Пошуковий запит: <.>K=тісто<.> |
Загальна кількість знайдених документів : 33
Показані документи с 1 за 30 |
|
>1.
| Дорохіна М. О. Технологія продукції харчування у таблицях і схемах/М. О. Дорохіна, Т. В. Капліна. - 2008
|
>2.
| Энциклопедия рукоделия/[ред. С. С. Скляр ; пер. И. Еремина]. - 2008
|
>3.
| Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів/за ред. Г. М. Лисюка. - 2009
|
>4.
| Цыганова Т. Б. Технология и организация производства хлебобулочных изделий/Т. Б. Цыганова. - 2008
|
>5.
| Ростовський В. С. Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів/Ростовський В. С., Новікова О. В.. - 2009
|
>6.
| Золотая энциклопедия кулинарии. - 2010
|
>7.
| Пэйнтер Л. Декупаж, соленое тесто, лоскутное шитье, папье-маше, декоративное стекло и многое другое/Л. Пэйнтер ; [пер. Ю. В. Буканова]. - 2010
|
>8.
| Циганенко В. О. Домашні кондитерські вироби/В. О. Циганенко, О. І. Здобнов, А. Т. Ратушенко. - 2011
|
>9.
| Бутейкис Н. Г. Технология приготовления мучных кондитерских изделий/Н. Г. Бутейкис, А. А. Жукова. - 1984
|
>10.
| Бутенко Л. А. Технология приготовления кондитерских изделий/Л. А. Бутенко, Л. Я Ковтуненко, Ж. А. Ховикова. - 1980
|
>11.
| Беляев М. И. Производство мучных кондитерских изделий в общественном питании/М. И. Беляев. - 1977
|
>12.
| Бутенко Л. А. Технология мучных кулинарных и кондитерских изделий/Л. А. Бутенко, Л. Я. Ковтуненко, Ж. А. Ховикова. - 1985
|
>13.
| Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів/[Г. М. Лисюк та ін.] ; за заг. ред. Г. М. Лисюк. - 2013
|
>14.
| Українські страви/[упоряд. Б. Н. Фік ; худож.-оформ. Л. Джанік'ян]. - 2002
|
>15.
| Волженский А. В. Минеральные вяжущие вещества: (технология и свойства)/А. В. Волженский, Ю. С. Буров, В. С. Колокольников ; под ред. А. В. Волженского. - 1979
|
>16.
| Українська стародавня кухня/[упоряд. Т. Л. Шпаковська]. - 1993
|
>17.
| Новікова О. В. Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів/О. В. Новікова. - 2015
|
>18.
| Волженский А. В. Минеральные вяжущие вещества /А. В. Волженский. - 1986
|
>19.
| Новікова О. В. Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів/О. В. Новікова. - 2016
|
>20.
| Ростовський В. С. Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів/В. С. Ростовський, О. М. Кукуєва. - 2016
|
>21.
| Кондратович О. Короваю красний, як на небі місяць ясний/Олександра Кондратович // Слово просвіти. -К.:Просвіта, 2017,N N 41(12-18 жовт.).-С.14
|
>22.
| Андреев А. Н. Производство сдобных булочных изделий/А. Н. Андреев, С. А. Мачихин. - 1990
|
>23.
| Медведев Г. М. Технология и оборудование макаронного производства/учебник для проф.-техн. училищ. - 1984
|
>24.
| Назаров Н. И. Технология макаронных изделий/Н. И. Назаров. - 1978
|
>25.
| Талейсник М. А. Технология мучных кондитерских изделий/М. А. Талейсник, Л. М. Аксенова, Т. С. Бернштейн. - 1986
|
>26.
| Готовим всей семьей/[сост. Т. Ф. Даласюк и др.]. - 1992
|
>27.
| Домашнее приготовление тортов, пирожных, печенья, пряников, пирогов. - 1996
|
>28.
| Зварич П. П. Вареники, млинці, пампушки, .../П. П. Зварич. - 1995
|
>29.
| Настольная поваренная книга для хозяек: Сост. по программе Б. кулинарной школы Зинаиды Неженцевой. - 1991
|
>30.
| Пашук З. Н. Готовим дома: пироги, булочки, пирожные, торты, сладости, диетические изделия/З. Н. Пащук, С. В. Дубинина. - 1993
|
|
|