання--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
химический состав пищевых продуктов -- хімічний склад харчових продуктів -- классификация макаронных изделий -- класифікація макаронних виробів -- макаронное тесто -- макаронне тісто -- сушка макаронных изделий -- сушіння макаронних виробів -- сортировка макаронных изделий -- сортування макаронних виробів -- оборудование складов муки -- обладнання складів борошна -- шнековые прессы -- шнекові преси -- матрицы -- матриці -- конвейерные сушилки -- конвеєрні сушарки -- шкафные бескалориферные сушилки -- шафові безкалориферні сушарки -- сушилки беспрерывного действия -- сушарки безперервної дії -- упаковка макаронных изделий -- пакування макаронних виробів
Анотація: Рассмотрено сырье для выработки макаронных изделий, подготовка его к производству, приготовление, прессование, разделка сырых изделий, сушка и стабилизация их, упаковка и хранение готовой продукции.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

4.
664.694(075)
Н 19


    Назаров, Николай Иванович.
    Технология макаронных изделий [] : учебник / Н. И. Назаров. - 2-е изд., перераб. и доп. - Москва : Пищевая пром-сть, 1978. - 288 с. : рис., табл. - Лит.: с. 281-282. - Предм. указ.: с. 283-285. - 0.95 р.
УДК
ББК 36.839я73
Рубрики: Макаронні вироби--Технологія виробництва--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
классификация макаронных изделий -- класифікація макаронних виробів -- макаронное сырье -- макаронна сировина -- макаронное тесто -- макаронне тісто -- формование макаронных изделий -- формування макаронних виробів -- сушка макаронных изделий -- сушіння макаронних виробів -- упаковка макаронных изделий -- пакування макаронних виробів -- хранение макаронных изделий -- зберігання макаронних виробів -- качество макаронных изделий -- якість макаронних виробів
Анотація: [Описаны все стадии технологического процесса производства макаронных изделий.]

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

5.
664.68(075.8)
Н72


    Новікова, Ольга Володимирівна.
    Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів [] : навч. посіб. / О. В. Новікова ; М-во освіти і науки України. - 2-ге вид., переробл. та допов. - Київ : Ліра-К, 2016. - 538, [2] с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 538. - ISBN 978-966-2609-35-6 : 215.00 грн
УДК
ББК 36.86я73
Рубрики: Хлібопекарське виробницство--Технології--Навчальні видання для вищої школи
   Борошняні кондитерські вироби--Технології--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
хлібобулочна сировина -- харчова цінність хліба -- види хлібобулочних виробів -- приготування хліба -- тісто -- оброблення тіста -- випікання хліба -- зберігання хліба -- вихід хліба -- якість хліба -- хвороби хліба -- дефекти хліба -- цукристі заготовки -- кондитерські креми -- замішування тіста -- дріжджове тісто -- бездріжджове тісто -- тістечка -- торти -- праця кондитера
Анотація: Викладено комплексну технологію виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Міністерство освіти і науки України
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

6.
666.96
В67


    Волженский, Александр Васильевич.
    Минеральные вяжущие вещества [] : учеб. для вузов / А. В. Волженский. - 4-е изд., перераб. и доп. - М. : Стройиздат, 1986. - 464 с. : рис., табл. - Лит.: с. 459-460. - Предм. указ.: с. 461-462. - 1.30 р.
УДК
ББК 35.45я73
Рубрики: Мінеральні в'яжучі матеріали--Властивості--Технології--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
гипсовые вяжущие вещества -- гіпсові в'яжучі речовини -- ангидритовые вяжущие вещества -- ангідритові в'яжучі -- известь строительная -- вапно будівельне -- магнезиальные вяжущие вещества -- магнезіальні в'яжучі речовини -- гидравлическая известь -- гідравлічне вапно -- романцемент -- портландцемент -- твердение портландцемента -- твердіння портландцементу -- цементное тесто -- цементне тісто -- физические свойства цементов -- фізичні властивості цементів -- химические свойства цементов -- хімічні властивості цементів -- стойкость цементов -- стійкість цементів -- цуццолановые цементы -- цуцоланові цементи -- шлаковые цементы -- шлакові цементи -- глиноземистый цемент -- глиноземний цемент -- смешанные вяжущие вещества -- змішані в'яжучі речовини
Анотація: Свойства и основные принципы технологии минеральных вяжущих веществ, применяемых для изготовления бетонных и железобетонных изделий и конструкций.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

7.


    Кондратович, Олександра.
    Короваю красний, як на небі місяць ясний [] : коровайний та сирний обряди на поліському весіллі / Олександра Кондратович // Слово просвіти. - 2017. - N 41(12-18 жовт.). - С. 14. - (Народний звичай)
Рубрики: Весільні обряди--Волинське Полісся
   Волинське Полісся--Весільні обряди
Кл.слова (ненормовані):
випічка -- тісто -- коровай -- ритуальний хліб
Анотація: Опис коровайного та сирного обрядів на Волинському Поліссі.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Етнографія 2.04

Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1)
Вільні: ПЧЗ (1)

Знайти схожі

8.
664.68(075.8)
Р78


    Ростовський, Володимир Сергійович.
    Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів [] : навч. посіб. : [абетка кондитерського мистецтва] / В. С. Ростовський, О. М. Кукуєва ; Полтав. ун-т екон. і торг. - Київ : Кондор, 2016. - 496, [2] с. : іл., табл. - Літ.: с. 485. - Дод.: с. 486-496. - ISBN 978-617-7278-31-2 : 240.00 грн
УДК
ББК 36.86я73
Рубрики: Кондитерське виробництво--Технологія виробництва--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
борошняні кондитерські вироби -- харчова цінність харчових продуктів -- сировина кондитерського виробництва -- кондитерський інвентар -- цукристі напівфабрикати -- креми -- замішування тіста -- дріжджове тісто -- хімічні розпушувачі -- виготовлення тістечок -- виготовлення тортів
Анотація: Класифікація борошняних кондитерських виробів і їх харчова цінність, дані характеристики використовуваних сировин, напівфабрикатів, цкристих заготовок.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Кукуєва, О. М.; Полтавський університет економіки і торгівлі
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

9.
641.85
С30


    Семенякова, Изабелла.
    Мучные изделия [] / И. Семенякова. - Минск : Беларус. энцыклапедыя, 1995. - 224 с. : рис. - ISBN 985-11-0019-6 : 320000.00 крб
УДК
ББК 36.992
Рубрики: Борошняні вироби--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
мучные изделия -- дрожжевое тесто -- дріжджове тісто -- песочное тесто -- пісочне тісто -- слоеное тесто -- шарове тісто -- бисквит -- бісквіт -- торты -- торти -- заварное тесто -- заварне тісто -- пасха -- паска -- пицца -- піца -- вареники -- блины -- млинці -- блинчатые пироги -- млинцеві пироги -- лапша -- хлеб -- хліб
Анотація: Предложены оригинальные рецепты приготовления изделий из муки.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 3
ВВ (2), ЧЗ (1)
Свободны: ВВ (2), ЧЗ (1)
Знайти схожі

10.
641.55/.56
П 22


    Пащук, Зинаида Николаевна.
    Готовим дома: пироги, булочки, пирожные, торты, сладости, диетические изделия [] / З. Н. Пащук, С. В. Дубинина. - Минск : Вышэйш. шк., 1993. - 256 с. : рис. - Лит.: с. 212. - Предм. указ.: с. 213-255. - ISBN 5-339-00867-3 : 1200.00 крб
УДК
ББК 36.992
Рубрики: Кулінарія--Борошняні кондитерські вироби--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- мучные кондитерские изделия -- рецептура -- кулинарные термины -- кулінарні терміни -- хлебные кондитерские изделия -- хлібні кондитерські вироби -- мучные кондитерские изделия -- борошняні кондитерські вироби -- дрожжевое тесто -- дріжджове тісто -- бездрожжевое тесто -- бездріжджове тісто -- выпеченные полуфабрикаты -- випечені напівфабрикати -- кремы -- креми -- диетические изделия -- дієтичні вироби -- діабетична випічка -- диабетическая выпечка
Анотація: Содержатся интересные сведения о технологии приготовления и ассортименте выпечных изделий, приведены рецепты диетических блюд.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Дубинина, Светлана Васильевна
Примірників всього: 3
ВВ (1), ФОНД (2)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (2)
Знайти схожі

11.
36.997
Ж68


    Жигалова, Ирина Владимировна.
    Домашняя выпечка [] / И. В. Жигалова. - Ташкент : Мехнат, 1993. - 349 с. : цв. ил. - Лит.: с. 338. - ISBN 5-8244-0640-5 : 40000.00 крб
ББК 36.997
Рубрики: Борошняні кондитерські вироби--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
мучные кондитерские изделия -- дрожжевое тесто -- дріжджове тісто -- слоеное тесто -- листкове тісто -- песочное тесто -- пісочне тісто -- вафельное тесто -- вафельне тісто -- бисквитное тесто -- бісквітне тісто -- белковое тесто -- білкове тісто -- торты -- торти -- украинская выпечка -- українська випічка -- кремы -- креми
Анотація: Разнообразные рецепты из дрожжевого, слоеного, песочного, бисквитного и других видов теста.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

12.
641.55(=161.2)
Ф 83


    Франко, Ольга Федорівна.
    Практична кухня [] / О. Ф. Франко ; [авт. передм. О. П. Сенатович ]. - Львів : Каменяр, 1990. - 238 с. : фот. кол. - ISBN 5-7745-0301-1 : 3.50 р.
УДК
ББК 36.997(2)
Рубрики: Кулінарія--Домашнє приготування--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
закуски -- грінки -- супи -- холодники -- росоли -- борщі -- юшки -- м'ясні страви -- ковбаси -- паштети -- рибні страви -- овочеві страви -- грибна кулінарія -- солодке тісто -- торти -- морозиво -- печиво -- напої -- варення
Анотація: В книзі читачі знайдуть широкий діапазон страв традиційної української кухні: від різних закусок, супів, борщів, риби, м'яса до печива і варення.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Сенатович, Оксана Павлівна \авт. передм.\
Примірників всього: 4
ВВ (1), АБ (2), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), АБ (2), ФОНД (1)
Знайти схожі

13.
641.85
Д 66


   
    Домашнее приготовление тортов, пирожных, печенья, пряников, пирогов []. - Киев : Орион, 1996. - 384 с. : рис. - ISBN 5-7707-9591-3 : 5.20 грн
УДК
ББК 36.992
Рубрики: Домашня кулінарія--Борошняні кондитерські вироби--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
домашняя кулинария -- мучные кондитерские изделия -- кухонный инвентарь -- кухонний інвентар -- кремы -- креми -- сахаристые заготовки -- цукристі заготовки -- украшение мучных изделий -- оздоблення борошняних виробів -- изделия из дрожжевого теста -- вироби із дріжджового тіста -- изделия из пресного теста -- вироби із прісного тіста -- изделия из песочного теста -- вироби із пісочного тіста -- заварное тесто -- заварне тісто -- сдобное тесто -- здобне тісто
Анотація: Приводятся рецепты приготовления мучных кондитерских изделий; рецепты на приготовление заготовок к этим изделиям, их обработка и хранение.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

14.
641.55
Г74


   
    Готовим всей семьей [] / [сост. Т. Ф. Даласюк и др.]. - Днепропетровск : Пороги, 1992. - 147 с. : рис. - ISBN 5-7707-2807-8 : 36.00 крб
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Кулінарія--Рецепти--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- первые блюда -- перші страви -- вторые блюда -- другі страви -- соусы -- соуси -- тесто -- тісто -- напитки -- напої -- пряничные изделия -- пряникові вироби -- салаты -- салати -- детская кулинария -- дитяча кулінарія -- сырые блюда -- сирі блюда -- вегетарианская кухня -- вегетаріанська кухня -- сладкие блюда -- солодкі блюда
Анотація: Экономные рецепты для каждого дня и старинная вегетарианская кухня, блюда для самых маленьких и любителей сыроедения.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Даласюк, Татьяна Федоровна \сост.\; Карпова, Мария Ивановна \сост.\; Клименко, Тамара Семеновна \сост.\; Колесник, Мария Ивановна \сост.\
Примірників всього: 5
ВВ (3), ФОНД (2)
Свободны: ВВ (3), ФОНД (2)
Знайти схожі

15.
641.56
Н 32


   
    Настольная поваренная книга для хозяек: Сост. по программе Б. кулинарной школы Зинаиды Неженцевой []. - Київ : Обереги, 1991. - 224 с. : рис. - ISBN 5-7707-1902-8 : 27.50 крб
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Кулінарія--Рецептура--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- первые блюда -- каши -- каші -- соусы -- соуси -- пудинги -- гарниры -- гарніри -- сладкие блюда -- солодкі страви -- горячие закуски -- гарячі закуски -- тесто -- тісто -- варенье -- варення -- маринады -- маринади -- соленья -- соління -- напитки -- напої -- составление меню -- складання меню -- другі страви -- вторые блюда
Анотація: В книге данные по качеству различных кулинарных продуктов, точной, рациональной рецептуре приготовления широкого набора блюд, составления меню и т. д.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

16.
641.554
З-42


    Зварич, Петро Прокопович.
    Вареники, млинці, пампушки, ... [] / П. П. Зварич. - Київ : Техніка, 1995. - 29 с. : табл. - ISBN 5-335-01311-7 : 40.000 крб
УДК
ББК 36.992
Рубрики: Кухня українська--Страви--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
українська національна кухня -- тісто для вареників -- галушки -- каші -- бабки
Анотація: Наведено рецептуру широкоросповсюджених страв з борошна та крупів, які здавна входять до української національної кухні.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

17.
664.6(075.8)
Н72


    Новікова, Олена Володимирівна.
    Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів [] : навч. посібник / О. В. Новікова. - Вид. 2-е, переробл. та допов. - К. : Ліра-К, 2015. - 540 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 538. - ISBN 978-966-2609-35-6 : 160.00 грн
УДК
ББК 36.83я73
Рубрики: Хлібопекарське виробницство--Технології--Навчальні видання для вищої школи
   Борошняні кондитерські вироби--Технології--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
виробництво хліба -- вихід хліба -- зберігання хліба -- транспортування хліба -- якість хліба -- борошняні кондитерські вироби -- напівфабрикати борошняних кондитерських виробів -- креми кондитерські -- оздоблення напівфабрикатів -- дріжджове тісто -- бездріжджове тісто -- тістечка -- торти -- якість кондитрської продукції -- організація праці кондитера
Анотація: Комплексна технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів сировина, характеристика способів приготування.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

18.
641.5(031)
З-80


   
    Золотая энциклопедия кулинарии []. - Донецк : БАО, 2010. - 573, [3] с. : ил. - ISBN 978-966-548-024-2 : 38.00 грн
УДК
ББК 36.992я2
Рубрики: Кулінарія--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- кулінарія -- холодные закуски -- холодні закуски -- бутербродные массы -- бутербродні маси -- салаты -- салати -- мясные закуски -- м'ясні закуски -- закуски из рыбы -- закуски з риби -- первые блюда -- перші блюда -- бульоны -- бульйони -- борщи -- борщі -- рассольники -- розсольники -- солянки -- супы -- супи -- супы-пюре -- супи-пюре -- супи-молочные -- супи-молочні -- сладкие супы -- солодкі супи -- соусы -- соуси -- заправки -- вторые мясные блюда -- другі м'ясні страви -- говядина -- телятина -- свинина -- баранина -- блюда из птицы -- страви з птиці -- крольчатина -- крільчатина -- зайчатина -- субпродукты -- субпродукти -- блюда из рыбы -- страви з риби -- рыба отварная -- риба відварена -- рыба жареная -- риба смажена -- рыба тушеная -- риба тушкована -- рыба запеченная -- риба запечена -- отварные овощи -- відварені овочі -- запеченные овощи -- запечені овочі -- запеченные грибы -- запечені гриби -- тушеные овощи -- тушковані овочі -- тушеные грибы -- тушковані гриби -- жареные овощи -- смажені овочі -- жареные грибы -- смажені гриби -- блюда из круп -- страви з круп -- мучные блюда -- мучні страви -- блюда из макарон -- страви з макарон -- изделия из теста -- вироби з тіста -- пироги -- пряности и приправы -- прянощі і приправи -- рыбники -- рибники -- кулебяки -- пицца -- піцца -- торты -- торти -- пирожные -- тістечка -- печенье -- печиво -- блюда из творога -- страви з сиру -- блюда из яиц -- страви з яєць -- мороженое -- морозиво -- напитки -- напої -- чай -- кофе -- какао -- шоколад -- сладкие блюда -- солодкі страви -- квас -- соки -- молочные напитки -- молочні напої -- глазури -- глазурі -- дрожжевое тесто -- дріжджове тісто -- песочное тесто -- пісочне тісто
Анотація: В издание вошли рецепты и практические рекомендации. Особое внимание уделено специфике и разнообразию национальных кухонь.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

19.
664.68(075.8)
Р78


    Ростовський, Володимир Сергійович.
    Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів [] : навч. посіб. / Ростовський В. С., Новікова О. В. - Київ : Ліра-К, 2009. - 573, [3] с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 468. - Дод.: с. 469-573. - ISBN 978-966-969-38-6-0 : 75.00 грн
УДК
ББК 36.86я73
Рубрики: Борошняні кондитерські вироби--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кондитерський посуд -- кондитерська сировина -- кондитерські напівфабрикати -- креми -- тісто -- торти -- тістечка -- вироби з черствого хліба -- стандартизація -- контроль якості -- кондитерський цех -- охорона праці -- санітарні вимоги -- протипожежні заходи
Анотація: Викладена комплексна технологія виробництва борошняних кондитерських виробів, наведені вимоги до організації кондитерського цеху, безпеки та охорони праці.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Новікова, Олена Володимирівна
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

20.
641.5
Ц 58


    Циганенко, Віктор Олексійович.
    Домашні кондитерські вироби [] / В. О. Циганенко, О. І. Здобнов, А. Т. Ратушенко. - К. : Кондор, 2011. - 249, [3] с. : табл., рис. - Дод.: с. 246-249. - ISBN 978-966-351-336-2 : 48.00 грн
УДК
ББК 36.991
Рубрики: Кондитерські вироби--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кухонний посуд -- кухонная посуда -- східні солодощі -- восточные сладости -- дріжджове тісто -- дрожжевое тесто -- вафельне тісто -- вафельное тесто -- марципан -- жельовані фрукти -- желированные фрукты -- креми -- кремы -- суфле -- солодкі страви -- сладкие блюда -- варення -- варенье -- желе -- сиропи -- сиропы -- оформлення кондитерських виробів -- оформление кондитерских изделий
Анотація: Рецепти кондитерських виробів - від найпростіших до складних, вигадливих, рекомендації щодо приготування різних видів тіста.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Здобнов, Олександр Іванович; Ратушенко, Антоніна Тарасівна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 1-20    21-33 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)