Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Цінні та рідкісні видання ЖОУНБ ім. О. Ольжича (2)
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=тісто<.>
Загальна кількість знайдених документів : 33
Показані документи с 1 за 20
 1-20    21-33 
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 689/Э 68
Назва : Энциклопедия рукоделия . -2-е изд., стереотип.
Вихідні дані : Белгород; Харьков: Клуб семейн. досуга, 2008
Кільк.характеристики :423 с.: цв.ил.
Примітки : Указ.: с.422
ISBN, Ціна 978-966-14-0087-9: 080.00 грн
УДК : 689
ББК : 37.248
Предметні рубрики: Рукоділля
Географіч. рубрики:
Анотація: Современная техника и методика выполнения изделий своими руками.
Примірники :МИСТ(1)
Вільні : МИСТ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.6(075)/Ц 94
Автор(и) : Цыганова, Татьяна Борисовна
Назва : Технология и организация производства хлебобулочных изделий : учебник . -2-е изд., испр.
Вихідні дані : М.: Академия, 2008
Кільк.характеристики :448 с.: рис., табл.
Серія: Среднее профессиональное образование
Примітки : Лит.: с.441-443
ISBN, Ціна 978-5-7695-4800-0: 236.00 грн
УДК : 664.6(075)
ББК : 36.83я73
Предметні рубрики: Хлібопекарське виробницство-- Технології
Географіч. рубрики:
Анотація: Виды и хлебопекарные свойства муки, способы выпечки, хранения, упаковки и транспортировки хлебобулочных изделий.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5/Ц 58
Автор(и) : Циганенко, Віктор Олексійович, Здобнов, Олександр Іванович, Ратушенко, Антоніна Тарасівна
Назва : Домашні кондитерські вироби
Вихідні дані : К.: Кондор, 2011
Кільк.характеристики :249, [3] с.: табл., рис.
Примітки : Дод.: с. 246-249
ISBN, Ціна 978-966-351-336-2: 48.00 грн
УДК : 641.5
ББК : 36.991
Предметні рубрики: Кондитерські вироби
Географіч. рубрики:
Анотація: Рецепти кондитерських виробів - від найпростіших до складних, вигадливих, рекомендації щодо приготування різних видів тіста.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55(=161.2)/Ф 83
Автор(и) : Франко, Ольга Федорівна
Назва : Практична кухня
Вихідні дані : Львів: Каменяр, 1990
Кільк.характеристики :238 с.: фот. кол.
ISBN, Ціна 5-7745-0301-1: 3.50 р.
УДК : 641.55(=161.2)
ББК : 36.997(2)
Предметні рубрики: Кулінарія-- Домашнє приготування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): закуски--грінки--супи--холодники--росоли--борщі--юшки--м'ясні страви--ковбаси--паштети--рибні страви--овочеві страви--грибна кулінарія--солодке тісто--торти--морозиво--печиво--напої--варення
Анотація: В книзі читачі знайдуть широкий діапазон страв традиційної української кухні: від різних закусок, супів, борщів, риби, м'яса до печива і варення.
Примірники : всього : ВВ(1), АБ(2), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), АБ(2), ФОНД(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.997(2)Я2/У45
Назва : Українська стародавня кухня : довідник
Вихідні дані : К.: Спалах ЛТД, 1993
Кільк.характеристики :238 с.: кол.іл., табл.
ISBN, Ціна 5-7707-3089-7: 2200.00 крб
ББК : 36.997(2)Я2
Предметні рубрики: Кухня українська
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): закуски--холодні страви--холодные блюда--другі страви--вторые блюда--страви з свинини--блюда с свинины--страви з телятини--блюда с телятины--страви з кролятини--блюда с кролятины--страви з овочів--блюда с овощей--страви з кукурудзи--блюда с кукурузы--галушки--млинці--блины--підливи--подливы--солодкі страви--сладкие блюда--дріжджове тісто--дрожжевое тесто--бісквітне тісто--бисквитное тесто--пісочне тісто--песочное тесто--напої--напитки--домашні заготівлі--домашние заготовки
Анотація: Секрети приготування перших страв, закусок, випічок, напоїв: дано рецепти і корисні поради з народної кухні - великої спадщини українського народу.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(477)/У45
Назва : Українські страви
Вихідні дані : Х.: Світовид; К.: ТАСТ-М, 2002
Кільк.характеристики :256 с.: табл., фото.кол.
ISBN, Ціна 966-7921-25-X: 27.00 грн
УДК : 641.5(477)
ББК : 36.997(4Укр)
Предметні рубрики: Кухня українська
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): харчові речовини--пищевые вещества--холодні закуски--холодные закуски--перші страви--первые блюда--другі страви--вторые блюда--страви з картоплі--блюда с картошки--домашнє консервування--домашнее консервирование--вареники--страви з крупів--блюда из круп--страви з грибів--блюда из грибов--страви з бобових--блюда из бобовых--борошняні страви--мучные блюда--сирні страви--творожные блюда--яєчна кулінарія--яичная кулинария--плодово-ягідні консерви--плодово-ягодные консервы--солодке тісто--сладкое тесто--напої--напитки--виноградні вина--виноградные вина--сервірування столу--сервировка стола--домашні заготівлі--домашние заготовки--зберігання продуктів--хранение продуктов--історія української кухні--история украинской кухни
Анотація: Поєднання відновленої рецептури старих українських страв має допомогти приготувати в домашніх умовах різноманітні кулінарні вироби української кухні.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.6(075.8)/Т 38
Назва : Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів : навч. посібник
Вихідні дані : Суми: Унів. кн., 2009
Кільк.характеристики :464 с.: рис., табл.
Примітки : Бібліогр.: с.460-463
ISBN, Ціна 978-966-680-437-5: 065.00 грн
УДК : 664.6(075.8)
ББК : 36.83я73
Предметні рубрики: Борошняні кондитерські вироби
Хлібні вироби
Географіч. рубрики:
Анотація: Сировина, харчові і дієтичні добавки, композитні суміші для виробництва кондитерських і хлібобулочних виробів, наукові основи тістоутвлрення.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.68:664.6(075./Т38-541855
Автор(и) : Лисюк Г. М., Самохвалова О. В., Кучерук З. І., Постнова О. М.
Назва : Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів : навч. посібник
Вихідні дані : Суми: Унів. книга, 2013
Кільк.характеристики :463, [1] с.: табл., рис., фото.кольор.
Примітки : Л-ра: с. 461-463
ISBN, Ціна 978-966-680-437-5: 125.00 грн
УДК : 664.68:664.6(075.8)
ББК : 36.865я73 + 36.83я73
Предметні рубрики: Харчові виробництва-- Борошняні кондитерські вироби
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): властивості борошна--свойства муки--зберігання борошна--хранение муки--хімічний склад борошна--химический состав муки--крохмаль--крохмал--цукор--сахар--жировмісні продукти--жиросодержащие продукты--молочні продукти--молочные продукты--яйця--яйца--фруктово-ягідна сировина--фруктово-ягодное сырье--овочева сировина--овощное сырье--смако-ароматична сировина--вкусо-ароматическое сырье--дріжджі--дрожжи--сіль кухонна--соль кухонная--харчові добавки--пищевые добавки--дріжджове тісто--дрожжевое тесто--випічні напівфабрикати--випечные полуфабрикаты--оздоблення напівфабрикатів--украшение полуфабрикатов--торти--торты--тістечка--пирожные--хлібобулочні вироби--хлебобулочные изделия--кондитерські вироби--кондитерские изделия--національні борошняні кондитерські вироби--национальные мучные кондитерские изделия--якість кондитерських виробів--качество кондитерских изделий--санітарні вимоги до виробництва--санитарные требования к производству
Анотація: Інформація про сировину, харчові і дієтичні добавки, композиційні суміші для виробництва хлібобулочних і кондитерських виробів, вимоги до їх зберігання і підготовки до виробництва.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.68(075.8)/Т 31
Автор(и) : Талейсник, Михаил Александрович, Аксенова, Лариса Михайловна, Бернштейн, Татьяна Сауловна
Назва : Технология мучных кондитерских изделий : учеб. пособие для сред. проф.-техн. училищ
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1986
Кільк.характеристики :224 с.: граф., рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для подготовки кадров массовых профессий
Примітки : Лит.: с. 222
Ціна : 0.80 р.
УДК : 664.68(075.8)
ББК : 36.86я722
Предметні рубрики: Борошняні кондитерські вироби-- Технологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мучные кондитерские изделия--песочные полуфабрикаты--пісочні напівфабрикати--бисквиты--бісквіти--вафельное тесто--вафельне тісто--сахарные полуфабрикаты--цукрові напівфабрикати--глазури--глазурі--кремы--креми--пирожные--тістечка--торты--торти--кексы--кекси--ромовые бабы--ромові баби--рулеты--рулети--пряники--рецептура мучных кондитерских изделий--рецептура борошняних кондитерських виробів
Анотація: Рассмотрены технологические схемы производства различных видов мучных кондитерских изделий.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.85/С30
Автор(и) : Семенякова, Изабелла
Назва : Мучные изделия
Вихідні дані : Минск: Беларус. энцыклапедыя, 1995
Кільк.характеристики :224 с.: рис.
ISBN, Ціна 985-11-0019-6: 320000.00 крб
УДК : 641.85
ББК : 36.992
Предметні рубрики: Борошняні вироби
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мучные изделия--дрожжевое тесто--дріжджове тісто--песочное тесто--пісочне тісто--слоеное тесто--шарове тісто--бисквит--бісквіт--торты--торти--заварное тесто--заварне тісто--пасха--паска--пицца--піца--вареники--блины--млинці--блинчатые пироги--млинцеві пироги--лапша--хлеб--хліб
Анотація: Предложены оригинальные рецепты приготовления изделий из муки.
Примірники : всього : ВВ(2), ЧЗ(1)
Вільні : ВВ(2), ЧЗ(1)
Знайти схожі

11.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.68(075.8)/Р78
Автор(и) : Ростовський, Володимир Сергійович, Новікова, Олена Володимирівна
Назва : Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів : навч. посіб.
Вихідні дані : Київ: Ліра-К, 2009
Кільк.характеристики :573, [3] с.: рис., табл.
Примітки : Бібліогр.: с. 468. - Дод.: с. 469-573
ISBN, Ціна 978-966-969-38-6-0: 75.00 грн
УДК : 664.68(075.8)
ББК : 36.86я73
Предметні рубрики: Борошняні кондитерські вироби
Географіч. рубрики:
Анотація: Викладена комплексна технологія виробництва борошняних кондитерських виробів, наведені вимоги до організації кондитерського цеху, безпеки та охорони праці.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

12.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.68(075.8)/Р78
Автор(и) : Ростовський, Володимир Сергійович, Кукуєва О. М.
Назва : Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів : навч. посіб. : [абетка кондитерського мистецтва]
Вихідні дані : Київ: Кондор, 2016
Кільк.характеристики :496, [2] с.: іл., табл.
Колективи : Полтавський університет економіки і торгівлі
Примітки : Літ.: с. 485. - Дод.: с. 486-496
ISBN, Ціна 978-617-7278-31-2: 240.00 грн
УДК : 664.68(075.8)
ББК : 36.86я73
Предметні рубрики: Кондитерське виробництво-- Технологія виробництва
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): борошняні кондитерські вироби--харчова цінність харчових продуктів--сировина кондитерського виробництва--кондитерський інвентар--цукристі напівфабрикати--креми--замішування тіста--дріжджове тісто--хімічні розпушувачі--виготовлення тістечок--виготовлення тортів
Анотація: Класифікація борошняних кондитерських виробів і їх харчова цінність, дані характеристики використовуваних сировин, напівфабрикатів, цкристих заготовок.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

13.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 745(031)/П 97
Автор(и) : Пэйнтер, Люси
Назва : Декупаж, соленое тесто, лоскутное шитье, папье-маше, декоративное стекло и многое другое : полная энциклопедия рукоделия
Вихідні дані : М.: АСТ; М.: Астрель, 2010
Кільк.характеристики :512 с.: цв.ил.
ISBN, Ціна 978-5-17-068043-6: 203.00 грн
УДК : 745(031) + 746(031) + 748(031)
ББК : 85.125я2
Предметні рубрики: Рукоділля
Географіч. рубрики:
Анотація: [Дизайнерские вещи ручной работы отличающиеся простотой, оригинальностью, индивидуальностью].
Примірники :МИСТ(1)
Вільні : МИСТ(1)
Знайти схожі

14.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55/.56/П 22
Автор(и) : Пащук, Зинаида Николаевна, Дубинина, Светлана Васильевна
Назва : Готовим дома: пироги, булочки, пирожные, торты, сладости, диетические изделия
Вихідні дані : Минск: Вышэйш. шк., 1993
Кільк.характеристики :256 с.: рис.
Примітки : Лит.: с. 212. - Предм. указ.: с. 213-255
ISBN, Ціна 5-339-00867-3: 1200.00 крб
УДК : 641.55/.56
ББК : 36.992
Предметні рубрики: Кулінарія-- Борошняні кондитерські вироби
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--мучные кондитерские изделия--рецептура--кулинарные термины--кулінарні терміни--хлебные кондитерские изделия--хлібні кондитерські вироби--мучные кондитерские изделия--борошняні кондитерські вироби--дрожжевое тесто--дріжджове тісто--бездрожжевое тесто--бездріжджове тісто--выпеченные полуфабрикаты--випечені напівфабрикати--кремы--креми--диетические изделия--дієтичні вироби--діабетична випічка--диабетическая выпечка
Анотація: Содержатся интересные сведения о технологии приготовления и ассортименте выпечных изделий, приведены рецепты диетических блюд.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(2)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(2)
Знайти схожі

15.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.68(075.8)/Н72
Автор(и) : Новікова, Ольга Володимирівна
Назва : Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів : навч. посіб. . -2-ге вид., переробл. та допов.
Вихідні дані : Київ: Ліра-К, 2016
Кільк.характеристики :538, [2] с.: рис., табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки України
Примітки : Бібліогр.: с. 538
ISBN, Ціна 978-966-2609-35-6: 215.00 грн
УДК : 664.68(075.8)
ББК : 36.86я73
Предметні рубрики: Хлібопекарське виробницство-- Технології
Борошняні кондитерські вироби-- Технології
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): хлібобулочна сировина--харчова цінність хліба--види хлібобулочних виробів--приготування хліба--тісто--оброблення тіста--випікання хліба--зберігання хліба--вихід хліба--якість хліба--хвороби хліба--дефекти хліба--цукристі заготовки--кондитерські креми--замішування тіста--дріжджове тісто--бездріжджове тісто--тістечка--торти--праця кондитера
Анотація: Викладено комплексну технологію виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

16.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.6(075.8)/Н72
Автор(и) : Новікова, Олена Володимирівна
Назва : Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів : навч. посібник . -Вид. 2-е, переробл. та допов.
Вихідні дані : К.: Ліра-К, 2015
Кільк.характеристики :540 с.: рис., табл.
Примітки : Бібліогр.: с. 538
ISBN, Ціна 978-966-2609-35-6: 160.00 грн
УДК : 664.6(075.8)
ББК : 36.83я73
Предметні рубрики: Хлібопекарське виробницство-- Технології
Борошняні кондитерські вироби-- Технології
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): виробництво хліба--вихід хліба--зберігання хліба--транспортування хліба--якість хліба--борошняні кондитерські вироби--напівфабрикати борошняних кондитерських виробів--креми кондитерські--оздоблення напівфабрикатів--дріжджове тісто--бездріжджове тісто--тістечка--торти--якість кондитрської продукції--організація праці кондитера
Анотація: Комплексна технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів сировина, характеристика способів приготування.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

17.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.56/Н 32
Назва : Настольная поваренная книга для хозяек: Сост. по программе Б. кулинарной школы Зинаиды Неженцевой
Вихідні дані : Київ: Обереги, 1991
Кільк.характеристики :224 с.: рис.
ISBN, Ціна 5-7707-1902-8: 27.50 крб
УДК : 641.56
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кулінарія-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--первые блюда--каши--каші--соусы--соуси--пудинги--гарниры--гарніри--сладкие блюда--солодкі страви--горячие закуски--гарячі закуски--тесто--тісто--варенье--варення--маринады--маринади--соленья--соління--напитки--напої--составление меню--складання меню--другі страви--вторые блюда
Анотація: В книге данные по качеству различных кулинарных продуктов, точной, рациональной рецептуре приготовления широкого набора блюд, составления меню и т. д.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

18.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.694(075)/Н 19
Автор(и) : Назаров, Николай Иванович
Назва : Технология макаронных изделий : учебник . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Пищевая пром-сть, 1978
Кільк.характеристики :288 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 281-282. - Предм. указ.: с. 283-285
Ціна : 0.95 р.
УДК : 664.694(075)
ББК : 36.839я73
Предметні рубрики: Макаронні вироби-- Технологія виробництва
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): классификация макаронных изделий--класифікація макаронних виробів--макаронное сырье--макаронна сировина--макаронное тесто--макаронне тісто--формование макаронных изделий--формування макаронних виробів--сушка макаронных изделий--сушіння макаронних виробів--упаковка макаронных изделий--пакування макаронних виробів--хранение макаронных изделий--зберігання макаронних виробів--качество макаронных изделий--якість макаронних виробів
Анотація: [Описаны все стадии технологического процесса производства макаронных изделий.]
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

19.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.694(075)/М 42
Автор(и) : Медведев, Георгий Михайлович
Назва : Технология и оборудование макаронного производства
Вихідні дані : Москва: Легкая и пищевая пром-сть, 1984
Кільк.характеристики :280 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 271. - Лит.: с. 276
Ціна : 0.60 р.
УДК : 664.694(075)
ББК : 36.839я72
Предметні рубрики: Макаронні вироби-- Технологія виробництва-- Обладнання
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): химический состав пищевых продуктов--хімічний склад харчових продуктів--классификация макаронных изделий--класифікація макаронних виробів--макаронное тесто--макаронне тісто--сушка макаронных изделий--сушіння макаронних виробів--сортировка макаронных изделий--сортування макаронних виробів--оборудование складов муки--обладнання складів борошна--шнековые прессы--шнекові преси--матрицы--матриці--конвейерные сушилки--конвеєрні сушарки--шкафные бескалориферные сушилки--шафові безкалориферні сушарки--сушилки беспрерывного действия--сушарки безперервної дії--упаковка макаронных изделий--пакування макаронних виробів
Анотація: Рассмотрено сырье для выработки макаронных изделий, подготовка его к производству, приготовление, прессование, разделка сырых изделий, сушка и стабилизация их, упаковка и хранение готовой продукции.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

20.

Форма документа : Стаття з газети
Шифр видання :
Автор(и) : Кондратович, Олександра
Назва : Короваю красний, як на небі місяць ясний : коровайний та сирний обряди на поліському весіллі
Місце публікування : Слово просвіти. - К.: Просвіта, 2017. - N 41(12-18 жовт.). - С. 14. - (Народний звичай) (Шифр slpr/2017/41)
Предметні рубрики: Весільні обряди --Волинське Полісся
Географіч. рубрики: Волинське Полісся-- Весільні обряди
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): випічка--тісто--коровай--ритуальний хліб
Анотація: Опис коровайного та сирного обрядів на Волинському Поліссі.
Знайти схожі

 1-20    21-33 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)