Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Цінні та рідкісні видання ЖОУНБ ім. О. Ольжича (2)
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=тісто<.>
Загальна кількість знайдених документів : 33
Показані документи с 1 за 30
 1-30    31-33 
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663/664(075.8)/Д 69
Автор(и) : Дорохіна, Марія Олексіївна, Капліна Т.В.
Назва : Технологія продукції харчування у таблицях і схемах : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Кондор, 2008
Кільк.характеристики :280 с.: табл.
Примітки : Спис. використ. л-ри: с.277
ISBN, Ціна 978-966-357-148-1: 043.00 грн
УДК : 663/664(075.8)
ББК : 36я73
Предметні рубрики: Харчові технології
Географіч. рубрики:
Анотація: Нові підходи до викладення технології продукції харчування.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 689/Э 68
Назва : Энциклопедия рукоделия . -2-е изд., стереотип.
Вихідні дані : Белгород; Харьков: Клуб семейн. досуга, 2008
Кільк.характеристики :423 с.: цв.ил.
Примітки : Указ.: с.422
ISBN, Ціна 978-966-14-0087-9: 080.00 грн
УДК : 689
ББК : 37.248
Предметні рубрики: Рукоділля
Географіч. рубрики:
Анотація: Современная техника и методика выполнения изделий своими руками.
Примірники :МИСТ(1)
Вільні : МИСТ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.6(075.8)/Т 38
Назва : Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів : навч. посібник
Вихідні дані : Суми: Унів. кн., 2009
Кільк.характеристики :464 с.: рис., табл.
Примітки : Бібліогр.: с.460-463
ISBN, Ціна 978-966-680-437-5: 065.00 грн
УДК : 664.6(075.8)
ББК : 36.83я73
Предметні рубрики: Борошняні кондитерські вироби
Хлібні вироби
Географіч. рубрики:
Анотація: Сировина, харчові і дієтичні добавки, композитні суміші для виробництва кондитерських і хлібобулочних виробів, наукові основи тістоутвлрення.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.6(075)/Ц 94
Автор(и) : Цыганова, Татьяна Борисовна
Назва : Технология и организация производства хлебобулочных изделий : учебник . -2-е изд., испр.
Вихідні дані : М.: Академия, 2008
Кільк.характеристики :448 с.: рис., табл.
Серія: Среднее профессиональное образование
Примітки : Лит.: с.441-443
ISBN, Ціна 978-5-7695-4800-0: 236.00 грн
УДК : 664.6(075)
ББК : 36.83я73
Предметні рубрики: Хлібопекарське виробницство-- Технології
Географіч. рубрики:
Анотація: Виды и хлебопекарные свойства муки, способы выпечки, хранения, упаковки и транспортировки хлебобулочных изделий.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.68(075.8)/Р78
Автор(и) : Ростовський, Володимир Сергійович, Новікова, Олена Володимирівна
Назва : Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів : навч. посіб.
Вихідні дані : Київ: Ліра-К, 2009
Кільк.характеристики :573, [3] с.: рис., табл.
Примітки : Бібліогр.: с. 468. - Дод.: с. 469-573
ISBN, Ціна 978-966-969-38-6-0: 75.00 грн
УДК : 664.68(075.8)
ББК : 36.86я73
Предметні рубрики: Борошняні кондитерські вироби
Географіч. рубрики:
Анотація: Викладена комплексна технологія виробництва борошняних кондитерських виробів, наведені вимоги до організації кондитерського цеху, безпеки та охорони праці.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(031)/З-80
Назва : Золотая энциклопедия кулинарии
Вихідні дані : Донецк: БАО, 2010
Кільк.характеристики :573, [3] с.: ил.
ISBN, Ціна 978-966-548-024-2: 38.00 грн
УДК : 641.5(031)
ББК : 36.992я2
Предметні рубрики: Кулінарія
Географіч. рубрики:
Анотація: В издание вошли рецепты и практические рекомендации. Особое внимание уделено специфике и разнообразию национальных кухонь.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 745(031)/П 97
Автор(и) : Пэйнтер, Люси
Назва : Декупаж, соленое тесто, лоскутное шитье, папье-маше, декоративное стекло и многое другое : полная энциклопедия рукоделия
Вихідні дані : М.: АСТ; М.: Астрель, 2010
Кільк.характеристики :512 с.: цв.ил.
ISBN, Ціна 978-5-17-068043-6: 203.00 грн
УДК : 745(031) + 746(031) + 748(031)
ББК : 85.125я2
Предметні рубрики: Рукоділля
Географіч. рубрики:
Анотація: [Дизайнерские вещи ручной работы отличающиеся простотой, оригинальностью, индивидуальностью].
Примірники :МИСТ(1)
Вільні : МИСТ(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5/Ц 58
Автор(и) : Циганенко, Віктор Олексійович, Здобнов, Олександр Іванович, Ратушенко, Антоніна Тарасівна
Назва : Домашні кондитерські вироби
Вихідні дані : К.: Кондор, 2011
Кільк.характеристики :249, [3] с.: табл., рис.
Примітки : Дод.: с. 246-249
ISBN, Ціна 978-966-351-336-2: 48.00 грн
УДК : 641.5
ББК : 36.991
Предметні рубрики: Кондитерські вироби
Географіч. рубрики:
Анотація: Рецепти кондитерських виробів - від найпростіших до складних, вигадливих, рекомендації щодо приготування різних видів тіста.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.68(075)/Б 93
Автор(и) : Бутейкис, Нина Григорьевна, Жукова, Алла Алексеевна
Назва : Технология приготовления мучных кондитерских изделий : учебник для сред. проф.-тех. училищ
Вихідні дані : Москва: Экономика, 1984
Кільк.характеристики :256 с.: рис., табл.
Ціна : 0.65 р.
УДК : 664.68(075)
ББК : 36.86я72
Предметні рубрики: Борошняні кондитерські вироби
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мучные кондитерские изделия--сировина кондитерська--сырье кондитерское--напівфабрикати кондитерські--полуфабрикаты кондитерские--замішування тіста--замес теста--рихлення тіста--разрыхление теста--дріжджове тісто--дрожжевое тесто--бездріжджове тісто--бездрожжевое тесто--тістечка--пирожные--торти--східні кондитерські вироби--восточные кондитерские изделия--технохімічний контроль--технохимический контроль--організація праці кондитера--организация труда кондитера
Анотація: Излагается порядок приготовления сырья, технология приготовления кондитерских изделий из различных видов теста.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.68(075)/Б 93
Автор(и) : Бутенко, Лидия Александровна, Ковтуненко, Лидия Яковлевна, Ховикова, Жанна Алексеевна
Назва : Технология приготовления кондитерских изделий : учеб. пособие для техникумов
Вихідні дані : Киев: Выща шк. Голов. изд-во, 1980
Кільк.характеристики :184 с.: рис., табл.
Ціна : 0.55 р.
УДК : 664.68(075)
ББК : 36.86я723
Предметні рубрики: Кондитерські вироби-- Виробництво
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кондитерський цех--кондитерский цех--організація роботи кондитерського цеху--организация работы кондитерского цеха--кондитерська сировина--кондитерское сырье--оздоблювальні напівфабрикати--отделочные полуфабрикаты--дріжджове тісто--дрожжевое тесто--здобне прісне тісто--сдобное пресное тесто--шарове тісто--слоеное тесто--тістечка--пирожные--торти--торты--рецептура кондитерських виробів--рецептура кондитерских изделий
Анотація: Организация кондитерского производства в общественном питании, виды сырья, технология приготовления различных киндитерских изделий.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

11.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.68/Б 93
Автор(и) : Беляев, Михаил Иванович
Назва : Производство мучных кондитерских изделий в общественном питании
Вихідні дані : М.: Экономика, 1977
Кільк.характеристики :136 с.: рис., табл.
Ціна : 0.36 р.
УДК : 664.68
ББК : 36.86
Предметні рубрики: Борошняні кондитерські вироби
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кондитерський цех--кондитерский цех--організація роботи кондитерського цеху--организация работы кондитерского цеха--оздоблювальні напівфабрикати--отделочные полуфабрикаты--дріжджове тісто--дрожжевое тесто--здобне прісне тісто--сдобное пресное тесто--шарове тісто--слоеное тесто--виготовлення тортів--изготовление тортов--безквітні торти--бисквитные торты
Анотація: Рассматриваются вопросы концентрации кондитерского производства, его комплексной механизации и автоматизации, технология производства изделий.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

12.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.68(075)/Б 93
Автор(и) : Бутенко, Лидия Алексеевна, Ковтуненко, Лидия Яковлевна, Ховикова, Жанна Алексеевна
Назва : Технология мучных кулинарных и кондитерских изделий : учеб. пособие
Вихідні дані : Киев: Вища шк., 1985
Кільк.характеристики :168 с.: рис., табл.
Ціна : 0.40 р.
УДК : 664.68(075)
ББК : 36.86я723
Предметні рубрики: Борошняні кондитерські вироби
Кулінарні вироби-- Борошняні
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мучные кондитерские изделия--кулинарные изделия--кондитерський цех--кондитерский цех--організація роботи кондитерського цеху--организация работы кондитерского цеха--кондитерська сировина--кондитерское сырье--оздоблювальні напівфабрикати--отделочные полуфабрикаты--дріжджове тісто--дрожжевое тесто--здобне прісне тісто--сдобное пресное тесто--шарове тісто--слоеное тесто--торти--тістечка--пирожные--рецептура кондитерських виробів--рецептура кондитерских изделий
Анотація: Рассмотрены организация кондитерского производства, основные виды сырья, способы его хранения и технология производства изделий.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

13.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.68:664.6(075./Т38-541855
Автор(и) : Лисюк Г. М., Самохвалова О. В., Кучерук З. І., Постнова О. М.
Назва : Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів : навч. посібник
Вихідні дані : Суми: Унів. книга, 2013
Кільк.характеристики :463, [1] с.: табл., рис., фото.кольор.
Примітки : Л-ра: с. 461-463
ISBN, Ціна 978-966-680-437-5: 125.00 грн
УДК : 664.68:664.6(075.8)
ББК : 36.865я73 + 36.83я73
Предметні рубрики: Харчові виробництва-- Борошняні кондитерські вироби
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): властивості борошна--свойства муки--зберігання борошна--хранение муки--хімічний склад борошна--химический состав муки--крохмаль--крохмал--цукор--сахар--жировмісні продукти--жиросодержащие продукты--молочні продукти--молочные продукты--яйця--яйца--фруктово-ягідна сировина--фруктово-ягодное сырье--овочева сировина--овощное сырье--смако-ароматична сировина--вкусо-ароматическое сырье--дріжджі--дрожжи--сіль кухонна--соль кухонная--харчові добавки--пищевые добавки--дріжджове тісто--дрожжевое тесто--випічні напівфабрикати--випечные полуфабрикаты--оздоблення напівфабрикатів--украшение полуфабрикатов--торти--торты--тістечка--пирожные--хлібобулочні вироби--хлебобулочные изделия--кондитерські вироби--кондитерские изделия--національні борошняні кондитерські вироби--национальные мучные кондитерские изделия--якість кондитерських виробів--качество кондитерских изделий--санітарні вимоги до виробництва--санитарные требования к производству
Анотація: Інформація про сировину, харчові і дієтичні добавки, композиційні суміші для виробництва хлібобулочних і кондитерських виробів, вимоги до їх зберігання і підготовки до виробництва.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

14.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(477)/У45
Назва : Українські страви
Вихідні дані : Х.: Світовид; К.: ТАСТ-М, 2002
Кільк.характеристики :256 с.: табл., фото.кол.
ISBN, Ціна 966-7921-25-X: 27.00 грн
УДК : 641.5(477)
ББК : 36.997(4Укр)
Предметні рубрики: Кухня українська
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): харчові речовини--пищевые вещества--холодні закуски--холодные закуски--перші страви--первые блюда--другі страви--вторые блюда--страви з картоплі--блюда с картошки--домашнє консервування--домашнее консервирование--вареники--страви з крупів--блюда из круп--страви з грибів--блюда из грибов--страви з бобових--блюда из бобовых--борошняні страви--мучные блюда--сирні страви--творожные блюда--яєчна кулінарія--яичная кулинария--плодово-ягідні консерви--плодово-ягодные консервы--солодке тісто--сладкое тесто--напої--напитки--виноградні вина--виноградные вина--сервірування столу--сервировка стола--домашні заготівлі--домашние заготовки--зберігання продуктів--хранение продуктов--історія української кухні--история украинской кухни
Анотація: Поєднання відновленої рецептури старих українських страв має допомогти приготувати в домашніх умовах різноманітні кулінарні вироби української кухні.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

15.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 666.9/В67
Автор(и) : Волженский, Александр Васильевич, Буров, Юрий Сергеевич, Колокольников, Вадим Сергеевич
Назва : Минеральные вяжущие вещества: (технология и свойства) : учебник для вузов . -3-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : М.: Стройиздат, 1979
Кільк.характеристики :476 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 471-473
Ціна : 1.20 р.
УДК : 666.9
ББК : 35.41
Предметні рубрики: В'яжучі матеріали та вироби-- Технологія виробництва
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): воздушные вяжущие вещества--повітряні в'яжучі речовини--строительный гипс--будівельний гіпс--технический гипс--технічний гіпс--формовочный гипс--формувальний гіпс--ангидритовые вяжущие--ангідритові в'яжучі--каустический магнезит--каустичний магнезит--каустический доломит--каустичний доломіт--известь воздушная--вапно повітряне--романцемент--гідравлічне вапно--гидравлическая известь--портландцемент--цементное тесто--цементне тісто--стойкость цементов--стійкість цементів--пуццолановые цементы--пуцоланові цементи--глиноземный цемент--глиноземний цемент
Анотація: Рассмотрены основные принципы технологии минеральных вяжущих веществ, применяемых для изготовления бетонных и железобетонных изделий и конструкций.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(2)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(2)
Знайти схожі

16.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.997(2)Я2/У45
Назва : Українська стародавня кухня : довідник
Вихідні дані : К.: Спалах ЛТД, 1993
Кільк.характеристики :238 с.: кол.іл., табл.
ISBN, Ціна 5-7707-3089-7: 2200.00 крб
ББК : 36.997(2)Я2
Предметні рубрики: Кухня українська
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): закуски--холодні страви--холодные блюда--другі страви--вторые блюда--страви з свинини--блюда с свинины--страви з телятини--блюда с телятины--страви з кролятини--блюда с кролятины--страви з овочів--блюда с овощей--страви з кукурудзи--блюда с кукурузы--галушки--млинці--блины--підливи--подливы--солодкі страви--сладкие блюда--дріжджове тісто--дрожжевое тесто--бісквітне тісто--бисквитное тесто--пісочне тісто--песочное тесто--напої--напитки--домашні заготівлі--домашние заготовки
Анотація: Секрети приготування перших страв, закусок, випічок, напоїв: дано рецепти і корисні поради з народної кухні - великої спадщини українського народу.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

17.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.6(075.8)/Н72
Автор(и) : Новікова, Олена Володимирівна
Назва : Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів : навч. посібник . -Вид. 2-е, переробл. та допов.
Вихідні дані : К.: Ліра-К, 2015
Кільк.характеристики :540 с.: рис., табл.
Примітки : Бібліогр.: с. 538
ISBN, Ціна 978-966-2609-35-6: 160.00 грн
УДК : 664.6(075.8)
ББК : 36.83я73
Предметні рубрики: Хлібопекарське виробницство-- Технології
Борошняні кондитерські вироби-- Технології
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): виробництво хліба--вихід хліба--зберігання хліба--транспортування хліба--якість хліба--борошняні кондитерські вироби--напівфабрикати борошняних кондитерських виробів--креми кондитерські--оздоблення напівфабрикатів--дріжджове тісто--бездріжджове тісто--тістечка--торти--якість кондитрської продукції--організація праці кондитера
Анотація: Комплексна технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів сировина, характеристика способів приготування.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

18.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 666.96/В67
Автор(и) : Волженский, Александр Васильевич
Назва : Минеральные вяжущие вещества : учеб. для вузов . -4-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : М.: Стройиздат, 1986
Кільк.характеристики :464 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 459-460. - Предм. указ.: с. 461-462
Ціна : 1.30 р.
УДК : 666.96
ББК : 35.45я73
Предметні рубрики: Мінеральні в'яжучі матеріали-- Властивості-- Технології
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): гипсовые вяжущие вещества--гіпсові в'яжучі речовини--ангидритовые вяжущие вещества--ангідритові в'яжучі --известь строительная--вапно будівельне--магнезиальные вяжущие вещества--магнезіальні в'яжучі речовини--гидравлическая известь--гідравлічне вапно--романцемент--портландцемент--твердение портландцемента--твердіння портландцементу--цементное тесто--цементне тісто--физические свойства цементов--фізичні властивості цементів--химические свойства цементов--хімічні властивості цементів--стойкость цементов--стійкість цементів--цуццолановые цементы--цуцоланові цементи--шлаковые цементы--шлакові цементи--глиноземистый цемент--глиноземний цемент--смешанные вяжущие вещества--змішані в'яжучі речовини
Анотація: Свойства и основные принципы технологии минеральных вяжущих веществ, применяемых для изготовления бетонных и железобетонных изделий и конструкций.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

19.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.68(075.8)/Н72
Автор(и) : Новікова, Ольга Володимирівна
Назва : Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів : навч. посіб. . -2-ге вид., переробл. та допов.
Вихідні дані : Київ: Ліра-К, 2016
Кільк.характеристики :538, [2] с.: рис., табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки України
Примітки : Бібліогр.: с. 538
ISBN, Ціна 978-966-2609-35-6: 215.00 грн
УДК : 664.68(075.8)
ББК : 36.86я73
Предметні рубрики: Хлібопекарське виробницство-- Технології
Борошняні кондитерські вироби-- Технології
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): хлібобулочна сировина--харчова цінність хліба--види хлібобулочних виробів--приготування хліба--тісто--оброблення тіста--випікання хліба--зберігання хліба--вихід хліба--якість хліба--хвороби хліба--дефекти хліба--цукристі заготовки--кондитерські креми--замішування тіста--дріжджове тісто--бездріжджове тісто--тістечка--торти--праця кондитера
Анотація: Викладено комплексну технологію виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

20.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.68(075.8)/Р78
Автор(и) : Ростовський, Володимир Сергійович, Кукуєва О. М.
Назва : Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів : навч. посіб. : [абетка кондитерського мистецтва]
Вихідні дані : Київ: Кондор, 2016
Кільк.характеристики :496, [2] с.: іл., табл.
Колективи : Полтавський університет економіки і торгівлі
Примітки : Літ.: с. 485. - Дод.: с. 486-496
ISBN, Ціна 978-617-7278-31-2: 240.00 грн
УДК : 664.68(075.8)
ББК : 36.86я73
Предметні рубрики: Кондитерське виробництво-- Технологія виробництва
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): борошняні кондитерські вироби--харчова цінність харчових продуктів--сировина кондитерського виробництва--кондитерський інвентар--цукристі напівфабрикати--креми--замішування тіста--дріжджове тісто--хімічні розпушувачі--виготовлення тістечок--виготовлення тортів
Анотація: Класифікація борошняних кондитерських виробів і їх харчова цінність, дані характеристики використовуваних сировин, напівфабрикатів, цкристих заготовок.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

21.

Форма документа : Стаття з газети
Шифр видання :
Автор(и) : Кондратович, Олександра
Назва : Короваю красний, як на небі місяць ясний : коровайний та сирний обряди на поліському весіллі
Місце публікування : Слово просвіти. - К.: Просвіта, 2017. - N 41(12-18 жовт.). - С. 14. - (Народний звичай) (Шифр slpr/2017/41)
Предметні рубрики: Весільні обряди --Волинське Полісся
Географіч. рубрики: Волинське Полісся-- Весільні обряди
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): випічка--тісто--коровай--ритуальний хліб
Анотація: Опис коровайного та сирного обрядів на Волинському Поліссі.
Знайти схожі

22.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.661(075.3)/А 65
Автор(и) : Андреев, Анатолий Николаевич, Мачихин, Сергей Александрович
Назва : Производство сдобных булочных изделий : учеб. пособие
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1990
Кільк.характеристики :190 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для подготовки кадров массовых профессий
Примітки : Лит.: с. 188
ISBN, Ціна 5-10-000861-X: 0.25 р.
УДК : 664.661(075.3)
ББК : 36.83я722
Предметні рубрики: Борошняні кондитерські вироби-- Технологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): ассортимент булочных изделий--асортимент булочних виробів--сдобное тесто--здобне тісто--разделка сдобного теста--оброблення здобного тіста--выпечка сдобных изделий--випікання здобного тіста--пироги
Анотація: Приведен ассортимент сдобных булочных изделий, изложена технология приготовления теста, его разделка и выпечка.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

23.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.694(075)/М 42
Автор(и) : Медведев, Георгий Михайлович
Назва : Технология и оборудование макаронного производства
Вихідні дані : Москва: Легкая и пищевая пром-сть, 1984
Кільк.характеристики :280 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 271. - Лит.: с. 276
Ціна : 0.60 р.
УДК : 664.694(075)
ББК : 36.839я72
Предметні рубрики: Макаронні вироби-- Технологія виробництва-- Обладнання
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): химический состав пищевых продуктов--хімічний склад харчових продуктів--классификация макаронных изделий--класифікація макаронних виробів--макаронное тесто--макаронне тісто--сушка макаронных изделий--сушіння макаронних виробів--сортировка макаронных изделий--сортування макаронних виробів--оборудование складов муки--обладнання складів борошна--шнековые прессы--шнекові преси--матрицы--матриці--конвейерные сушилки--конвеєрні сушарки--шкафные бескалориферные сушилки--шафові безкалориферні сушарки--сушилки беспрерывного действия--сушарки безперервної дії--упаковка макаронных изделий--пакування макаронних виробів
Анотація: Рассмотрено сырье для выработки макаронных изделий, подготовка его к производству, приготовление, прессование, разделка сырых изделий, сушка и стабилизация их, упаковка и хранение готовой продукции.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

24.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.694(075)/Н 19
Автор(и) : Назаров, Николай Иванович
Назва : Технология макаронных изделий : учебник . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Пищевая пром-сть, 1978
Кільк.характеристики :288 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 281-282. - Предм. указ.: с. 283-285
Ціна : 0.95 р.
УДК : 664.694(075)
ББК : 36.839я73
Предметні рубрики: Макаронні вироби-- Технологія виробництва
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): классификация макаронных изделий--класифікація макаронних виробів--макаронное сырье--макаронна сировина--макаронное тесто--макаронне тісто--формование макаронных изделий--формування макаронних виробів--сушка макаронных изделий--сушіння макаронних виробів--упаковка макаронных изделий--пакування макаронних виробів--хранение макаронных изделий--зберігання макаронних виробів--качество макаронных изделий--якість макаронних виробів
Анотація: [Описаны все стадии технологического процесса производства макаронных изделий.]
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

25.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.68(075.8)/Т 31
Автор(и) : Талейсник, Михаил Александрович, Аксенова, Лариса Михайловна, Бернштейн, Татьяна Сауловна
Назва : Технология мучных кондитерских изделий : учеб. пособие для сред. проф.-техн. училищ
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1986
Кільк.характеристики :224 с.: граф., рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для подготовки кадров массовых профессий
Примітки : Лит.: с. 222
Ціна : 0.80 р.
УДК : 664.68(075.8)
ББК : 36.86я722
Предметні рубрики: Борошняні кондитерські вироби-- Технологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мучные кондитерские изделия--песочные полуфабрикаты--пісочні напівфабрикати--бисквиты--бісквіти--вафельное тесто--вафельне тісто--сахарные полуфабрикаты--цукрові напівфабрикати--глазури--глазурі--кремы--креми--пирожные--тістечка--торты--торти--кексы--кекси--ромовые бабы--ромові баби--рулеты--рулети--пряники--рецептура мучных кондитерских изделий--рецептура борошняних кондитерських виробів
Анотація: Рассмотрены технологические схемы производства различных видов мучных кондитерских изделий.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

26.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55/Г74
Назва : Готовим всей семьей
Вихідні дані : Днепропетровск: Пороги, 1992
Кільк.характеристики :147 с.: рис.
ISBN, Ціна 5-7707-2807-8: 36.00 крб
УДК : 641.55
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кулінарія-- Рецепти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--первые блюда--перші страви--вторые блюда--другі страви--соусы--соуси--тесто--тісто--напитки--напої--пряничные изделия--пряникові вироби--салаты--салати--детская кулинария--дитяча кулінарія--сырые блюда--сирі блюда--вегетарианская кухня--вегетаріанська кухня--сладкие блюда--солодкі блюда
Анотація: Экономные рецепты для каждого дня и старинная вегетарианская кухня, блюда для самых маленьких и любителей сыроедения.
Примірники : всього : ВВ(3), ФОНД(2)
Вільні : ВВ(3), ФОНД(2)
Знайти схожі

27.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.85/Д 66
Назва : Домашнее приготовление тортов, пирожных, печенья, пряников, пирогов
Вихідні дані : Киев: Орион, 1996
Кільк.характеристики :384 с.: рис.
ISBN, Ціна 5-7707-9591-3: 5.20 грн
УДК : 641.85
ББК : 36.992
Предметні рубрики: Домашня кулінарія-- Борошняні кондитерські вироби
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): домашняя кулинария--мучные кондитерские изделия--кухонный инвентарь--кухонний інвентар--кремы--креми--сахаристые заготовки--цукристі заготовки--украшение мучных изделий--оздоблення борошняних виробів--изделия из дрожжевого теста--вироби із дріжджового тіста--изделия из пресного теста--вироби із прісного тіста--изделия из песочного теста--вироби із пісочного тіста--заварное тесто--заварне тісто--сдобное тесто--здобне тісто
Анотація: Приводятся рецепты приготовления мучных кондитерских изделий; рецепты на приготовление заготовок к этим изделиям, их обработка и хранение.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

28.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.554/З-42
Автор(и) : Зварич, Петро Прокопович
Назва : Вареники, млинці, пампушки, ...
Вихідні дані : Київ: Техніка, 1995
Кільк.характеристики :29 с.: табл.
ISBN, Ціна 5-335-01311-7: 40.000 крб
УДК : 641.554
ББК : 36.992
Предметні рубрики: Кухня українська-- Страви
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): українська національна кухня--тісто для вареників--галушки--каші--бабки
Анотація: Наведено рецептуру широкоросповсюджених страв з борошна та крупів, які здавна входять до української національної кухні.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

29.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.56/Н 32
Назва : Настольная поваренная книга для хозяек: Сост. по программе Б. кулинарной школы Зинаиды Неженцевой
Вихідні дані : Київ: Обереги, 1991
Кільк.характеристики :224 с.: рис.
ISBN, Ціна 5-7707-1902-8: 27.50 крб
УДК : 641.56
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кулінарія-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--первые блюда--каши--каші--соусы--соуси--пудинги--гарниры--гарніри--сладкие блюда--солодкі страви--горячие закуски--гарячі закуски--тесто--тісто--варенье--варення--маринады--маринади--соленья--соління--напитки--напої--составление меню--складання меню--другі страви--вторые блюда
Анотація: В книге данные по качеству различных кулинарных продуктов, точной, рациональной рецептуре приготовления широкого набора блюд, составления меню и т. д.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

30.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55/.56/П 22
Автор(и) : Пащук, Зинаида Николаевна, Дубинина, Светлана Васильевна
Назва : Готовим дома: пироги, булочки, пирожные, торты, сладости, диетические изделия
Вихідні дані : Минск: Вышэйш. шк., 1993
Кільк.характеристики :256 с.: рис.
Примітки : Лит.: с. 212. - Предм. указ.: с. 213-255
ISBN, Ціна 5-339-00867-3: 1200.00 крб
УДК : 641.55/.56
ББК : 36.992
Предметні рубрики: Кулінарія-- Борошняні кондитерські вироби
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--мучные кондитерские изделия--рецептура--кулинарные термины--кулінарні терміни--хлебные кондитерские изделия--хлібні кондитерські вироби--мучные кондитерские изделия--борошняні кондитерські вироби--дрожжевое тесто--дріжджове тісто--бездрожжевое тесто--бездріжджове тісто--выпеченные полуфабрикаты--випечені напівфабрикати--кремы--креми--диетические изделия--дієтичні вироби--діабетична випічка--диабетическая выпечка
Анотація: Содержатся интересные сведения о технологии приготовления и ассортименте выпечных изделий, приведены рецепты диетических блюд.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(2)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(2)
Знайти схожі

 1-30    31-33 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)