Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Цінні та рідкісні видання ЖОУНБ ім. О. Ольжича (2)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=тісто<.>
Загальна кількість знайдених документів : 33
Показані документи с 1 за 30
 1-30    31-33 
1.

Дорохіна М. О. Технологія продукції харчування у таблицях і схемах/М. О. Дорохіна, Т. В. Капліна. - 2008
2.

Энциклопедия рукоделия/[ред. С. С. Скляр ; пер. И. Еремина]. - 2008
3.

Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів/за ред. Г. М. Лисюка. - 2009
4.

Цыганова Т. Б. Технология и организация производства хлебобулочных изделий/Т. Б. Цыганова. - 2008
5.

Ростовський В. С. Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів/Ростовський В. С., Новікова О. В.. - 2009
6.

Золотая энциклопедия кулинарии. - 2010
7.

Пэйнтер Л. Декупаж, соленое тесто, лоскутное шитье, папье-маше, декоративное стекло и многое другое/Л. Пэйнтер ; [пер. Ю. В. Буканова]. - 2010
8.

Циганенко В. О. Домашні кондитерські вироби/В. О. Циганенко, О. І. Здобнов, А. Т. Ратушенко. - 2011
9.

Бутейкис Н. Г. Технология приготовления мучных кондитерских изделий/Н. Г. Бутейкис, А. А. Жукова. - 1984
10.

Бутенко Л. А. Технология приготовления кондитерских изделий/Л. А. Бутенко, Л. Я Ковтуненко, Ж. А. Ховикова. - 1980
11.

Беляев М. И. Производство мучных кондитерских изделий в общественном питании/М. И. Беляев. - 1977
12.

Бутенко Л. А. Технология мучных кулинарных и кондитерских изделий/Л. А. Бутенко, Л. Я. Ковтуненко, Ж. А. Ховикова. - 1985
13.

Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів/[Г. М. Лисюк та ін.] ; за заг. ред. Г. М. Лисюк. - 2013
14.

Українські страви/[упоряд. Б. Н. Фік ; худож.-оформ. Л. Джанік'ян]. - 2002
15.

Волженский А. В. Минеральные вяжущие вещества: (технология и свойства)/А. В. Волженский, Ю. С. Буров, В. С. Колокольников ; под ред. А. В. Волженского. - 1979
16.

Українська стародавня кухня/[упоряд. Т. Л. Шпаковська]. - 1993
17.

Новікова О. В. Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів/О. В. Новікова. - 2015
18.

Волженский А. В. Минеральные вяжущие вещества /А. В. Волженский. - 1986
19.

Новікова О. В. Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів/О. В. Новікова. - 2016
20.

Ростовський В. С. Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів/В. С. Ростовський, О. М. Кукуєва. - 2016
21.

Кондратович О. Короваю красний, як на небі місяць ясний/Олександра Кондратович // Слово просвіти. -К.:Просвіта, 2017,N N 41(12-18 жовт.).-С.14
22.

Андреев А. Н. Производство сдобных булочных изделий/А. Н. Андреев, С. А. Мачихин. - 1990
23.

Медведев Г. М. Технология и оборудование макаронного производства/учебник для проф.-техн. училищ. - 1984
24.

Назаров Н. И. Технология макаронных изделий/Н. И. Назаров. - 1978
25.

Талейсник М. А. Технология мучных кондитерских изделий/М. А. Талейсник, Л. М. Аксенова, Т. С. Бернштейн. - 1986
26.

Готовим всей семьей/[сост. Т. Ф. Даласюк и др.]. - 1992
27.

Домашнее приготовление тортов, пирожных, печенья, пряников, пирогов. - 1996
28.

Зварич П. П. Вареники, млинці, пампушки, .../П. П. Зварич. - 1995
29.

Настольная поваренная книга для хозяек: Сост. по программе Б. кулинарной школы Зинаиды Неженцевой. - 1991
30.

Пашук З. Н. Готовим дома: пироги, булочки, пирожные, торты, сладости, диетические изделия/З. Н. Пащук, С. В. Дубинина. - 1993
 1-30    31-33 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)